Tuesday, January 26, 2010

TaG : TuL|san TanGan kIrI...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:50 AM
Photobucket

Tag dari Cheqna

Tulisan tangan kiri.

Aku rasa kalau aku mahu buat karangan Bahasa Melayu 360 patah perkataan gunakan tangan kiri, pagi esok pun belum tentu siap. Ha ha ha ha..

Satu lagi, belum tentu orang faham mahu baca! Ekekekekeke..

Bagaimana orang tangan kidal makan guna tangan kiri? Kekok?

Selamat Hari Selasa. Hari ini perlu telefon Puan M untuk berhentikan gaji seorang guru. AKu pasti aku akan kena bambu sebab sudah lewat. Pasrah!

Nota kakitanganku : Susah mahu bercakap dengan orang yang fikir dia betul sahaja!





26 kUs-kUs:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 26, 2010 at 8:06 AM said...

selamat pagi selasa kak tedi...

jom mekdi jom

hehehe

ninim on January 26, 2010 at 8:20 AM said...

cantik agi dari tulehsan aku

~0~ on January 26, 2010 at 8:33 AM said...

ku pun kena tag...smpai lo aku x buat...

mukasurat17 on January 26, 2010 at 8:38 AM said...

dgr cite org kidal pendek umo? ni kajian lahhh... bkn nye leh caya pon.

dotblogspotdotkom on January 26, 2010 at 8:42 AM said...

lepak jap kat sini... pepagi nih kebetulan... ada lapang sikit.. jengah dolu tpt rakan2....huhuhuhu

aNiSa hANg tUaH on January 26, 2010 at 8:52 AM said...

wa.
kirenye kak tedi bole jgk tulis tgn kiri
kite tak bole
kekok
:)

cheqna on January 26, 2010 at 9:10 AM said...

tedi..

hahahahahaha

cun ape.....

Liliyuli on January 26, 2010 at 9:11 AM said...

mau kreemm tangan..hahaha

blueCITY on January 26, 2010 at 9:13 AM said...

heeeeeeeeee

mmg buruk kalo i guna tangan kiri
tak komfiden lol!!

hah! naper gaji dia kena stop?
kesian kesian

mmg ramai org yg fikir dia je yg betul

Alimaz-Kembara Terasing on January 26, 2010 at 9:27 AM said...

kesiannnnn pasai pa plak kena stop gaji tu...tak baikkkkk....

Qisha on January 26, 2010 at 9:42 AM said...

selamat hari selasa..tulis tangan kiri macam budak baru nak belajar menulis kan

Yunus Badawi on January 26, 2010 at 9:48 AM said...

Org kidal makan tangan kiri ke kanan? Adam ada ciri2 nak jadi kidal kata abg2nya huhuhu

relevan on January 26, 2010 at 10:22 AM said...

Guana gamok jika tulis pakai kaki kiri..

a.z.r.i.n.a.03.07 on January 26, 2010 at 10:27 AM said...

i'm a left handed person !..hehehe..berbangga sekali ..

sumer keje guna tangan kiri termasuk makan dengan sudu& garpu kecuali kalau makan dengan tangan.

sueanne on January 26, 2010 at 10:37 AM said...

cantik gak tulisan tue beb..

suka tgk org bertangan kidal..cute jekk dorang gune tgn kiri..heheh..

asilahmuhajer on January 26, 2010 at 10:45 AM said...

kenapa nak berhentikan gaji cikgu tu? bersalin ke?

sharamli on January 26, 2010 at 10:47 AM said...

meh cek wat tag ni..mesti cun..hee..

makcik, 0rg sampai sekang xgheti pegang sudu tgn kanan..dah byk kali try tp mesti last2 tinggal 0rg s0rang je xsudah mkn lagik

:(

Si budak Aboi on January 26, 2010 at 10:53 AM said...

same ler dgn aboi penat taw tulis tgn kidal nie!

touyakaruma on January 26, 2010 at 11:43 AM said...

Tak reti menulis dengan guna tangan kiri

~LP Lum~ on January 26, 2010 at 12:22 PM said...

salam tedi~

hehehe... tulis tngan kiri aku mmg xreti.. tp kalo mkn gna sudu, aku blh gna tngan kiri... :p

Didi Nadhirah on January 26, 2010 at 1:44 PM said...

leh tahan berbunga2 tulisannya

Cik Biol on January 26, 2010 at 2:58 PM said...

kalo aku lak pakai tgn kanan esok pun x tentu siap karangan 360 perkataan ekeke susah ooo

bellar0ssa on January 26, 2010 at 5:06 PM said...

huhu cube ko suruh org kidal tulis tangan kanan..sama je buruk nye ei.

jane on January 26, 2010 at 6:44 PM said...

takde org yg di tag ke???

agagagagaga

FatinZol on January 26, 2010 at 8:05 PM said...

Aku kidal..Tangan kanan ni mcm pelengkap aksesori je..sebabnya, tak digunakan sgt..nk pegang something lama2 pn cepat je penat si kanan ni..

Tapi cuma 1 je si kanan pandai buat...yaitu,makan!...kije len,leh bg kat si kiri je la...

Faarihin on January 27, 2010 at 1:07 AM said...

wah.. berjaya juga tag itu dibuat yer.. (^__^)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting