Friday, January 15, 2010

NuFFnanG : Kemask|n| T|nJauaN!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:30 PM
Ini adalah langkah penting untuk kamu mendapatkan iklan yang sepatutnya. Sebelum ini aku tidak begitu perasan akan pentingnya perkara ini. Jadi semasa mula-mula mendaftar dahulu, aku menjawab tinjauan secara sambil lewa dan tergesa-gesa. Ada perkara atau soalan yang aku beri tidak tepat dan main hentam sahaja.

Photobucket

Ada dua bahagian soalan yang perlu kamu jawab. Pertama tentang diri kamu. Ini bahagian 'edit servey' untuk profil blogger. Jawab setepat dan sebaik mungkin di ruangan yang di sediakan.

Photobucket

Kedua pula bahagian tinjauan untuk blog. Sila kemaskini juga. Sebelum ini sekali sahaja aku isi, itupun semasa pertama kali aku daftar. Selepas itu, 'haremmm'. Ekekekeke...

Kemaskini kedua-dua bahagian ini penting bagi Nuffnang memastikan iklan apa yang sesuai untuk blog kamu!

Okey! Siap!!

Nota kakitanganku : Jawab dengan jujur!







25 kUs-kUs:

mie on January 15, 2010 at 2:38 PM said...

ehh!!!
mcm tu ke???
lama gue xkemas kini...
heheheee

♥♥♥ tEroMpaH_ mAwArrKu♥♥♥ on January 15, 2010 at 2:57 PM said...

thks 4 info...

xyncaholic on January 15, 2010 at 3:00 PM said...

memang kene update selalu yer?
thanks 4 da info..:)

~0~ on January 15, 2010 at 3:02 PM said...

owh...gitu

fiD on January 15, 2010 at 3:26 PM said...

oww. csmtue ea, tq!

master teddy on January 15, 2010 at 3:28 PM said...

oh.oh..tp teddy x letak nuffnang pon kt blog teddy.hehe,, ;P

flygurl on January 15, 2010 at 3:29 PM said...

ermm....bila last update ekk? huhu.dh lupa. tq for dis info ya tedi..hehe..-)

Framestone on January 15, 2010 at 3:50 PM said...

oh ye ke... jawab dalam melayu ke english

BroFramestone Blog

mamai on January 15, 2010 at 4:15 PM said...

pening la weh ngan iklan nie...boleh jadi gila sebab tu aku tak suka tengok iklan

zeqzeq on January 15, 2010 at 4:20 PM said...

kenapa ada yang ta jujur ker

Hazzy Ishak on January 15, 2010 at 4:30 PM said...

baru je update...
hehe

Ms.Independant on January 15, 2010 at 4:35 PM said...

Ooo. patot nuff aku tido jek!
Thanks si tedi!!!

:)

aNIe on January 15, 2010 at 4:40 PM said...

OOh...akak dah kemaskini dah....

cik nurulain on January 15, 2010 at 4:54 PM said...

tedi dah penah dapat buffered ke...ain tak penah lagi... :(

ezzati on January 15, 2010 at 5:00 PM said...

yup..ni memang penting..bkn kerjesama je..hehe

relevan on January 15, 2010 at 5:05 PM said...

Hah! tq Tedi..kawan selama ni pun tak tau ke mender juge..

zaradgreat on January 15, 2010 at 5:21 PM said...

owh.cenggitu ka. tq2

Apih Halim on January 15, 2010 at 5:29 PM said...

ooo...mcm tu ke?
kalau iklan nuffnang tidak keluar tu macam mana plak?disebabkan hal ni jugak ke?

Wanita Itu on January 15, 2010 at 5:30 PM said...

ted|..

kiter dah daftar..
pastu dia suruh masuk email
kiter letak la cam biasa
wanita.abdmutalib@gmail.com
pastu dia kata tak valid..

bila kiter tambah .my
baru dia kata valid..

tapi biler kiter tunggu email pengesahan,
tak dapat pun??

camno nih??

blueCITY on January 15, 2010 at 5:35 PM said...

tedi ,

naper lak 'tidak' kat iklan cpc tuh?
bukan ya ke?
adeh, fenin den nih
huwaaaaaa

dah la tenet i bengong
nak masuk blog u ni pun lebih 6 kali tekan2
huh

al-lavendari on January 15, 2010 at 6:55 PM said...

macam tu ke ? patutlah RM tak masuk2.

white rose on January 15, 2010 at 7:28 PM said...

hahaha...TQ share maklumat nih...tpi still xberminat nk join...hahaha

Solehah on January 15, 2010 at 8:56 PM said...

aku tak tau nak tulis apa kat bahagian unik tu..ada idea? buat entry pasal tu bleh?

PinQib on January 16, 2010 at 1:52 AM said...

ooo..cmtu..
nnt le sy wat.,
klu bukk nuff, raasa sentap jek duit dikit

sueanne on January 16, 2010 at 9:40 PM said...

ada masa nanti, nak kemaskini gak la..thanks beb!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting