Monday, March 29, 2010

AF TiDak R.E.L.E.V.E.N : TuRuT SerTa DenGan KLik InI...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:06 AM
Saya buat 'contest'. Klik di sini untuk turut serta.Hadiahnya di sini. Terima kasih.


Photobucket

Ada yang bertanya bagaimana untuk turut serta. Di mana lamannya? Kamu boleh klik di sini. Tambahlah jika kamu menyokongnya. Namun jangan sesekali mengomen atau meninggalkan kata-kata kesat atau mengeji atau menghina sesama manusia.

Gunakan kata-kata yang berhemah. Jika kita tidak sukakan sesuatu nasihatlah dengan penuh beretika.

Oh! Di ingatkan juga, bila kita tidak menyokong, itu bukan bermakna kita ini baik dan orang lain tidak, masing-masing punya pendapat dan minat. Hormati antara satu sama yang lain.

Sila katakan Ya jika kamu turut serta
Sila katakan Tidak jika kamu tidak kisah.

Nota kakitanganku : Teringin mahu tengok Faizal Tahir, bekas seorang penyanyi nasyid berkumpulan, berdakwah melalui lagu dan nyanyiannya. Tapi tolong jangan buka baju lagi okey bro....?






17 kUs-kUs:

aNIe on March 28, 2010 at 8:15 PM said...

Akak minat Faisal Tahir...tapi mintak2 jgnlah buang baju lagik ye...

NuR on March 28, 2010 at 8:23 PM said...

oh abg pejal...
hukhuk..

rindu dgr suaranya dlm lagu AKU TANPA CINTAMU...

alvin takda rumah harga 8juta.... on March 28, 2010 at 8:43 PM said...

makin tasuke AF..tapi ngah tunggu program realiti IMAM MUDA..kat astro oasis..

sekamar rindu on March 28, 2010 at 8:43 PM said...

salam...kak,


AF?.....


oleh kerana konsert AF yg dibuat hari sabtu malam Ahad yg bertembung dgn Bola EPL..

so tak tengok.AF..

tapi final nanti tengok..


tq singgah komen di blog al

mrsjukogyu si santek manis said...

aku suke faizal tahir..lagu beliau best..:)

cahayachenta on March 28, 2010 at 9:41 PM said...

tedi!!!

aku pn join grup ni beb... tp ada lak sorg dlm fb aku tu emo tak bertempat... siap nak main berhujah dgn aku...

blueCITY® on March 28, 2010 at 9:48 PM said...

wahhh..
n3 pasal af ni hangat weh!!
meletopppp

den layan gak taw
lallalala

Miss ... on March 28, 2010 at 9:58 PM said...

sama mcm cik blue layan jelah ekeke

embun d tengah malam on March 28, 2010 at 10:05 PM said...

ya..i pun tggu imam muda tu...mcm best jer

cikgu isza on March 28, 2010 at 10:58 PM said...

errr.. no komen,
tak dapat layan tv pun sebab anak ngan hubby bolot.. huhuhu

hans on March 28, 2010 at 11:20 PM said...

hahah
xdapat tgok sebab tak ada astro

maiyah on March 29, 2010 at 1:44 AM said...

x pegi laman tu lg, hr ni dpt klik potato

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka on March 29, 2010 at 2:46 AM said...

tu la manusia.. jika tak suka terus mengutuk dan mengeji.. tanpa berfikir... apakata kalau tak suka kita diam jika mhu bersuara juga pastikan bertapisan.. huhhhu..

tedy new link http://bulanyangmenggantungdilangitosaka.blogspot.com/

ciK LyndaWawa igUana on March 29, 2010 at 4:32 AM said...

af makin tak best!

ciK LyndaWawa igUana on March 29, 2010 at 4:32 AM said...

af makin tak best!

mamai on March 29, 2010 at 8:52 AM said...

dari dulu kini dan selamanya aku tak pernah tengok AF dan tak benarkan famali aku tengok

LuVidA^^ on March 30, 2010 at 3:05 PM said...

knapa mesti af je yang naik name? kenape bukan rancangan2 hiburan yg lain? mentor? my starzlg?OIAM?

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting