Friday, August 20, 2010

BorinGLah cakaP PasaL kEs RaJa azmI. KiTa TenGok GamBar PoLis PenGirinG Dia naK? : `vouGe GiTewWW`

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:41 PM
Photobucket

PENERBIT filem kontroversi, Raja Azmi Raja Sulaiman (tengah) diringi anggota polis ketika hadir di Kompleks Mahkamah, Jalan Duta, Kuala Lumpur, pagi ini. Beliau dibebaskan dengan jaminan RM8,000 dengan seorang penjamin. - Foto Rosdan Wahid erita Harian.

Okeylah. Abaikan wanita baju merah yang `blur` saja mukanya itu. Kita cakap pasal benda lain.

Suka tengok polis pengiring wanita yang di depan itu. `vouge gitu` gayanya. He he he.. Mungkin dia tahu kes Raja Azmi akan menjadi tumpuan media, pasang badan lagi. :))

Jangan leka bersolek sampai lambat pergi kerja tau kak!! :))

Nota kakitanganku : Seriusnya. Saya tidak pernah bersolek! :))





30 kUs-kUs:

Along25 on August 20, 2010 at 1:08 PM said...

aik? da kene jamin da? memang kontroversi sungguh!

Hazzy Ishak on August 20, 2010 at 1:12 PM said...

errkkk

mier@merr on August 20, 2010 at 1:19 PM said...

vogue de vass! pipi selepuk...toing2.

Softtouch [Hanim] on August 20, 2010 at 1:21 PM said...

tebalnya make up kak polis oi....lipstik dia merah..he he he

Softtouch [Hanim] on August 20, 2010 at 1:21 PM said...

tebalnya make up kak polis oi....lipstik dia merah..he he he

Shu Shinju on August 20, 2010 at 1:22 PM said...

wah... vogue gitu.. tebalnye dia make-up... hehe...

cik syazni on August 20, 2010 at 1:23 PM said...

blusher lagi..wewit!

Queen on August 20, 2010 at 1:29 PM said...

makeup dia memangvouge..tak sangka tedi pun perasan benda yang sama..hihii...

kadang tu kalau kene direct flash memang nampak tebal walhal hakikatnya ok je

NARDtheNERD on August 20, 2010 at 1:29 PM said...

fuiyoooo~.
class lah aka polis tu..=))

Faarihin on August 20, 2010 at 1:31 PM said...

memang vouge betul..

saya pun tak pernah bersolek.. hehehe..

makdara TERDIVA on August 20, 2010 at 1:36 PM said...

wah! mmg mantop lah cik kak tu..

saya suka bersolek..tp bulan puasa kena kurang sikit..hehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on August 20, 2010 at 1:42 PM said...

macam over jer makeup polis tu, polis ker receptionist?? huhuhu

tak pernah bersolek? meh sini aku try
hahahahha

♥S@R@♥ on August 20, 2010 at 1:45 PM said...

hehe..lawak tol la..sempat lg tu..

sara pun sama..xreti makeup sendiri camtu..
klu la pandai makeup sendiri..save budget kahwin..haha

Amieynna Amin on August 20, 2010 at 1:51 PM said...

hehe..
perasan jugak..
mata siap ada teknik smokey eyes lg..
skali imbas cam artis je..
hehe..

Miss ... on August 20, 2010 at 2:01 PM said...

a'ah la mekap dia tebal giler ala2 artis gitu ekekeke

Zuewairy on August 20, 2010 at 2:29 PM said...

si tedi..

apa tunggu lagi.. bersolek la pasni:)

Jam ade Bom???

Wanita Mutalib on August 20, 2010 at 2:29 PM said...

owh merahnyer mak ngah!!!

awwww.....!! :p

kella on August 20, 2010 at 2:35 PM said...

hohoho... blusher tu.. hihihi.. merah...

Salmia on August 20, 2010 at 2:41 PM said...

wah.. mcm diva gitu makeup dia..
mcm dh tau je nk kuar paper / tv

Chika on August 20, 2010 at 2:59 PM said...

Ahahahahaks....

tak tahan muke adik polis ni(nampak dia lebih muda dr ku). mungkin menunggu peluang tawaran berlakon oleh Raja Azmi.

Pergi balai pasal kes lain, kene gari pasal kes lain.

Sabar je la...

redNing on August 20, 2010 at 3:02 PM said...

pheeewiitttttt

lalink7 on August 20, 2010 at 3:22 PM said...

muka polis tue cam betty boop..hehe..kan?? cute

ASaDa RyutaRo on August 20, 2010 at 3:32 PM said...

adeh.. masa tengok gambar ni, mata tertumpu kat org paling depan dlu.. baru ke org baju merah.. hahaha..

apa kes raja azmi? erkk! cam tertinggal berita ni plak..

kakachan on August 20, 2010 at 3:49 PM said...

jamboi die x leh blah. hehe.
tabek same mem polis!
haipp!

maisyara Pot! Pot! on August 20, 2010 at 4:01 PM said...

pasal kes apa ni? sorry ar. tak pernah tgk tv and baca surat khabar. hehehe..



* pehhh! polis perempuan tu punya lipstik, mengancam siot!!!! awww~~ xD

Pu3seroja on August 20, 2010 at 4:13 PM said...

polis pmpuan tu punyer blusher, kalah artis yuuu...~~~
liptik dia.. awww...
hahahaha... dia pulak melebih2 nk pegi keje ek.. bukan nk pegi bt show...
adoiii...

MyaFiza on August 20, 2010 at 4:52 PM said...

hehehhe...mmg vogue arr akak polis ni.
ape citer terbaru dia ni ekk? mcm2 kontroversi la si raja azmi ni.

umi_e on August 20, 2010 at 10:30 PM said...

Salam... tadi dengar berita tv tapi tak jelaslah... apa kes?

ciK LyndaWawa igUana on August 21, 2010 at 1:48 PM said...

keja pun kena vouge jugak la kakak...
hehehe

kata kila on August 25, 2010 at 10:30 PM said...

senyum2 lepas tgk macik vogue tu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting