Wednesday, July 15, 2009

TerpeRanJat, TerUja AtaU TerKes|ma..???

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:32 AM
Photobucket

Kenapa? Apakah beliau membuat mimik muka seburuk sedemikian??

Nota kakitanganku : Sekali pandang macam nampak sesuatu yang begitu meransang dan mengasyikkan! Okey!! Mari kita teka bersama-sama!
Ha ha ha ha!!

40 kUs-kUs:

ZARA 札拉 on July 15, 2009 at 9:04 AM said...

kamu pakai towel depan dia ke? hahaha~

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 9:17 AM said...

hahahhahahaha.. ko ingat den nak buat tarian bogei depan die ka??
:p

sharamli on July 15, 2009 at 9:36 AM said...

merangsang 0r teransang?

hu3

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 9:38 AM said...

ekekekekeke sha... macam due2 je ek?

teuku@ceh on July 15, 2009 at 9:43 AM said...

hahaha...lawak gile ...sampai putus urat aku glak sorang2...aku stuju dgn pendapat pertama...

Softtouch [Hanim] on July 15, 2009 at 9:51 AM said...

akak nmpak muka dia gerun jer...ko marah dia yer?ke dia tgh marah ko tu?..putih gebu bdn dia yer..jeles i tau...

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 9:53 AM said...

TEUKU@CEC : wah! Ke situ imaginasi kamu!! Cayalah...

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 9:54 AM said...

ekekekek.... i mana pernah marah kucen yu... babab2 manja jek.. ekekeke...

Itajeff @Something To Share on July 15, 2009 at 9:57 AM said...

salam cik tedi..
si putih nih sebijik cam cik kieka akak tau...cik kieka akak dah bg kat saudara kat kg...
cik putih ni terkezut tgk cicak nak putus ekor kot..hehehe..tak pandai aku nak menekanye

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 10:04 AM said...

ha ha ha ha... wah!! letak lah gambo cik kieka tu kak ita...

ekekekke.. die nampak cicak takde ternganga dah.. terkam terus...

Watierman on July 15, 2009 at 10:51 AM said...

Salam cik tedi...akak rasa lah...kalau muka kucing2 akak cam gitu..sebab....akak basuh bekas makan dia terus tiarap ...bagi kering...maknanya...lambat lagi lah makan time kot!

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 10:54 AM said...

ha ha ha .. kire merajuklah tu ek.. lambat makan.. ekekekeke..

neezareef on July 15, 2009 at 11:11 AM said...

ekekekekeke..tucen pn pndai wat mimik muke....plastik tul pndai belakon wakakakkaa

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 11:21 AM said...

ekekekekeke... ko ingat manusia je pandai buat muke ek..? hehehehe

rizz on July 15, 2009 at 11:36 AM said...

byknye kuceng die kan haha

AdeLaide NinaSe.. on July 15, 2009 at 11:49 AM said...

ini blog miss ted atau blog kuceng nih??? hehehe... =p
best ke bela kucing nih?
nina nk sentuh pn xberani taw...~
haha =p

ashie023 on July 15, 2009 at 11:53 AM said...

itu gaya nk berak je..muhahaha

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 12:03 PM said...

ekekekeke.. 7 ekor je rizz.. x banyak pun..

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 12:04 PM said...

nina!! Takut kucing? ekekekke.. peliklah!! kucing x garang!! kecuali irg yg pandang die tu buat2garang kat die.. ekekekeke...

ini belog kucing juga.. kongsi maa..

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 12:04 PM said...

oik dak ashie.. ade ke berak terlentang!! ko ni!!

dEwIchEnta on July 15, 2009 at 12:24 PM said...

ke ko yg tgh main geli2 ngan die kak =)) wakakkaka... tu sbb die tgh teruja... sebelah tgn ko gosok die, sebelah lg ko snap 3gp die eh =))

sue's blog on July 15, 2009 at 12:33 PM said...

ted..kucing tue nk kena stroke kut???..:p

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 12:34 PM said...

ERK!! sUEE!! eee... kucing i cihat tau!! ade ke kune strok.. sob sob sob..
tp wajah die iras2 lah.. ha ha ha ha..

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 12:35 PM said...

cik leha : taip bior terang dan jelas.. gosok ape tu.. ko ni.. kelucahan tol lah!! Asragfirullah...

AkudanDia on July 15, 2009 at 12:45 PM said...

mesti kucing ni terkejut tengok muka dak tedi bangun tido pg td..kuikui

Nakamura Kazuki on July 15, 2009 at 1:07 PM said...

aku rasa dia terkejut tengok tuan dia..dan aku tahu kenapa..cuba teka? kekeke(apanyer jawapanla nakamura ni...)

putrieysz on July 15, 2009 at 1:10 PM said...

haha.
sangat comel!

Shida Radzak on July 15, 2009 at 1:18 PM said...

dia dapat panggilan telefon dari Doc ,bagitahu dia dah hamil..tu yang dia tekejut sebab saper yang bertggujawab...eh nak tnya dia ni jantan ke betina?/huuhuuu

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 1:47 PM said...

akudandia : ekekekeke.. pandailah kamu meneka..

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 1:48 PM said...

hencek nakamura : kamu menjawab ke bertanya soalan.. wah wah wah!! Sukanye die...

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 1:48 PM said...

ye ye putrieys.. cam tuan die.. ha ha ha

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 1:49 PM said...

shida : kucingku adalah seekor jantan.. ha ha ha ha. pandai dia buat karangan..

i.am.belle on July 15, 2009 at 1:57 PM said...

kucing tu tgh sakit gigi. tu pasal poyo je mukanya hahaha

GiGGLe GaL on July 15, 2009 at 2:09 PM said...

dak ted ni.. ko telah buat aku gelak macam gaban.. aku rasa nak je masuk dlm lappy ni dan sium kocen ko tu smpai beliaw lemas.. geram aku ninguknye..

ok..aku teka. aku rasa, ko telah memberi ceramah percuma kepada beliaw supaya banyak menguasai ilmu culculus, memandangkan beliaw terselempap di atas kalkleter ko..

geram aku..geram betul nih!

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 2:30 PM said...

ekekkekeke belle... pandailah kamu!

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 2:31 PM said...

ekekkekeke.. puan giggle.. sabau.. sabau.. bawak bertenang...

ustazah dyLLa on July 15, 2009 at 5:52 PM said...

aksi ni slalunye waktu kucing menggeselkan kepalanye dimane2 je yg lega bg dia...so, dia menggeselkan kpalanye dia lapik mouse akak tuh le.....~wahahahah~....

~jwpn ni diberi melalui body language tucin tuh...

<< s| tED| >> on July 15, 2009 at 5:54 PM said...

ekekekekke.. dak eh... salah tu ya ustazah...

Monkey D Luffy on July 15, 2009 at 11:01 PM said...

mcm kena kejutan letrik jer

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 12:36 AM said...

ha ha ha ha!! Kamu ni luffy... macam2 lah...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting