Monday, July 13, 2009

Har| |n| BoleH BerhOye-hOye SecaRa HaLaL!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:29 PM
b1

Hari ini cuti lagi. Ambil cuti rehat yang masih bersusun ramainya itu. Entah bila akan di habiskan. He he he...

Jadi jika mata mengantuk tidak salah untuk menyambung tidur yang tidak berapa cukup kebelakangan ini.

Dan petang pula......

EhMmmmm...

Oleh kerana hari ini adalah waktu halal untuk berhoye-hoye mari kita fikirkan kemanakah ingin di habiskan cuti ini?

Okey! Mungkin pergi menonton Ice Age atau Transfomers sambil ber'dating'?

Atau ber'window soping' kerana duit sudahpun habis?

Nantikan saja. Hik hik hik...

Nota kakitanganku : Mungkin juga pergi ke 'car wash' dan membasuh kereta yang seperti sambal belacan ini!!! Eh Eh!! Makanan kucing-kucingku pasti tidak di lupakan juga!!!


18 kUs-kUs:

Shida on July 13, 2009 at 2:39 PM said...

hehe..cuti lagi??anyway enjoy yer..g ar terapi minda tgok wayang tuh...muahks
jgn lupa makanan kucing!!

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 2:50 PM said...

ekekkekeke.. tgk wayang terapi minda ek..? ekekekekke

ye. makanan itu penting!!

GiGGLe GaL on July 13, 2009 at 3:15 PM said...

aku paling suka pekataan ko tuh.. "berhoye hoye.." wakakaka..

swonot bebenor ler bunyik nyerr..

AkudanDia on July 13, 2009 at 3:40 PM said...

selamat berpoye-poye ye..
jeles nih..kekeke
nak sgt pergi tgk cite transformer tapi x dpt2..
sob..sob..sob

sue's blog on July 13, 2009 at 5:18 PM said...

bestnyo berhoye2..bak sikit cuti2 yg tgh que tue..hehehe

RHEA on July 13, 2009 at 6:00 PM said...

ber'window soping' ker?
tapi rhea tgk, mcm ber'window xp' jer.. ekeke..

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 6:50 PM said...

giggle : perkataan tu x de lam kamus... ekekekeke

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 6:51 PM said...

akudandia : x tgk wayang pun.. jalan2 mengabiskan sisa2 duit jek.. hehehehe

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 6:51 PM said...

sue : cuti adalah banyak... saja gatai tak mo cuti..

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 6:52 PM said...

rhea : window x juga... abesh lah juga duit ni.. ekekeke

ustazah dyLLa said...

bwk2 baca quran,berzikir,muhasabahkan dri...bio jdi ustzah celup...

~wahahahahah~

ZARA 札拉 on July 13, 2009 at 9:00 PM said...

oit!!

ngelat!!

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 9:07 PM said...

ekekkeke Dylla... InsyaAllah..

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 9:08 PM said...

dak zara : :p

ashie023 on July 13, 2009 at 10:25 PM said...

dah bangun tido ko????

Anya on July 13, 2009 at 10:32 PM said...

GREAT music
I like it ^__^
I can read your post !!
Have a great day.....

hugs
Kareltje =^.^=

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 11:10 PM said...

eh eh.. mano ko tau den tdo dak ashie..?

<< s| tED| >> on July 13, 2009 at 11:11 PM said...

Thank's anya still click my blog!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting