Saturday, July 04, 2009

SabTu yanG SunY| Dan sEP| waLau aDa B|s|ng yanG KeDenGaraN!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:11 PM
Kamu-kamu tak kemaskini blog ya? Jadi aku tidak tau ke mana ingin aku halakan 'mouse' ini untuk di klik!!
Ha ha ha !! Bosan! AKu tak ke mana-mana pagi tadi. Mengemas rumah. Memasak. Eh! Menjerang air sebenarnya. Hari ini menu adalah ringkas. Nasi goreng dan nugget sahaja! Sebab hanya ada 3 orang sahaja dalam rumah ini termasuk seorang yang kuat makan! Hik hik hik..
Okey!! Aku nak siap-siap. Lepas Asar nak ke Mydin. Beli barang untuk majlis minggu depan. majlis apa?? Majlis makan-makan percuma lagi! Ekekekeke..
Nota kakitanganku : Tiap-tiap minggu muka aku adik beradik saja pergi berhoye-hoye di Mydian. Jemu CCTV tu agaknya skodeng kami!!

8 kUs-kUs:

flygurl on July 4, 2009 at 6:30 PM said...

hehe..sudah dikemaskini..jemputlah singgah..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on July 4, 2009 at 6:46 PM said...

xnak jemput ke majlis?? uwaa~

Itajeff @Something To Share on July 4, 2009 at 6:51 PM said...

borink la pulokkk...asal saturday je mesti borink kan...baik ko join pink saturday hehe...
tp best ar baca posting ko ni..


p.s dah lama dah aku tak p mydin...

AiydaLela on July 4, 2009 at 8:20 PM said...

hahahahhahaa...MYDIN my fav place...

jom buat mydin fc....wakakakaka...

<< s| tED| >> on July 4, 2009 at 8:28 PM said...

kak ita!! kalau sabtu tak g dating mm boring lah!! ha ha ha

<< s| tED| >> on July 4, 2009 at 8:29 PM said...

Aiyda.. idea yang bernas kita leh wat mydin fc then ko jd chairman.. lai lai.. sape nak juin!! ekekekeke

Nakamura Kazuki on July 4, 2009 at 10:54 PM said...

ambe ingat sebab apa sunyi nyerrrr..tajuk ko memang slalu jadi tanda tanya.....? dan menyebabkan peningkatan curiosity ambe nak singgah jap kat blog ni...lagi satu.. la takkan nasi goreng je...hehehe.....

<< s| tED| >> on July 4, 2009 at 11:08 PM said...

alah... itu menu orang malas lah nakamura!! Menu orang single!! eh eh!! macam promote pulak!! ekekekeekek..

kalau dah bersuami tu mmg kena baling pinggan sbb masak itu aje!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting