Friday, July 24, 2009

|n| unTuk kamU YanG Meng|kut akU DaN yanG akU |kut|!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:01 PM
Aku ambil idea untuk menulis ini dari Pakcik Dot! . Dan Pakcik Dot pun tidak marah aku ambil. Tidak pecaya sila tanya beliau!!

Pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada kamu semua. ( macam ucapan YB) kerana menjadi penyokong kuat aku di blog ini. Aku amat terharu dengan keprihatinan kamu berkunjung dan meninggal komen di sini. Kita sama-sama saling berkongsi rasa dan cerita.

Aku jenis yang memang suka 'blogwalking' dan mengomen. Walau ada yang tidak berapa serius atau terlalu serius, aku harap kamu tidak kisah. Kerana begitu juga bagi aku, walaupun kamu komen itu secara serius atau tidak, aku akan tetap menghargai keprihatinan kamu itu.

Baru-baru ini aku telah memadam sebahagian besar blog yang aku ikuti. Ini kerana walaupun sudah beberapa ketika aku cuba menjalinkan persahabatan masih ada yang kaku membisu. Jadi aku mengambil keputusan untuk tidak mengikutinya lagi. Kamu juga boleh bertindak begitu. Seandainya aku hanyalah pengikut hiasan di blog kamu, kamu juga boleh memadam aku. Pengikut hiasan umpama bingkai gambar yang di gantung, tetapi gambarnya tiada. Sekadar memenuhi ruang!!


Aku akan rasa bersalah jika tidak dapat mengomen kamu yang aktif di blog aku. Oleh itu, cepat atau lambat aku akan sedaya upaya masuk untuk membaca dan meninggalkan sepatah dua kata. Walaupun kamu hanya meninggalkan perkataan 'hai' di 'shoutbox' aku, aku pasti akan menjejaki hingga ke blog kamu.

Jika Pakcit Dot dapat longgokan segunung syiling emas, aku tidak punya apa-apa. Hanya ungkapan terima kasih untuk kamu semua yang sudi menjadi rakan maya aku di sini.

Semoga kita akan dapat terus berkongsi cerita, ketawa dan ceria. Juga jika ada kesedihan yang melanda. Terima kasih untuk kamu semua sekali lagi. Walau tiada tersua, di hati aku kamu tetap ada dan istimewa.

Nota kakitanganku : Terima kasih.

50 kUs-kUs:

ustazah dyLLa on July 24, 2009 at 1:45 PM said...

yippi...1st...
~alahai.....sama lee kta ni

cahayachenta on July 24, 2009 at 2:41 PM said...

hik2... aku terharu baca ucapan ko tedi...**lap hingus**

NURA on July 24, 2009 at 2:44 PM said...

salam sobat,,senang dan bangga serta bercampur haru ,membaca semua cerita dan ucapan terimakasihnya yg ditujukan buat sobat semua..saya juga berterimakasih ya,...

a.z.r.i.n.a.03.07 on July 24, 2009 at 2:51 PM said...

betul-betul-betul...

walupun KRina baru jer dlm dunia Blog nie (tapi lama gak kat Netlog dulu...) KRina ada gak ikut dan diikuti..tpi dorang tu sumer sekadar nak umpan undi jer ntuk diorang menang contest..

Tak bminat beb !! tak ikhlas camgitu.. Telah ku delete kan dari blogrollsku..

dotblogspotdotkom on July 24, 2009 at 2:54 PM said...

alahaiii fren... terharu plak rasa nye...

anyway.. sesama le kita menjengah rakan2 kita..

akan ku terima kasih mu...muwakakakaka

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 2:58 PM said...

dylla : sama-sama lah kita yek?
terima kasih!

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 2:58 PM said...

cahayachenta : sila lapp di baju sendiri.. aku tiada pakej mengelap hingus!! :p
terima kasih

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 2:59 PM said...

teriam kasih kaknura!!

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 2:59 PM said...

ha ha ha ha krina : ade yang macam tu ek? lepas ni nak try buat contest gak lah.. ekekekeke..

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 3:00 PM said...

pakcikdot : sesama kasih kita :
umanggg ai..

Purpleheart on July 24, 2009 at 3:03 PM said...

Sama-sama kasih.. hehehehe..

[z@ck] on July 24, 2009 at 3:05 PM said...

moga persahabatan yg terbina akan kekal smpai bila2..
=)

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 3:39 PM said...

terima kasih purpleheart!! :)

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 3:39 PM said...

InstaAllah zack!!
terima kasih!

flygurl on July 24, 2009 at 3:44 PM said...

sungguh terharu dgn entry ni...=)
terima kasih gak tedi kerana sudi menjadi pengomen setia di blogku..huhu...jasamu dikenang.

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 4:10 PM said...

terima kasih juga kepadamu gadis terbang ( aku suka nick ini) ha ha ha ha

Softtouch [Hanim] on July 24, 2009 at 4:13 PM said...

terima kasihlah sbb sy masih dlm blog list tedi...sama lah kita yer.Terima kasih diatas komen n singgah blog sy...

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 4:33 PM said...

terima kasih juga hanim!! :)

tengku_fir21 on July 24, 2009 at 4:47 PM said...

huhuhu
sayakan yg dimaksudkn..??/
huhuh TIDAK

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 4:50 PM said...

ekekekkekeekke... Fir.. terima kasih.. kamu selalu datang ke sini! :)

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on July 24, 2009 at 4:56 PM said...

jgn sedih2 tedi... Allah ma'ak :D

Ayu on July 24, 2009 at 4:57 PM said...

hai


dahla.. aku dah taip hai.. nk apalagi nih????

Watierman on July 24, 2009 at 5:08 PM said...

Dik tedi...makcik tua ini juga ingin berkata-kata...ko jgn berani2 delete gambar cun akak tu...jenuh akak posing tau....

s@yangh@sni on July 24, 2009 at 5:10 PM said...

aku rasa aku follow ko...
tapi gambar aku takder pun kat situ..

aku pun banyak follow blogger lain..
lagi banyak dari yang follow aku..

ashie023 on July 24, 2009 at 5:13 PM said...

dak utih dah bagi makan ke belum???

aien~s corner on July 24, 2009 at 5:19 PM said...

aien pn ramai follower juz hiasan huhu kdg2 aien ikut dowg nye.. tp dowg wt xtw je ng khadiran aien..huhu

last2... pg td, aien delete yg ne xptot.. hehehe

GiGGLe GaL on July 24, 2009 at 5:20 PM said...

wei..dak uteh tu manjat2 tingkap..baik ko kasi beliaw masuk..kang jadik antu keliwon..
tuan sibuk jadi YB bagi speech..wakakaka...

indu dak uteh nye aksi liputan jenayah..wakkaka..

shahliza94 on July 24, 2009 at 5:26 PM said...

tajuk setiap entry selalu 'sensasi' hehehe...

sharamli on July 24, 2009 at 6:24 PM said...

sama2..hik3

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:28 PM said...

norul : ini bukan sedih.. tp terharu.. ekekekeke

terima kasih Norul!

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:28 PM said...

hahahaha.. apa kejadahnya nak marah2 aku dak ayus... ekekekekek....
terima kasih dak ayus.. i lapp yu!!

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:29 PM said...

ekekekkeke kakwati.. x.. x delete. ekekekke

terima kasih kak

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:30 PM said...

hasni : nanti aku tgk... samada aku tak terfollow ko lagi.. atau gambo ko dah ke belakang.. ha ha ha
terima kasih hasni :)

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:30 PM said...

dak ashie : ko lari dari topik.
terima kasih dak ashie :)

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:31 PM said...

ekekekekeke.. aiens ::
terima kasih aiens

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:31 PM said...

ni lagi sorang lari topik :
mrs giggle : terima kasih!!

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:32 PM said...

isinya tak sesensai taju liza..
terima kasih

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:32 PM said...

sama2 kasih sha..

Ayu on July 24, 2009 at 6:43 PM said...

hai lg.. huhuhu

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 6:45 PM said...

saja je lah tu.. x de hadiah yek :P

mamai on July 24, 2009 at 7:40 PM said...

aku tak kisah kalau kau nak komen ker tak.

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 7:47 PM said...

:) okey mamai!

messyremo on July 24, 2009 at 11:43 PM said...

tedi...

i lap u~~

ucapan kamu same cam optimus prime cakap mase die ats kapal~~

sgt2 inspiring~~hehe

Siti Nurul Jannah Fital on July 24, 2009 at 11:47 PM said...

ehe ehe...terharu nye haku...
hek hek hek...ko ni cumey arr...hahahha

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 11:55 PM said...

messy : optimus prime tu sape? please bag aku a/s/l/hp/mespes/fesbuk/penster/blog die!!

*i lapp yu too*

<< s| tED| >> on July 24, 2009 at 11:55 PM said...

anna : terima kasih!! terharu!! ekekekekeke

Ena Qaisya on July 25, 2009 at 12:26 AM said...

eh ko cam aku le..aku dh komen byk kali kat blog dia tp kalo takde respon, kasi padammm aje tp bile org dok komen2 kat blog aku tp aku takde masa nk komen kat blog org tu, aduhaiii ibarat cam berak sembelit tau.. tak senang duduk!

<< s| tED| >> on July 25, 2009 at 12:27 AM said...

ekekkekekeke.. rasa bersalah lak kan.. ekekkeke..

Aiydalela on July 25, 2009 at 11:27 PM said...

bab2 komen..aku memang agak selow...huhuhu..

den hny mampu jd org ke 49 utk mengKUS KUS..wkakakakkaaa...

ko betul2 blogger yg tegar tedi..ada aja entri panas..hehhehe..

<< s| tED| >> on July 26, 2009 at 12:29 AM said...

aiyda : terima kasih selalu join aku kat sini. :)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting