Wednesday, January 06, 2010

B|La Kuc|nG MeNGanTuk BerDraMa....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:21 AM
Photobucket

Dak Utih : Sudah-sudahlah tu Bos! Bawa-bawalah tidur!! Jiran sebelah rumah pun dah tidur!

Aku : Kau nak tidur, tidur je lah! Memekak pulak!

Dak Utih : Bisinglah kau menaip! Keletak keletuk keletak keletuk!

Aku : Suka akulah. Bilik aku!

Lantas aku menolak dia jatuh terjelepok atas lantai.

Dak Utih : Sampai hati kau Bos! Kajang Pak Malau Kajang Berlipat.. Kajang..

Aku : Sudah! Kau jangan nak berdrama pulak!

Dak Utih : Sob Sob SOb..

Nota kakitanganku : Tinggi betul imaginasi perbualan aku dengan Dak Utih ini! Selamat malam semua!





18 kUs-kUs:

Zuewairy on January 6, 2010 at 12:29 AM said...

mau lari kalo kucing ble bercakap;)

alvin takda rumah harga 8juta story.... on January 6, 2010 at 12:38 AM said...

kau boley buat telenovela nih...

Mi vida on January 6, 2010 at 12:52 AM said...

adeh...dialog ngan kucing..haha

jane on January 6, 2010 at 1:18 AM said...

kahkahkahkah untuk enty ni


untuk entry 'anonymous' tu..
ngeh!

aku byk pngalaman yg best dan buruk...ko msti tau kan kak tedi...hikhikhik

yg baik sgt byk..
yg buruk lagi byk...

ngeh3x...

tp yg baik tu buat aku jatuh cinta pd beliau lah...kehkehkehkeh

Faarihin on January 6, 2010 at 1:21 AM said...

hahaha..
pandai ye dak utih berpantun.. huhuhu.. (^__^)

aNiSa hANg tUaH on January 6, 2010 at 1:27 AM said...

hehehe
alangkah bestnye kalau betul dak utih bole berdrama

FaTiNe on January 6, 2010 at 2:02 AM said...

hahahahaaaa...best kan tolak kucing sampai dier jatuh. Satu kepuasan~ huhu

BuLaN iTu aKu on January 6, 2010 at 4:44 AM said...

kalau la benar2 ia berkata2..
akan ku beli kucing seekor esok

Mr.Clive on January 6, 2010 at 4:46 AM said...

xsuka kucing! :P

Mr.Clive on January 6, 2010 at 4:47 AM said...

xsuka kucing! :P

sueanne on January 6, 2010 at 7:40 AM said...

lame dah tak baca dialog dak utih ngn bos nye tue..hehehe..

Watierman on January 6, 2010 at 8:23 AM said...

Bagi pencinta haiwan berbulu ni....tak jadi perkara pelik berdrama..& berdiolog...sebab walaupun tak ade suara yang keluar...sorotan pandangan mata dan body language seolah-olah mereka paham.....dari pengalaman Akak la ni!!!

Dak Utih...memang best la...and the award goes to.....drum roll...

Uruchimaru @ kf on January 6, 2010 at 8:27 AM said...

dak utih tu mimpi kot!

Tinie a.k.a Ibu Fatin on January 6, 2010 at 9:28 AM said...

wakakakaka
pandai dak berpantun eh..
syabas!!!! hehe

deena awanis on January 6, 2010 at 10:00 AM said...

mak mertua aku borak ngan kucing sambil masak..

panggiL guA siv. on January 6, 2010 at 12:38 PM said...

hahahaa.
sempat lak jadi nordin ahmad dak utih neh.

PinQib on January 6, 2010 at 2:13 PM said...

comelnye akak tedi bredrama dengan dak utih.,

heheh.,

kalau berdrama ngan biskut orang macma mana>> heheh

Snowwhite Zone on January 7, 2010 at 10:07 PM said...

dak utih dak utih, ni mesti ted yg ajar dia ni...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting