Monday, March 22, 2010

PerTanDinGan a.k.a 'CoNTesT'!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:54 AM
Pertandingan a.k.a. 'Contest' akan di lancar petang ini.Harap ada yang sudi turut serta. Seawalnya ini aku mohon maaf andai pertandingan itu agak sukar dan membebankan. Ambillah masa untuk menyelesaikannya.

Penyertaan kamu amatlah di harap dan di alu-alukan bagi memeriahkan lagi pertandingan ini. Takut juga tiada siapa yang mahu turut serta. Ekekekekeke...


Terima kasih.











21 kUs-kUs:

Kak Tie said...

Err.. kalau senang kak tie cuba masuk.

blueCITY® on March 22, 2010 at 11:10 AM said...

tedi,

hadiahnya best tak?
dapat kucing2 tedi ke?
ekekekek..

kalo simple i masuk
kalau dapat duit nuff kamu itu pun i masuk, hahhahah..

xoxo

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on March 22, 2010 at 11:13 AM said...

tak sabar nk tunggu contest :)

Ieda Al-Habsyi on March 22, 2010 at 11:14 AM said...

saya nak join skali! :)

kak anie on March 22, 2010 at 11:20 AM said...

tEDl suka bikin suspen tau....hehehe

relevan on March 22, 2010 at 11:23 AM said...

Kawan nak nerai juga Tedi..

embun d tengah malam on March 22, 2010 at 11:29 AM said...

wlpun i tak join..i hope ramai yg join

Dee on March 22, 2010 at 11:29 AM said...

kalo senang dan ada masa leh je cuba..

..::..ein..::.. on March 22, 2010 at 11:31 AM said...

jgn la susah2...ehehe

Airland on March 22, 2010 at 11:47 AM said...

x dpt nk join.. blog kene gantung sebulan..huhuhu

nuraarin-life on March 22, 2010 at 11:49 AM said...

aarin tunggu......

sueanne on March 22, 2010 at 12:00 PM said...

hahaha..nak kena tgk soalan dulu beb..

kite senang, kite join...
kalau susah, kite join comment je..heeeeeeee...

sueanne on March 22, 2010 at 12:01 PM said...

** kalau senang, kite join..
kalau susah, kite joint comment jee..heeeeeee

error typing lak..maaf yeee..

~LP Lum~ on March 22, 2010 at 12:21 PM said...

sal tedi~

huhuhuhu... akan tgk contest tu mcm mna.. tersa gak nak menjoinkan diri aku nie... :)

Misz Pinkie Winkie on March 22, 2010 at 12:28 PM said...

contest..contestt.
bestnya.
nak try jugak la.
hehe

zns on March 22, 2010 at 1:24 PM said...

wah..contest apa nih? cik tedi suka buat suspen la!

Ms.Independant on March 22, 2010 at 1:25 PM said...

tak saba nak tgu ptg ni!

:)

ezam on March 22, 2010 at 1:26 PM said...

apakah?????????


semua contest tak pernah menang so far..


tapi saja enjoy suka2...

umi_e on March 22, 2010 at 1:55 PM said...

Salam... ikut serta sebagai sokongan ;)

Wanie-san on March 22, 2010 at 2:17 PM said...

tak sabo nak menantinya...^^

GhOsToNe on March 22, 2010 at 2:29 PM said...

NAK JOIN!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting