Saturday, July 04, 2009

SabTu yanG SunY| Dan sEP| waLau aDa B|s|ng yanG KeDenGaraN!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:11 PM
Kamu-kamu tak kemaskini blog ya? Jadi aku tidak tau ke mana ingin aku halakan 'mouse' ini untuk di klik!!
Ha ha ha !! Bosan! AKu tak ke mana-mana pagi tadi. Mengemas rumah. Memasak. Eh! Menjerang air sebenarnya. Hari ini menu adalah ringkas. Nasi goreng dan nugget sahaja! Sebab hanya ada 3 orang sahaja dalam rumah ini termasuk seorang yang kuat makan! Hik hik hik..
Okey!! Aku nak siap-siap. Lepas Asar nak ke Mydin. Beli barang untuk majlis minggu depan. majlis apa?? Majlis makan-makan percuma lagi! Ekekekeke..
Nota kakitanganku : Tiap-tiap minggu muka aku adik beradik saja pergi berhoye-hoye di Mydian. Jemu CCTV tu agaknya skodeng kami!!

8 kUs-kUs:

MyaFiza on July 4, 2009 at 6:30 PM said...

hehe..sudah dikemaskini..jemputlah singgah..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on July 4, 2009 at 6:46 PM said...

xnak jemput ke majlis?? uwaa~

ItaJeff on July 4, 2009 at 6:51 PM said...

borink la pulokkk...asal saturday je mesti borink kan...baik ko join pink saturday hehe...
tp best ar baca posting ko ni..


p.s dah lama dah aku tak p mydin...

Aida Lela on July 4, 2009 at 8:20 PM said...

hahahahhahaa...MYDIN my fav place...

jom buat mydin fc....wakakakaka...

myQza on July 4, 2009 at 8:28 PM said...

kak ita!! kalau sabtu tak g dating mm boring lah!! ha ha ha

myQza on July 4, 2009 at 8:29 PM said...

Aiyda.. idea yang bernas kita leh wat mydin fc then ko jd chairman.. lai lai.. sape nak juin!! ekekekeke

Nakamura Kazuki on July 4, 2009 at 10:54 PM said...

ambe ingat sebab apa sunyi nyerrrr..tajuk ko memang slalu jadi tanda tanya.....? dan menyebabkan peningkatan curiosity ambe nak singgah jap kat blog ni...lagi satu.. la takkan nasi goreng je...hehehe.....

myQza on July 4, 2009 at 11:08 PM said...

alah... itu menu orang malas lah nakamura!! Menu orang single!! eh eh!! macam promote pulak!! ekekekeekek..

kalau dah bersuami tu mmg kena baling pinggan sbb masak itu aje!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting