Sunday, October 24, 2010

Dak OGHen : HaBis maDu sePah Di BuanG. BoS suDah aDa 'enPon' BaRu, 'enPon' LamA sePaH-sePaH. BaGi akULah. SenanG akU 'CaLL' awEk!! hE hE hE....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:00 AM
Photobucket

Coretan Dak Oghen :

Bos sudah beli 'enpon' baru. Tapi dia malas mahu war-warkan. Nanti orang kata dia berlagak. Walhal beli telefon cap ayam saja. Ha ha ha ha...


Telefon lama aku yang pakai. Tapi kredit aku minta tolong Bos 'top-up'kan. Aku mana ada sen! Hik hik hik...

Okeylah, hujanlah! Aku mahu sambung tidur! Dak Tom!! Jom golek-golek!!

Nota kakitanagn Dak Oghen : Senang aku mahu telefon Bos , suruh hantar ikan rebus dalam bilik. Ala-ala hotel 'gituuuu!!' He he he he...






8 kUs-kUs:

Miss ... on October 23, 2010 at 9:32 PM said...

wahaha syok dak oghen dah ada phone ekeke bak no nak call nak ngorat wakaakaka

Anonymous on October 23, 2010 at 9:48 PM said...

Dak oghen mata stim je. Kena pulak dgn hujan lebat. Dpt tdo dlm bilik mommy yg hangat. Perrrgggghhhh... Plus dgn hp br. Dak oghen, nak kenal dgn anak gadis mommy tak? Hehehe

lupie on October 23, 2010 at 10:44 PM said...

Room service gitu ka???
Ooooo best2, syok2 ...

Heheheh ... dream on laa...

yusz chomei on October 23, 2010 at 11:06 PM said...

hehehe, dh der room servis ye oghen... bagus....

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on October 23, 2010 at 11:25 PM said...

lempang jugak dak oghen ni
hikhik

Wanita Mutalib on October 23, 2010 at 11:41 PM said...

wow..last2 handphome amik ted| angkat nih heee :p

Hunny on October 24, 2010 at 11:28 AM said...

salam kenal. Jemput baca entry terbaru saya.. pasal miaw juga..:)

m.q on October 25, 2010 at 9:11 AM said...

wow dak oren makin hensem
dah ada henpon pulak tu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting