Monday, October 18, 2010

HaH!!! DiskET??? (SamBiL BuaT mukA TerKeJuT) raSa Mahu LemPanG SaJa!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:15 PM
Aku mahu beli disket macam mahu beli sekilo ganja.

Salah ke jika ada orang masih pakai disket lagi? Semalam masuk kedai komputer, tanya pasal disket. Tokei kedai buat muka macam minta penampar.

'Disket ada?'

'Ada ke orang pakai disket lagi kak?'

'Kalau takde saya tak ingin nak beli.'

Aku terus blah sambil geleng-geleng kepala. Soalan aku di jawab dengan soalan sambil buat muka S.H.I.T.

ErHmmm.. Selalu beli di Giant Bachang. Kenalah ke sana walau jauh sedikit.

Nota kakitanganku : =s





23 kUs-kUs:

sueanne on October 18, 2010 at 12:06 PM said...

baru g giant bachang 2 minggu lepas.. :p

Wanita Mutalib on October 18, 2010 at 12:12 PM said...

eeee...ada ker layang macam tu..

customer kena la layan elok2!!

Wanita Mutalib on October 18, 2010 at 12:12 PM said...

layang = layan heeeeee :p

Amieynna Amin on October 18, 2010 at 12:18 PM said...

aduiyai..sabar je laa...
kalau xde, ckp la xde..
xyah nak perli2..

NARDtheNERD on October 18, 2010 at 12:19 PM said...

teddy selalu kat kedai alat tulis ada jual..
i selalu beli situ je... :)

RUBY on October 18, 2010 at 12:20 PM said...

ble plak dia buat muke ek?
saboooo je lah!

atty's on October 18, 2010 at 12:23 PM said...

wahahhaha..ade ke tak lagi tedi org pakai ..rasa cam ade je lagi kan .

Queen on October 18, 2010 at 12:31 PM said...

dah biasa kene dulu2..sejak tu dah tak pakai disket..kalau beli pc baru pun memang die takkan bagi dah disket...huhu..

tapi nak buat cane..masih ada je lagi yang pakai...

dotblogspotdotkom on October 18, 2010 at 12:35 PM said...

disket tak de ...gasket moto ada la....ko nak??... huhuhuhu

Rozita on October 18, 2010 at 12:57 PM said...

heheehe
ko kena lah mula pasang angan2 untuk buang saje..yg ada guna disket itu..ganti yg baru..guna CD

Suara Kalbu on October 18, 2010 at 1:02 PM said...

Layan customer macam tu ker ?

Elok lempang jer

yusz chomei on October 18, 2010 at 1:06 PM said...

eeemmm, xder kesedaran sivik tul... PR hancus...

Lelaki Ini on October 18, 2010 at 2:12 PM said...

huhuh..
nape x gne pndrive???

ejaMaria on October 18, 2010 at 4:05 PM said...

sabar tedi...
lagi satu... la ni org tak guna disket sbb senang kena virus... tukar la guna CD... bila lgi nak minta peruntukan tambahan utk upgrade alatan pejabat ;p

ieda on October 18, 2010 at 5:01 PM said...

heheheheh ciann dier .. ehheheh sabar ye ... aah skrg nie memanga jarang dah org guna disket .. silap aribulan tokei tuuu dah x kenal disket hehehhe

gadisBunga on October 18, 2010 at 5:12 PM said...

ngeeee.....

zns on October 18, 2010 at 6:06 PM said...

jom pi bakar kedai tu

Azuan on October 18, 2010 at 8:59 PM said...

budak fizik kena pakai disket sebab ada perisian yang still pakai disket...punya la susah member aku nak cari..dah le mahal skang harga disket tue..hohoo

kella on October 18, 2010 at 9:01 PM said...

hihihi.. disket masih boleh digunakan.. kalau tak tak adalah tempat masuk disket kat CPU tu. hehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on October 18, 2010 at 9:38 PM said...

hihihihi

Softtouch [Hanim] on October 19, 2010 at 10:00 AM said...

yelah kot tedi sbb jarang org pakai disket skrg ni..dia terkejut lah tu...

Yatre Hayati on October 19, 2010 at 4:27 PM said...

asal nak guna disket ?

ULtradya on October 30, 2010 at 8:13 PM said...

musykil gak nih...kenapa guna disket?
disket xsalah guna...tp susah cari la skg nih n harga dia mahal kan?dh mcm bnda limited edition

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting