Tuesday, July 21, 2009

TamaN BoTan|KaL, Ayer Keroh ( Part 2)c

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:28 AM
Inilah gambar ikan yang ada dalam entry sebelum ini.

tt11

Kata blogger mamai nama ikan ini Ikan Buaya. Aku pun tidak pasti sebab tiada tertera nama ikan di dalam akuarium besar itu.

tt4

Nampak cermin sebelah kanan itu? Ikan itu berada di dalamnya bersama-sama dengan 3 hingga 4 ekor spesis yang berlainan.

Okey! Kamu layanlah gambar-gambar seterusnya ini.

Photobucket

Photobucket

tt2

tt3

tt5

tt8

tt9

tt10

Nota kakitanganku : Habis sudah.

20 kUs-kUs:

cahayachenta on July 21, 2009 at 8:16 AM said...

ko bercuti tak ajak aku pun...

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 8:27 AM said...

cahayachenta : aku bercuti depan rumah jek.. x berbaloi ko ikut.. ekekekekee

ZARA 札拉 on July 21, 2009 at 8:39 AM said...

menci2!!

pergi tak ajak!

AdeLaide NinaSe.. on July 21, 2009 at 8:51 AM said...

mcm best jekk... nk pegi laa nnti... hoho =p

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 8:52 AM said...

dak zara : kau sudikah keluar dating dengan diriku yang tidak seberapa ini??

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 8:52 AM said...

nina.. tempat ni memang best.. ni baru luar jek, belah dalam tak masuk lagi.. hehehehe

ashie023 on July 21, 2009 at 9:14 AM said...

oooo..cantik banget sih tempatnya..waduh waduh..

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 9:20 AM said...

ya buk.. mari ke sini buk... aku bawain kamu ke sini..

*bawain?? ha ha ha ha

GiGGLe GaL on July 21, 2009 at 9:35 AM said...

dak ted..masa ko gi sna tu..ko tak bawak ke dak uteh sme..sian dorang tau.. dorang baru je taip sms kat aku tadi..kata dorang kecik ati..ko tak bawak dorang jumpa fish tu.wakakakak..

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 9:41 AM said...

mrs gigle : maunye die hilang dalam utan tu.. aku akan menangis 30 hari 30 malam.. ha ha ha..

hysMan.. on July 21, 2009 at 9:53 AM said...

tenang bangat sihh!!
klu gwe kasi pecah sama itu aquarium curik sama itu ikan boye..
huhu..konfius..
hehe

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 9:55 AM said...

ha ha ha.. hysman... x sanggup nak pecahkan akuarium tu.. sebab berkeladak dan berlumut... ekekekeke..

lagi satu.. mencuri itu satu kesalahan! :P

a.z.r.i.n.a.03.07 on July 21, 2009 at 11:02 AM said...

TED:
tul ker gi tempat nie ?? cam tak de owg pun.... ker gamba jer... haa....auta ek..

messyremo on July 21, 2009 at 11:06 AM said...

ala...

xkn buaya moody tu jer yang ade..

mane rakan2 yang lain?haha

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 11:15 AM said...

xbaik tau kRina : i pergi tau..nanti i letak gambo eskot i.. i pemalu org nyer.. wink wink..

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 11:16 AM said...

messy : sila lihat gambo di entry atas tu.. nama pun dalam ekorium.. x nampak..amek gambo.. aku nampak muka aku balik.. ha ha ha

a.z.r.i.n.a.03.07 on July 21, 2009 at 12:49 PM said...

ted:
sholi-sholi...jangan mare yer.. gurau jer ...TED ni pemalu tahap gaban gitus...ahaks.

<< s| tED| >> on July 21, 2009 at 1:22 PM said...

krina :)

AkudanDia on July 22, 2009 at 1:36 PM said...

waaah nape saya tak penah pergi pun tmpt ni???

dak tedi, lain kali ajak saya tauuu!

:P

<< s| tED| >> on July 22, 2009 at 7:24 PM said...

akudandia .. kamu balik kg setahun sekali.. macam mana nak ajak.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting