Tuesday, January 05, 2010

Mar| SemUa! GeLakkaN Aku SecaRa PercUMa!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:19 AM
Mari-mari semua... Tolong gelakkan aku! Pakat ramai-ramai meh!!

Niatnya ingin membantu seorang blogger yang bertanyakan tentang 'bagaimana cara untuk mengeluarkan Pendapatan Nuffnang.'

Jadi dengan penuh perasaan baik hati , dengan penuh berbudi bahasa dan lemah gemalainya aku pun menekan butang 'Tebus Pendapatan Saya'!!

Okey!! Pendapatan aku sudah di tebus!! Uwaaaaaaaaaaaaaaa!!! Belum sampai sejuta lagi!!! Sob Sob Sob!!

Niat mahu tunjuk cara pada orang, sendiri punya yang TERTEBUS!!

Okey!

Siapa yang mahu tebus pendapatan. Pergi ke butang Pendapatan, di bahagian bawah amaun jumlah yang ingin di tebus ada perkataan 'Tebus Pendapatan Saya'. Klik sahaja.

Automatiknya penebusan telah di buat. Jika kamu Ahli Gliterri cek akan di hantar dalam tempoh 30 hari dari tarikh penebusan, jika bukan 60 hari!

Sob Sob SOb! Sudah RM 0.00 pendapatan aku!!

Nota kakitanganku : Ekekekeke.. Boleh 'Undo' tidak? Ekekekeke..






32 kUs-kUs:

Si budak Aboi on January 5, 2010 at 10:54 AM said...

tebus sampai bocor ke? ahaksz..
kasitaw lah !

Tinie a.k.a Ibu Fatin on January 5, 2010 at 10:54 AM said...

halo halo
sila la belanja wei
hehe

relevan on January 5, 2010 at 11:17 AM said...

Wakaka! tq Tedi..rupanya aku punya pendapatan hanya boleh beli gula sekilo dan rokok sekotak yang sudah naik harga tahun ini..adehh!..tak boleh menebus lagi..

blueCITY on January 5, 2010 at 11:18 AM said...

wahhhhhhhhhh tedi cute sayang,
bila mau banjer i nih
nak nak nak
jom la
heeeeeeeeee

Koyuki on January 5, 2010 at 11:22 AM said...

kahkahkah

(gelak percuma)

cik syazni on January 5, 2010 at 11:24 AM said...

adeh..lawak la~

panggiL guA siv. on January 5, 2010 at 11:25 AM said...

dah tebus, sile hantar cek tu kat aku boleh?
eekekekekeee

@rE-LonG on January 5, 2010 at 11:31 AM said...

Waa..si tEDI..tu namaY dia suh blanje kt..hahah!!

fiD on January 5, 2010 at 11:34 AM said...

bape juta tedi???

Uruchimaru @ kf on January 5, 2010 at 11:41 AM said...

licin ko cash out ek!

~0~ on January 5, 2010 at 11:48 AM said...

ala ala ala....sabar ye kak..

niat mu sungguh murni

mukasurat17 on January 5, 2010 at 11:54 AM said...

pe lg blanje a!!!!!!!!!! hahahaa

oranglidi on January 5, 2010 at 12:05 PM said...

waaaaaaaaaaaaaaaaah

Wanie-san on January 5, 2010 at 12:15 PM said...

alolololo....sian die...nk wat camne kn....dh nasib..huhu

[s][u][e][h][a][n][n] on January 5, 2010 at 12:19 PM said...

kira ko telah memecahkan tabung nuff la erk...hahahahhahaha

ok...sila kumpul lagi bagi byk.. :)

Rara on January 5, 2010 at 12:34 PM said...

ble mau blanje2 pkai uit nuffnang tu? :)

Wanita Itu on January 5, 2010 at 12:54 PM said...

apa nak belanja te????

time kasih :p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 5, 2010 at 1:06 PM said...

kak tedi..
jom share pendapatan sama2

hehehhe

Cik Biol on January 5, 2010 at 1:11 PM said...

hehe sian dia ekeke

Along25 on January 5, 2010 at 1:20 PM said...

baik ke kalau gelak? kikiki!

udacun on January 5, 2010 at 1:27 PM said...

hahahhaha..nak gelak jugeee

touyakaruma on January 5, 2010 at 1:36 PM said...

Muahahaha aku pun nyesal gak tebus , bila start dari kosong fill kaya tu kurang sikit. Lepas nie kena tunggu sampai RM1000 dulu kot ? Muahahaha ?

..nOj.. on January 5, 2010 at 1:37 PM said...

hahaha... satu klik je tertebus la pendapatan itu

acHap~ on January 5, 2010 at 1:48 PM said...

hahaha.

nasib kite serupa.

~~siti sofiyah~~ on January 5, 2010 at 1:51 PM said...

heheheh...
sama lor..
jumlah yg kita dpt..RM o.oo kehkeh..

Watierman on January 5, 2010 at 2:04 PM said...

Bukannya nak ketawakan...tapi nak belanja....bila ni!!

Hazzy Ishak on January 5, 2010 at 2:15 PM said...

nak gelak tak sampai hati...tapi
nak gelak jugak la


hahahahahahahaha

ok, sekian terima kasih

Softtouch [Hanim] on January 5, 2010 at 3:59 PM said...

sungguh murni niat tedi...tp tertekan plak yer tedi..nasib baik boleh undo yer...tggu sejuta ok...he he he

PinQib on January 5, 2010 at 6:21 PM said...

heheh.,
dulu pun teringin jugk nak bekerja.,


muahaha,. tp sebenarnya malas,
dok umah lg best

PinQib on January 5, 2010 at 6:29 PM said...

heheh.,
dulu pun teringin jugk nak bekerja.,


muahaha,. tp sebenarnya malas,
dok umah lg best

sueanne on January 5, 2010 at 7:03 PM said...

hahaha..lenkali kena berhati2 la ye..

deena awanis on January 6, 2010 at 10:48 AM said...

x mau share ke yg udah ditebus tu??=)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting