Sunday, October 10, 2010

sELamaT PenGanTiN BaRu erk LaMa BienDa : MaaF cakaPLah, TakLah PoPuLaR sanGat, TaPi taK FaHam kenaPa maHu soRok TariKh NikAh. eLok Di waR-waR.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:34 AM
Photobucket

** Bienda dan suami Kamarul Zariman Abdul Rahman dalam Majlis Persandingan di Ideal Convention Centre Kuala Lumpur Pada 08 Oktober 2010.

Selalunya artis akan sorok status perkahwinan. Tetapi dia ini sorok tarikh nikah atas alasan untuk menjaga hati kedua belah pihak. Ada juga macam itu. Bukankah satu pernikahan itu sepatutnya di war-warkan sejurus sahaja di jab kabul bagi mengelakkan fitnah?

EhMmm!Nasib baiklah sudah buat majlis persandingan jadi sudah tahu memang sah sudah bernikah. Macam-macakan?

Apapun Selamat Pengantin Baru.

Nota kakitanganku : Sudah lama tak pergi rumah orang kahwin. =))








14 kUs-kUs:

arboqskii on October 9, 2010 at 2:33 PM said...

hak masing2....ikut depa la..nak sorok atau nak umum...kdang2 x paham gak...dunia artis kot...haha

ainzuryn on October 9, 2010 at 2:38 PM said...

mungkin die ada sbb yg kita tk tahu. Kalau kita tau pun mungkin kita tak paham...apa pun kita doakan rumahtangga die kekal. Tak gitu?

LuVidA^^ on October 9, 2010 at 2:49 PM said...

congrats bienda n hubby. doakan yg tbaik utk mereka. moga jodoh berkekalan. amin.

lupie on October 9, 2010 at 3:32 PM said...

glamour kot?

nor on October 9, 2010 at 3:35 PM said...

saja nk bg rare sket
-___-
selmat pengantin baru :))

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on October 9, 2010 at 4:06 PM said...

pernah gak terjadi dah bersanding tapi belum nikah. ekekeke

sebab madu tak bagi izin, oleh kerana majlis telah standby, so bersanding sajokla. ekekekeke

lea on October 9, 2010 at 5:26 PM said...

panjang nye rambut suami die

||| PöJìé PööH ||| on October 9, 2010 at 5:29 PM said...

Esok Dr SMS plak kan? Xsabar nk tgok kat tv3

Love,
PojiePooh Abdullah

azieazah on October 9, 2010 at 6:34 PM said...

Pasti ada sebab dan alasan tersendiri.

Rasanya pernah dah baca dia kahwin dulu, ada gak gambar kuar paper tp berita tak kecoh. As U said, dia taklah top sangat.

Mujur sepanjang tempoh nak sampai bersanding, tiada fitnah apa...

Amieynna Amin on October 9, 2010 at 9:19 PM said...

saje nak bagi gempak..
konon2 mcm tok ti la..
hehehe

nur on October 9, 2010 at 10:22 PM said...

apa pun tahniah n slamat pengantin baru bienda

~baru tau ni.. tq tuan blog
ALL IN ONE

Faarihin on October 9, 2010 at 11:13 PM said...

tahniah bienda.. suka kahwen dah dia.. senyap2 aje.. huhuhu..

black_mel on October 10, 2010 at 1:51 AM said...

laki dia rambut panjang...pakai shampoo aper?smart jer rambut dia..

PinQib on October 10, 2010 at 5:22 PM said...

panjang rambut3 ala gaya2 pahlawan arab. hahaha

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting