Monday, July 27, 2009

Aku SunGGuh BAnggA MeNjad| seekOr kuc|ng! kuc|ng yanG cOmeL!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 AM
b1

"Bos!! Bos!! Muka aku masuk TV lah!!!!"

"Itu bukan TV lah DoL!! Itu 'notebook'!!

b2

" Kufikirkan TV tadi!!" **emo**

Nota kakitanganku : Kau masuk dalam 'notebook' aku itu pun sudah cukup daripada bagus Dak Utih Oiiiii!!!!


32 kUs-kUs:

GiGGLe GaL on July 27, 2009 at 9:09 AM said...

ted, aku nengok..dak utih ni je rajin neman ko eh..dak kimo mane? dak utih ni...nak bekepin je eh.. kemain lagi ko ye dak utih...

@--- Sueanne ----@ on July 27, 2009 at 9:34 AM said...

hahaha..mcm real je dak utih bcomunicate dgn kamu tedd..:p

psstt : bersihnya dakk utihhh tue..kamu clorox die ye ted???..

Watierman on July 27, 2009 at 9:37 AM said...

Salam Dik Tedi & Dak Utih....wah koma berdua dah masuk TV akak jugak...he..he...how's your weekend....akak bz...balik kg. & bz...

Liliyuli on July 27, 2009 at 10:58 AM said...

entah. tu pun dah baik la tu si tedi nak letak kannn...hehehe

Softtouch [Hanim] on July 27, 2009 at 11:56 AM said...

mesti dia pelikkan nape pic dia dlm 'tv' tu..cutenya...nk tanay xboleh..hanya dia boleh buat miow jelah

lupie on July 27, 2009 at 12:00 PM said...

Hehehehe ... notebook...
Glamour lagi notebook from TV ...
Heheheheheeh

ashie023 on July 27, 2009 at 12:19 PM said...

huhuhu..cumel sungguh dak utih..kenapa dak kimo dan dak itam jarang menonjolkan diri dalam TV ko???ke ko pilih kasih??hahhaha..

tengku_fir21 on July 27, 2009 at 1:02 PM said...

mengajar kuching jadi giler glamour...

sharamli on July 27, 2009 at 1:15 PM said...

best la...ad yg sudi temankan ..hu3

Aiydalela on July 27, 2009 at 1:46 PM said...

kucen siber betol la dia nih...

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:04 PM said...

mrs giggle : budak ni kan walaupun dah tahu mengawan tp mmg ske berkepit jek.. ha ha ha

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:05 PM said...

suaanne : kucing2 aku tak pernah mandi :D

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:05 PM said...

kakwatie : weekens jalan2 jek.. tp x sempat nak g deting.. ekekekeke

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:06 PM said...

Lili.. nasib baik aku nak letak.. kalau tak sampai ke sudah.. di termenung penuh pengharapan... ekekekek

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:06 PM said...

hanim : sebbaik dia duduk diam2 je.. dalam diam2 lentok.. tdo terus.. ekekekek

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:06 PM said...

betul tu sis lupie... ekekekekeke.. perasan kejap dia...

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:07 PM said...

dak ashie : ok.. leas ni aku akan megimbangi kemunculan mereka2 di dalam peti n/book aku ini.. ekekekeke

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:07 PM said...

ekekekekek fir.. kucing gila glemer x pe.. jgn tuan dia.. :P

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:08 PM said...

sha pun boleh kalau nak org temankan.. ekekekeke..

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 2:08 PM said...

aiyda : kucing 'cyber boleh'.. ekekekeke.. bukan serba boleh tau!

Raihanna on July 27, 2009 at 6:15 PM said...

hehhe...comey nye dak utih nie..
hahahhaa..
die perasan masuk tv yerp...

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:06 PM said...

ekekekkeke. yup rai.s ekali sekala perasan x pe kot! :P

messyremo on July 27, 2009 at 8:42 PM said...

haha~~

aku sgt suke gmbr2 tu~~

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 8:44 PM said...

ye! terima kasih messy. 10 markah untuk kamu!

messyremo on July 27, 2009 at 8:45 PM said...

tak kan markah jer..

kasi r dak utih tu kat aku...

aku teringin nak ade kucing~~

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 8:49 PM said...

okey! sila bagi alamat! aku akan pos selaju yang mungkin! Ini serius!

messyremo on July 27, 2009 at 8:58 PM said...

giler ah nak pos kucing~~

matila kucing tu~~

****emo****

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 9:03 PM said...

messy : hendak seribu daya !!

messyremo on July 27, 2009 at 9:05 PM said...

ala..kucing plastik bolela pos~~

lainla nk antar by hand~~hehe

♥Itajeff♥ @Something To Share on July 27, 2009 at 9:09 PM said...

hahahahaha...
seronoknya akak ketawa baca posting ko nih cik tedi oiiiiii...

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 9:12 PM said...

ekekekek messy : nanti kalau harijadi kamu, aku hantar pakai post laju, selaju yang boleh agar tidak terlepas harinya. :)

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 9:12 PM said...

ekekekke.. terima kasih kakita! :)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting