Friday, January 22, 2010

M.O.T.|.F

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:45 AM
Motif lelaki berlenging tanpa baju. Mengambil gambar dan di tepek dalam 'Facebook' atau blog! Apa kejadahnya? Geli okey?

Cikgu Bahasa Melayu aku mesti menangis bila baca aku eja berlenging itu. Aku lupa ejaan sebetulnya. Ha ha ha ha...


Jadi, lelaki-lelaki yang perasan tubuh atau badan kau itu sasa macam rasaksa, silalah jawab! Motif ambil gambar separuh lucah untuk tatapan umum!!

kalau yang perempuan aku malas mahu cakap lagi. Aku cuma pelik yang lelaki ini sahaja. Aku tidak mahu berfikiran negatif dan melabelkan yang kamu ini dot dot dot atau apa. Aku hanya ingin tahu sebabnya.

Jika emak ayah atau adik beradik tengok menggeleng kepala atau tidak rasanya?

Nota kakitanganku : Badan sekeping pun ada yang berangan mahu 'posing!!



33 kUs-kUs:

relevan on January 22, 2010 at 12:05 PM said...

Jangan pelik..dia orang nak tunjukkan keperkasaan jer tu..

Nidza on January 22, 2010 at 12:12 PM said...

dah lama tak dengar ayat bergelenggeng tu...(btul ka spelling dia?)

QieFLy si Dolce on January 22, 2010 at 12:16 PM said...

hurm tu la pasal kak tedi kat FB pown dorang nak berposing sakan....

FB adalah tmpt formal klu nak berlenging buatla kat website lain....site model ker heheheh...

yang badan raksasa still can be accepted tapi bagi yang slim melim tu heheh no comment....

QieFLy si Dolce on January 22, 2010 at 12:16 PM said...

hurm tu la pasal kak tedi kat FB pown dorang nak berposing sakan....

FB adalah tmpt formal klu nak berlenging buatla kat website lain....site model ker heheheh...

yang badan raksasa still can be accepted tapi bagi yang slim melim tu heheh no comment....

Dee on January 22, 2010 at 12:16 PM said...

hahaha..dorang rasa dorang sexy kot..berlengging..itu kot ejaannya..tp bunyi sebutannya bukanlah mcm 'legging'..hahaha..kalo salah maafkan sy..

fikaryna on January 22, 2010 at 12:22 PM said...

aku x suka lelaki suka tayang2..

nursarah on January 22, 2010 at 12:31 PM said...

haha, mereka bahagia kot berbuat begitu..ekekekekekek

Wanita Itu on January 22, 2010 at 12:33 PM said...

ahaks..kamoo tgk kat mana geng hehehe..

U-Nie_sYa on January 22, 2010 at 12:43 PM said...

mmg geli la...konon nak test market la tu..kalo badan cantik xpe gak nie kurus cam papan ada hati nak tyng body..ish2..

puteri katak on January 22, 2010 at 12:49 PM said...

hehe..
diaorg hengat nant ada yg nak offer jd model kilang papan kot... :P

blueCITY on January 22, 2010 at 12:51 PM said...

berlenging tuh haper weh?
lenggeng negeri sembilan tahu la, ekekekk...

lelaki yg posing2 ambik gambo tanpa baju memang perasan dia tuh jambu, ala macho la kot,

dah yg gurl pun berlambak ambik gambo tanpa baju, apa kes?

hooooooooo

zaradgreat on January 22, 2010 at 12:52 PM said...

hahahhaah
konon seksi kot
konon hot.

padahal,,,
ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!
gila geli

aNiSa hANg tUaH on January 22, 2010 at 12:56 PM said...

tsk
tak suke laki berlenggeng
hehehe

kite sokong!
badan seeping pon nak berposing
hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 on January 22, 2010 at 1:00 PM said...

perasan tak hingat !

tak tau camne ejaannya tapi memang bila sebut bunyinya berlenggeng~ ikot mak cakap..hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 22, 2010 at 1:55 PM said...

diorang bukan nak tarik perhatian kaum hawa....tp kaum sejenis dier...

huhuhuhu...seramz ai.....

Tinie a.k.a Ibu Fatin on January 22, 2010 at 1:56 PM said...

kalau perempuan dah macam perkara biasa kan??

lelaki xmo komen. kadang2 geli huhu

deena awanis on January 22, 2010 at 2:07 PM said...

jejes tol..geli lobang telinga aku..huhu

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ on January 22, 2010 at 2:19 PM said...

berlenging??
ape tu..

tp mmg ta suke la yg tyang2 body tu..
bkn trtarik pon,,
geli+menyampah ade la..
huh..

~LP Lum~ on January 22, 2010 at 2:23 PM said...

salam tedi...

2 nmanya dorg nie budget "macho" + "sasa" + perasan + segla2nya ar..
konon2 nak tackle awek2 yg pntang nmpak "badan" ngalahkan tut.... (xblh nak sbut kang kna band lak)

:)

dotblogspotdotkom on January 22, 2010 at 2:25 PM said...

untuk memenuhkan BUKU KIRI mereka... sesambil mengajak orang kongsi bersama ...huhuhuhu

Ayu on January 22, 2010 at 2:55 PM said...

erkk.. my hubby pun ada gbr berlengging ngan baby dlm fb... ermm...

kak anie on January 22, 2010 at 3:08 PM said...

tEDl...you aje kata geli..orang lain suka...hahahah..tak termasuk akak tau...sebab aku pun geli...!! kalau masuk majalah tu lain lah ye...

Cik Biol on January 22, 2010 at 3:39 PM said...

ekeke nk tunujuk apa yg dia ada hehe

.siv. on January 22, 2010 at 6:44 PM said...

hahaa.
blog die.
face book die.
kite tgk je sudah.
;p

kawie2020 on January 22, 2010 at 6:57 PM said...

tu kira ok lagi arr coz masih beraurat... kalau yg tunjuk bawah pusat sampai ke lutut camner? hehehhehehe

piNky LuCiA on January 22, 2010 at 7:19 PM said...

diorg cakap..

"bdan aku tak aurat.. so aku ley laa tunjuk2 mana yg aku nak.. asalkan aku pakai seluar sudaaaa.."

lalala~ =)

PinQib on January 22, 2010 at 7:30 PM said...

hehe. taktik menarrik penonton.
menunjukkan kejantanan..
muahah

FatinZol on January 22, 2010 at 8:04 PM said...

Tedi,berlengging tu ape?....

tidak pernah ku dengar tue.....

ape2 pu,laki cmtu memang gedik ya ampun la!

FatinZol on January 22, 2010 at 8:04 PM said...

Tedi,berlengging tu ape?....

tidak pernah ku dengar tue.....

ape2 pu,laki cmtu memang gedik ya ampun la!

FatinZol on January 22, 2010 at 8:05 PM said...

Tedi,berlengging tu ape?....

tidak pernah ku dengar tue.....

ape2 pu,laki cmtu memang gedik ya ampun la!

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on January 22, 2010 at 8:25 PM said...

haha.. apa tu berlenging.. hehe..

white rose on January 22, 2010 at 8:46 PM said...

dia apply model, tp xdpt...model FB pun jdi le...hahaha

Faarihin on January 22, 2010 at 11:16 PM said...

hahaha.. saya pun geli gak.. tapi dah tertengok.. nak uat camne.. hahahaha..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting