Friday, August 13, 2010

JumaaT. CuTi ReHaT aTau CuTi sakiT?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:00 AM
Cuba kamu rasakan...

Ada sesuatu dalam telinga kamu.

Telinga jadi sebu macam ada sesuatu yang tersekat di dalam.

Kamu rasa berdengung.

Rasa tidak selesa dan sesekali berdenyut sakit.

Itulah yang aku alami sejak semalam. Entah apa puncanya. Petang semalam pergi ke Klinik Dr. Ishak di Tengkera. Dengarnya dia memang pakar dalam bab-bab telinga. Sayangnya dia tidak ada di klinik. Minggu depan baru ada. =((

Hari ini mahu ke klinik lain pula. Rasa sakit .

Hari ini sudah amil Cuti Rehat sebenarnya. boleh bertukar ke Cuti Sakit nampaknya.

Nota kakitanganku : Sudah hilang sedikit deria pendengaran. =((





16 kUs-kUs:

m.q on August 13, 2010 at 8:03 AM said...

cepat2 pi klinik yer

atty's on August 13, 2010 at 8:13 AM said...

jumpa doc tau..semoga telinga tedi..cepat sembuh.

ber_u_wang on August 13, 2010 at 8:13 AM said...

MC MC MC leh tambah cuti tahun

fikaryna on August 13, 2010 at 8:13 AM said...

ted..dugaan bulan puasa ni..

kalau dah mc..terbatal ker cuti rehat? takut ada yg komplen..huhu..

moga cepat sembuh sbb bila tinga dengung..mmg x selesa..

Softtouch [Hanim] on August 13, 2010 at 8:53 AM said...

cpt2 pi klinik tedi..takut memudaratkan..take care

[s][u][e][h][a][n][n] on August 13, 2010 at 9:18 AM said...

owh...harap kamu cepat baik :)

mEiZ SHA on August 13, 2010 at 9:23 AM said...

cepat2 jumpe doc ek
jgn sampai melarat tedi..

take care ye

blueCITY® on August 13, 2010 at 9:29 AM said...

salam,

heheheh semoga cepat sembuh
telinga berdengung tika naik bukit genting time nak balik kpg selalu lah, heheheh...

selamat berpuasa dan beribadah...

deena awanis on August 13, 2010 at 9:40 AM said...

get well soon..

Nur Hawa Mohd Zin on August 13, 2010 at 9:46 AM said...

uit...bahaya nye..ada masuk binatang atau semut kot

Queen on August 13, 2010 at 9:56 AM said...

pernah jadi gitu kot..tetiba tu nanti sakit yang amat kan?..

kalau tak salah hari tu pergi check doc cakap fungus infection...so kene pakai ubat titik dan tak bolehbersihkan telinga few days...hee..pastu dah ok

LiNda on August 13, 2010 at 9:57 AM said...

Teruskan berehat..

Pastikan telinga tuh taruk ubat.
kang raya tak dengar org bagi salam ..

hazman aka species1980 on August 13, 2010 at 10:14 AM said...

betul tue... kalau sakit telinga memang kena cepat2 gi klinik...

kisahsensasi on August 13, 2010 at 10:17 AM said...

semoga cepat sembuh yea.... rehatkanlah diri... ;-p

Qaseh on August 13, 2010 at 10:43 AM said...

mmg saja dia nak bg cuti hee hee...slmt berehat.

larra on August 13, 2010 at 8:25 PM said...

tedi..aku rs ko kena cam aku aritu..aku kena 3 minggu.telinga rasa bengang..mcm berkabus..dan macam tersumbat...panas sebenarnya..cuba minum air cap badak @ 100 plus banyak2..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting