Thursday, July 16, 2009

BOtoL Susu PingganG Ramp|ng!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:35 AM
Alahaiiiii... Zaman aku dulu botol susunya 'sepesen' saja. Yang itu sajalah. Tiada berbentuk.

Budak-budak sekarang meriah aku tengok! Macam-macam fesyen dan gaya.

Maaflah, mungkin bagi kamu yang sudah bergelar ibu, botol susu seperti ini sudah biasa di lihat. Tapi bagi aku, agak gayat sedikit. Sebab hidup aku dewasa ini belum bergelumang dengan botol susu. He he he...


b3


Nota kakitanganku : Mungkin akan datang bentuk di pelbagaikan. Tiga segi? Segi empat tepat? Piramid?

34 kUs-kUs:

messyremo on July 16, 2009 at 9:09 AM said...

hehe..

comel..

mane bole botol tajam2..

mestila yg comel2 bentuknye...

Softtouch [Hanim] on July 16, 2009 at 9:29 AM said...

botol susu plak..igtkan botol susu utk dak putih...mmg dik mcm2 botol susu skrg...nnti time ko dah ada anak mcm2 pesen kuar nnti..

AdeLaide NinaSe.. on July 16, 2009 at 9:39 AM said...

haha... betul3... kot2 nnti ada botol susu yg pkai straw bergulung2 cam map plak ke =p

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 9:43 AM said...

messy : aku jeles.. sebab zaman aku dulu tiada bentuk2 yg menghairahkan seperti ini. nak muinum susu pun x bernafsu! sob sob sob!

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 9:44 AM said...

hanim : aku harapkan saat itu nanti... pesen botol susunye tidak susah untuk di basuh.. ekekekeke..

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 9:44 AM said...

nina : harap2 ada.. apakata kamu reka dan jual.. bagi aku diskaun yek? ekekekeekke

ZARA 札拉 on July 16, 2009 at 10:25 AM said...

walamak!!

sgt syiok!

aku nak bentuk bintang@

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 10:37 AM said...

kalau lah ada dak zara! kite cop dulu ye?

Watierman on July 16, 2009 at 10:52 AM said...

Salam adik akak...masa zaman anak akak yg sulong dulu pun dah ada yang pelik2...yg sekarang lagilah pelik...masa adik bergelar ibu nanti insyaallah...guna yang mudah...natural...lebih baik untuk kesihatan...you got what I mean!

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 10:54 AM said...

a'a kan... takut yang warna-warna yang pelbagai bentuk ni.. memudaratkan..

en somak on July 16, 2009 at 1:14 PM said...

ko sok ted.. bagi je susu tanpa botol.. ngaaa.. larikkKkkkkkkkkkkkkk!!!

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 1:17 PM said...

hencek somak.. mengapa lari?? itu idea yg bernas!! La la la...

sharamli on July 16, 2009 at 1:23 PM said...

tapi c0mel b0t0l kaler2..hik3

GiGGLe GaL on July 16, 2009 at 1:37 PM said...

ah..anak aku dulu la.. masa usia baby lagi..macam2 jenis botol aku beli.. pendek..panjang.. ramping, gemuk..kurus, bulat.. total skang no botol da tak terkira banyaknya..wakakak..

bila mr giggle tanya nak wat pe banyak2 botol tu.. aku jawab je.. senang.. nnt 7 keturunan tak payah beli..wakakakaka.. bole gitu?

GiGGLe GaL on July 16, 2009 at 1:37 PM said...

eh..dak ted.. aku lupa nak citer.. aku ade 5 botol susu kucen..wakakak..

DaKoSue on July 16, 2009 at 1:44 PM said...

ala tak per kalau rase kempunan boleh beli isap dlm bilik sorg2 hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 on July 16, 2009 at 1:54 PM said...

cpat pakat nek plamin pastu bila dpt baby. beli btol susu yg shape macam2 ada..ahaks..

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 2:15 PM said...

tue lah.. sha .. takut ada effect je kan..

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 2:16 PM said...

Mrs Giggle.. Dekotmu!! beli sekali tok 7 keturunan ek??

lor.. beotol susu kucen aku x de.. lor.. wat pe banyak2..?? ade tucen ticik2 ke kat rumah??

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 2:16 PM said...

dakosue : cam nah buat jek?? ekekekekeke

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 2:17 PM said...

eeeeee.. kak azrina.. ke situ pulak.. ekekekekeke..

Ena Qaisya on July 16, 2009 at 2:21 PM said...

alahaiii.. tingin nak beli botol susu beraneka bentuk tapi bile difikirkan susah nak basuh so better beli botol susu yg straight jek huhuhu

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 2:31 PM said...

yup! btul tu ena.. macam yg pinggang ramping ni.. sampai pinggang je lah.. belah kaki payah dah.. eekekekeke.. nampak je cantik.. ciri2 kebersihan perlu di ambil kira..

neezareef on July 16, 2009 at 2:50 PM said...

bagus tau btl pureen tu free BPA..ha harus ko gigil cr ape itu BPA lak pasnie..

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 3:37 PM said...

aku akan dengan gigihnye gugel.. ekekekeke...

Monkey D Luffy on July 16, 2009 at 9:12 PM said...

comel ler plak

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 11:03 PM said...

ekekekkeke.... tau xpe!!

aien~s corner on July 16, 2009 at 11:09 PM said...

zmn skg dh de cm2 la syg.. try g kedai baby cm beso2.. de mcm jenis btol.. de bentuk bear pn de hehe

aien~s corner on July 16, 2009 at 11:09 PM said...

zmn skg dh de cm2 la syg.. try g kedai baby cm beso2.. de mcm jenis btol.. de bentuk bear pn de hehe

<< s| tED| >> on July 16, 2009 at 11:35 PM said...

ekekekke.. yu.. i x perlu ke kedai baby cari botol susulah.. i nak susukan sape? tucen i ke? ekekekekeke

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on July 17, 2009 at 12:31 AM said...

pelbagai dah skrg...:D

<< s| tED| >> on July 17, 2009 at 12:41 AM said...

a'a.. esok lusa btah rupa mcm mana lagik! ekekekek

ustazah dyLLa on July 17, 2009 at 1:46 AM said...

air rebina~
lalalala...my peberet...ala, tggu je laa keluaran trbaru botol2 ni...

<< s| tED| >> on July 17, 2009 at 8:06 AM said...

ekekekee.. ribena ek.. bkn tok kanak2 je kan? ha ha ha

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting