Monday, August 09, 2010

IsnIn. SuDah saraPan BeLum?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:01 PM
Photobucket

Budak-budak ini dengan emaknya sarapan dahulu =))

Ada perkara yang amat berat hati rancangnya mahu di lakukan hari ini. Tapi belum pasti adakah itu satu keputusan yang muktamad atau tidak.

Masih berfikir atas rasa belas kasihan dan peri kemanusiaan.

InsyaAllah. Akan ada jawapan dan tindakan yang tidak akan menyusahkan mana-mana pihak.

Nota kakitanganku : Tidak semudah yang kita fikirkan.





21 kUs-kUs:

Tuah Hanani on August 9, 2010 at 7:58 AM said...

oh cik ted. tolong jangan budak2 itu ke spca atau mana2 tmpt rescue animal.

.::WaNiE::. on August 9, 2010 at 8:04 AM said...

gemuk2 kuceng tu

relevan on August 9, 2010 at 8:07 AM said...

Selamat pagi senin..nak ajok bebudak ni minum tea tarik ok ke?..

Hazzy Ishak on August 9, 2010 at 8:12 AM said...

ramainya anak2 tedi

redNing on August 9, 2010 at 8:36 AM said...

berselera btol dorang makan

Salmia on August 9, 2010 at 8:55 AM said...

puasa ari ni

Along25 on August 9, 2010 at 8:56 AM said...

huuuuuu jgnlah anta mereka ke tempat lain lagi... sedih.... comey2 kucing kamu...

Aini on August 9, 2010 at 9:05 AM said...

sarapan nasi goreng kampung air tangan emak

elmo blurb on August 9, 2010 at 9:17 AM said...

sihatnye dorang ! :)
teringat baby kitty kat umah .
nak makan ikan dengan nasik je .
uhuk


latest entry : Awek Selambakodok Tido dalam Tren

suarakalbu on August 9, 2010 at 9:48 AM said...

Waaahhh.... muhibah betul kucing-kucing cik Tedi ni..

Somel-somel plak tu.. geramnyaaa

Solehah on August 9, 2010 at 10:00 AM said...

haah..btl2..buat keputusan yang bijak. :)

Softtouch [Hanim] on August 9, 2010 at 10:25 AM said...

banyaknya budak2...keputusan apa tu yer?pasal kucing ker?xsabar nk tau..moga tedi buat keputusan yg bijak..

Lelaki Ini on August 9, 2010 at 10:59 AM said...

pikiaq elok2!

deena awanis on August 9, 2010 at 11:41 AM said...

sudah sarapan..ape pun ko nak buat, think wisely yer..=)

aNiSa hANg tUaH on August 9, 2010 at 11:45 AM said...

wah wah
berseleranyee diorang makan

Ery Farieha on August 9, 2010 at 12:09 PM said...

sonok kan tgk kucing2 makan
lagi2 kalau ramai2 gitu
comel!

Dee on August 9, 2010 at 12:09 PM said...

salam isnin tedi..moga apa yg ingin dibuat nanti hya yg baik2 aje..

Misz Pinkie Winkie on August 9, 2010 at 1:33 PM said...

tedi.
nampak gayanya sangat berat.
mudah-mudahan akan jumpa jalan penyelesaian.
lin doakan yang baik-baik saja.
amin.

Wanita Mutalib on August 9, 2010 at 1:58 PM said...

yang terbaik untuk kamoo kay ted| :)

Nur Hawa Mohd Zin on August 9, 2010 at 2:01 PM said...

heheh...bagus, kalu kat umah..pagi2 kucing awe dah kejut mintak sarapan, padahal baru pukul 6 pagi...

ettymelladikboy said...

OMGGGGGGGGGGG.
(walaupun tak tau lagi keputusannya)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting