Friday, October 08, 2010

BeLi BaranG unTuk anaK KucinG, macaM BeLi baranG unTuk anaK umuR saTu TaHun. RamBanG maTa! =))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:44 PM
Photobucket

Membeli belah. Ini sebahagian yang muat dalam 'litter box' itu. Litter box itu harga asal RM 24.50. Gila aku tawar setengah harga dengan abang kedai. Dapat pula tu. RM12.00 Ha ha ha..

Photobucket

Buah tangan untuk tuan baru Si Kelat. Aku siap belikan bekas makan dan minum sekali. Ekekekeke... Si Kelat suka makan nasi dengan ikan rebus. =))

Photobucket

Mahu cuba makanan kucing baru. 2kg RM 30.00 =)) Beli sedikit dahulu. Cuba 'try'. Kalau suka beli yang seguni. he he he

Photobucket

Vitamin yang baik untuk kesihatan kucing. Ekekekeke.. Beli botol kecil dulu. RM 20.00 ada 100 biji. Dak Tom kemain suka lagi makan. Terlebih-lebih dos.

Nota kakitanganku : Senyum





14 kUs-kUs:

Nour Eyza on October 8, 2010 at 2:17 PM said...

macam belikan barang tu baby kan..heeee

Softtouch [Hanim] on October 8, 2010 at 2:23 PM said...

mcm belikan brg utk anak2..bagus teddy..untung kucing teddy dpt layanan mcm ni....1st class

Rozita on October 8, 2010 at 2:26 PM said...

ish..makanan kucing pun nampak sedap ye..
rege pun sedap..

dotblogspotdotkom on October 8, 2010 at 2:46 PM said...

lebih mahal dari makanan pakcik lagi... huhuhuh...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on October 8, 2010 at 2:56 PM said...

pengsan aku!
baik ati sungguh ko tedi. aku nak beli susu anak aku, terpaksa korban nak pegi shoping
ekekeke

[s][u][e][h][a][n][n] on October 8, 2010 at 3:11 PM said...

bagusnya...patutla kucing2 ko syg kat ko...susah dapat tuan baik camni :)

azieazah on October 8, 2010 at 4:29 PM said...

Perhhhh...!

Kalu Kak Azie tukarkan menjadi bawang, cili, ayam = leh masak Paprik 4,5x

hehehehe sori, ni komen orang yang tak reti bela haiwan pun.

Beruntung kucing You...

Dee on October 8, 2010 at 4:32 PM said...

kenapa aku tgk makanan kucing ni aku rasa nk makan? kehkehkeh..aku lapar sgt ni tedi..huhuhu..

Faarihin on October 8, 2010 at 4:40 PM said...

pergh.. cik tedi..
memang macam beli barang untuk anak lah.. complete semua.. hohoho..

deena awanis on October 8, 2010 at 5:01 PM said...

ni stok bape lama ni??

gadisBunga on October 8, 2010 at 5:46 PM said...

wow. shopping sakan. gembira kucing2 sekalian. :D

Watierman, rmanbkr on October 8, 2010 at 7:58 PM said...

Teruja nya tengok barangan tu....dah lama tak shopping barangan Dak bulu....!

lupie on October 8, 2010 at 8:05 PM said...

Bertuah sungguh your anak bulus!

I am sure you will be blessed with your kind deeds!

princessayang on October 8, 2010 at 8:41 PM said...

Cik Tedi, Kitzyme tu memang bagus..
anak2 pon suka.. Dyla br pegang botol dh terkedek2 lari dtg mintak suap..
stock kt umah ni pon nk abes dh, pasni terus beli yg 600bj..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting