Monday, July 27, 2009

AmaraH yanG maraH!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:52 PM
Kamu pernah memandu 100 k/j di atas jalan raya biasa? Mungkin kelajuan itu biasa. Tapi bagi aku petang ini itu luar biasa!!

Aku memandu dengan kelajuan itu di sertai dengan perasaan marah, sakit hati, benci dan menyampah!!! Semua ada! Bercampur-campur!! WTH!!

Sampai di rumah selepas menyalin pakaian aku memakan 'kokopai' sebanyak 3 keping tanpa henti dan tanpa minum air. Membaringkan diri di atas katil dan menekup muka dengan bantal dengan nafas yang kencang! Betapa marahnya aku petang ini.

Okey! Bagi aku bernafas dengan teratur sekejap!!

Nota kakitanganku : Marah yang meletup sudah!!!!

31 kUs-kUs:

Watierman on July 27, 2009 at 5:48 PM said...

Astgfirullahhalazim!!!!Hembus kanan,kiri,atas bawah.....banyak betul Syaitan nak hasut anak cucu adam & hawa......dah gi ambik air sembahyang.....sebelum tu sejukkan tekak dengan air ....

Watierman on July 27, 2009 at 5:48 PM said...
This comment has been removed by the author.
Watierman on July 27, 2009 at 5:49 PM said...

Astgfirullahhalazim!!!!Hembus kanan,kiri,atas bawah.....banyak betul Syaitan nak hasut anak cucu adam & hawa......dah gi ambik air sembahyang.....sebelum tu sejukkan tekak dengan air ....Kejap lagi COOOL lah tu!!!

mamai on July 27, 2009 at 6:02 PM said...

relax aku pun marah juga hari nie...btw masa marah jgn bawa keta lag bagus sebab merbahayakan orang lain

mamai on July 27, 2009 at 6:02 PM said...

relax aku pun marah juga hari nie...btw masa marah jgn bawa keta lag bagus sebab merbahayakan orang lain

Raihanna on July 27, 2009 at 6:13 PM said...

alamak..
tapi kamo marah2 comel la...
adeyh2.....
sabar ek...
cuba tenangkan hati tu dlu yer...
nanti sy belanja makan kokopai nak x......

Nana Rosli on July 27, 2009 at 6:35 PM said...

ohhh cik tedi,
sbr,sbr,sbr..
tarik nafas slow...
pastu amik wudhuk..
xmo marah2 sgt..sikit2 takpe =)
kalau marah byk sgt t byk penyakit dtg
tenyum2 balik cik tedi

sharamli on July 27, 2009 at 6:44 PM said...

napa ni...nak k0men p0n jdik tak0t...tak0t kena marah...hu3

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:04 PM said...

TQ kakwatie.. dah ok !

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:04 PM said...

ye mamai! TQ!! eh eh.. kenapa semua orang double post ek?? :))

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:05 PM said...

ok rai : sila pos kepada saya kokopai sebanyak yg boleh! :D TQ

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:05 PM said...

TQ NANA :D

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:05 PM said...

sharamli :D sudah tidak marah!

Ayu on July 27, 2009 at 7:20 PM said...

apsla x terjun jek kat kolam sebelah umah ko tuh ted??

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 7:21 PM said...

umah aku x de kolam.. nak g kolam air panas. aku takut aku terebus diri sendiri lak... :P

ashie023 on July 27, 2009 at 8:02 PM said...

aku kalu marah,mesti drive
140...kalu 100 tuh, time merayau-rayau jeh..muehehehhehe
(eh,jap..kete aku sampai ke 140??)

sabo ye tedi,,ingat Allah slalu..

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 8:14 PM said...

:) TQ dak ashie. lawakmu bisa buat aku tersengeh!!

aku dah okey dah! :)

messyremo on July 27, 2009 at 8:38 PM said...

lorr....

sabar tedi..

ko len kali,kalu nak bawak laju2..

call aku..

leh kite lumbe2 beb~`

Aiydalela on July 27, 2009 at 8:41 PM said...

jom maen congkak nak? << agak2 makin marah ke tak eh??

sabar2..jom minum abc..jom!

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 8:42 PM said...

messy : bila emosi terganggu.. dah tak ingat apa2 dah. :P

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 8:43 PM said...

ekekkeke aiyda : nasib baik kau komen waktu ini. kalau waktu petang2 td.. sudah aku lesingg! ha ha ha

aien~s corner on July 27, 2009 at 8:45 PM said...

ish.. bhya ni drive laju2.. take cre ye lain kali.. huhu bhya tw..

ingatla owg tsyg! ngee

<< s| tED| >> on July 27, 2009 at 8:47 PM said...

ye aien: Time aceh!!

teuku@ceh on July 27, 2009 at 11:15 PM said...

cube esok try cek jalan yang dilalui dengan kelajuan tinggi tadi...
takut2 ade je kekucing yang jadi mangsa kamu wahai kak tedi..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on July 28, 2009 at 12:03 AM said...

kenapa marah ni?? jgn bwak kete laju2 n dalam perassan marah..

meh2 bgth, sape yg buat marah.. hehe

<< s| tED| >> on July 28, 2009 at 12:20 AM said...

eeee aceh ni.. ade doa macam tu.. marah ni ja jek.. skang dah ok..

<< s| tED| >> on July 28, 2009 at 12:20 AM said...

dah ok dah norul.. terima kasih!!

ustazah dyLLa on July 28, 2009 at 12:20 AM said...

zon merah...

Softtouch [Hanim] on July 28, 2009 at 10:01 AM said...

marah nya..isnin punya ker nie?smalam pun sy marah2 jugak. Dahlah pose..cukup mencabar kesabaranku semalam..Tp sy punya opis punya pasal...myampah!

<< s| tED| >> on July 28, 2009 at 12:15 PM said...

dah jadi hijau dah hari ini dylla :)

<< s| tED| >> on July 28, 2009 at 12:15 PM said...

ekekekeke.. marah sekejap je hanim.. ! :D

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting