Friday, August 06, 2010

JumaaT

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:17 AM
Hari ini hari Jumaat.
Saya suka hari Jumaat.





14 kUs-kUs:

Mawar_berduri on August 6, 2010 at 8:00 AM said...

sy pun suke jumaat.....sok cuti...hoye ... :)

blueCITY® on August 6, 2010 at 8:12 AM said...

salam,

saya suka jumaat sebab esok sabtu, cuti heheheheh
saya suka jumaat sebab rehat panjang, hahaha...
saya suka jumaat sebab boleh pakai jubah ala2 ekin (mcm hari lain tak leh pakai, ekekekek...)
saya suka jumaat sebab malam tadi macam2 ada, lalala...

redNing on August 6, 2010 at 8:25 AM said...

hoooO slmt hri jumaat

Aini on August 6, 2010 at 8:31 AM said...

Me too tedi =) Esok cuti hip hip huuurey!

relevan on August 6, 2010 at 9:13 AM said...

Jumaat dah ye?..pantas masa berlalu..

Along25 on August 6, 2010 at 9:13 AM said...

saya sangat suka hari jumaat!

Wanita Mutalib on August 6, 2010 at 9:18 AM said...

saya pun weee...

Misz Pinkie Winkie on August 6, 2010 at 9:36 AM said...

suka jugak arie jumaat..
sbb malam nie tak yah iron baju kijer.
yahuuuu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on August 6, 2010 at 9:37 AM said...

:) saya agak tidak suka sebab setiap jumaat bos saya mesti stay kat opis :(

kella on August 6, 2010 at 9:39 AM said...

saya suka juga! mari kita berjimba Jumaat ini.. :)

POSH76 on August 6, 2010 at 9:45 AM said...

me too sebab sok cuti tak yah tgnk muka BOSS POYO huhu

.::WaNiE::. on August 6, 2010 at 9:48 AM said...

sy pun suke heeee

have a nice day

m.q on August 6, 2010 at 9:54 AM said...

suka jumaat sbb hari slps nya adlh hari cuti
hahahahah

baincardin on August 6, 2010 at 9:59 AM said...

Salam Jumaat.

Mcm mana nak dpt kawalan malaikat? Jom kita hayati bersama! ^_^

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting