Monday, January 11, 2010

Cer|Ta Bas|...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:40 AM
Okey! Rata-rata sudah menulis mengenai keputusan Anugerah Juara lagu yang baru berlalu malam tadi. Umum sahaja pemenang, semua paparkan di blog masing-masing. Hebat! Pantas! Jadi sudah basi rasanya saat ini aku sebut pasal pemenangnya. Sudah tidak laku. Tidak panas.

Aku tidak pernah mengikuti Muzik-Muzik sejak akhir aku mengikutinya mungkin 10 tahun yang lalu. Sebab semakin hari aku rasakan semakin hambar dan tiada apa-apa yang dapat buat aku terlekat menonton.

Aku cuma ingin memperkatakan tentang cara pengacaraan malam tadi. Aku terlekat di kerusi sebab seronok melihat pengacaranya yang bersahaja. Nampak macam spontan walau pasti ada skrip. Nampak kombinasi yang sempurna.

Walau ada yang mempertikaikan gandingan tersebut. Balik-balik muka yang sama. Tapi aku rasa berbaloi.

Ada yang sependapat dengan aku tidak?

A- Setuju
B- Tidak setuju
C- Aku tak layanlah Tedi AJL ni. Ntah apa-apa ntah
D- Ada yang lain? Kongsikan!

Nota kakitanganku : Apa Je Lah!





29 kUs-kUs:

blueCITY on January 11, 2010 at 8:10 AM said...

tedi cute,

i pilih : apa2 je lah
hahhahhaha

tengok tu tengok, walo kejab2 tukar ke chanel 303 tgk citer korean, hakhakhak...

i rasa muzik2 dia memekak kan halwa telinga , dah muak dah bosan..
tapi layannnnnnnnnnn je la,
hhehehheh

AzuanBudakMemandai on January 11, 2010 at 8:36 AM said...

sape pengacara malam tadi...

lalala~~

ONE ZABA on January 11, 2010 at 8:37 AM said...

pilih 'E'...layan tido...

fikaryna on January 11, 2010 at 8:43 AM said...

aku sokong A!..huhu..

«♪Ruff♪» on January 11, 2010 at 9:04 AM said...

saya pilih A

Precious on January 11, 2010 at 9:06 AM said...

TAk tau nak pilih mana. Aku letak 'Layan jer lah si Tedi AJL ni ...' Hihihiiii ... Takot Tedi merajuk!!!

flygurl on January 11, 2010 at 9:17 AM said...

pilih A!!

a.z.r.i.n.a.03.07 on January 11, 2010 at 9:24 AM said...

tak tengok dan tak teringat pun Ted..

besalah Ahad adalah hari menggosok & melipat baju sedunia..hehe.

~0~ on January 11, 2010 at 9:29 AM said...

A...

btol kak...pengecaraan memang best semalam...show..hurm ada la yg ok..

Tie on January 11, 2010 at 9:52 AM said...

Kak tie tak tengok pun. Entahlah sejak jadi tua gini dah kurang minat citer2 hiburan tu....

cahayachenta on January 11, 2010 at 10:13 AM said...

aku pilih A... aku sokong ko... haha~~~

tp kan tedi mmg betul la AJL kali ni mmg best. tmbah2 gamdingan ally dgn faizal... gamat suasana kat rumah aku ni...

F.Aminurrashidd on January 11, 2010 at 10:14 AM said...

aku pilih C.. dah 3 tahun berturut-turut aku tak tengok AJL. entah laaa.. xder minat nak tgk dua 3 menjak nieh

cik nurulain on January 11, 2010 at 10:16 AM said...

org pun x tgk AJL smlm. nape ntah. mcm xde perasaan gitu. tp im sure pengacara mesti da bomb pnya...

:)

master teddy on January 11, 2010 at 10:18 AM said...

hoho..

kasi sy A.hehe..

faizal ngn ally mmg best.gelak guling2 tgk dorg =P

Alimaz-Kembara Terasing on January 11, 2010 at 10:50 AM said...

tak tengok pun tedi....tau pagi tadi sebab dengaq radio....tak brapa minat sangat...dah lama tak layan muzik2....

Along25 on January 11, 2010 at 11:02 AM said...

alamak teeden tak tgk la... hahahahahaha!

Koyuki on January 11, 2010 at 11:04 AM said...

tak tengok dan tak layan
haha~

Snowwhite Zone on January 11, 2010 at 11:12 AM said...

Ted: anis pilih C... mls nak tgk.. x minat sgt...

Watierman on January 11, 2010 at 11:13 AM said...

Sorry Tedi...tak tengok pun...sebab Reena nak tengok Princess Protection Plan...kat Disney Chanel...

QieFLy si Dolce on January 11, 2010 at 11:41 AM said...

isk sapa yang berani mempertikaikan kehebatan pengacara tu hah...hurm dorang best la..so saya bersetuju dgn kak tedi

Ayu on January 11, 2010 at 11:49 AM said...

stengah jam petama aku layan RL4.. tp disbbkan volume AJL tv ayah aku kat dlm bilik eh lg kuat.. maka aku teruja tgk bila time RL4 iklan.. yg pasti.. sham bunk face tu emsem laaaa..

relevan on January 11, 2010 at 12:03 PM said...

C

fiD on January 11, 2010 at 12:16 PM said...

aku dengar gune radio je kak tedi, tp still leh ktawe, bez!

Faarihin on January 11, 2010 at 12:22 PM said...

memang best dia org bertiga tu.. sngt2 sempoi n cool.. sy pilih A.. hohoho.. (^__^)

Softtouch [Hanim] on January 11, 2010 at 12:49 PM said...

sangat setuju...A..sempoi kan pengacaranya...

Cik Biol on January 11, 2010 at 2:04 PM said...

A hahaha lawak2 dorang kan

white rose on January 11, 2010 at 3:14 PM said...

A...

dr atas dh jwb A...
sume jwpn btul...xde hadiah ke???

p/s: mcm jwb soklan pekse je...

PinQib on January 11, 2010 at 4:08 PM said...

c la akak.
ajl malaysia x best.
ops..
memng pun.,
x bersungguh dngr
lagu orang mesia wat

panggiL guA siv. on January 11, 2010 at 5:54 PM said...

C duh.
aku mmg tak layan.
:D

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting