Thursday, March 25, 2010

PenaJa PerTaMa

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:30 AM
'Contest' semakin meriah dengan tajaan barang dari blogger yang bermurah hati. Tajaan pertama yang telah mencapai persetujuan untuk menaja hadiah datangnya dari
e'sara galerry shop

Photobucket

Terima kasih buat sara di atas keikhlasan untuk menaja 3 utas gelang unik untuk pemenang di tempat pertama, kedua dan ketiga.

Penaja akan di beri kredit di blog ini dengan memasang iklan blog atau blogshop sehingga 'contest' ini tamat. Namun sayangnya, penaja hilang kelayakan untuk turut serta dalam 'contest'. He he he...

Oh! Ada seorang lagi bakal penaja. Namun kata persetujuan belum dapat di capai atas faktor teknikal. InsyaAllah, andai ada rezeki kamu.

Okey kawan-kawan,
untuk barang-barang lain yang ada di e'sara galerry shop, kamu boleh klik di sini. 'Banner' akan di pasang di 'side bar' dalam masa yang terdekat.

Ucapan penghargaan untuk e'sara gallery shop! Semoga perniagaan kamu bertambah maju. InsyaAllah.

Terima kasih.

Nota kakitanganku : Sesiapa yang mahu menaja, sila emel kepada aku di mylosermind@yahoo.com




22 kUs-kUs:

Hazzy Ishak on March 25, 2010 at 10:34 AM said...

hadiah semakin menarik

~0~ on March 25, 2010 at 10:36 AM said...

wah...makin menarik

ashie023 on March 25, 2010 at 10:37 AM said...

omgosh....sudah ada sponsor..cool..
ahaha...makin meriah..

Ms.Independant on March 25, 2010 at 10:39 AM said...

wow! siap ade penaja!!!
maw gelang tuh!!!!
cantekkkk!!!

ps : hans, kalo ko menang pas kat aku je la gelang tu ek??? :P

Watierman, rmanbkr on March 25, 2010 at 10:45 AM said...

Wah berprestij nya contest ni siap ada tajaan .....tu yg semakin terkedu kata2 dialog Dak Itam nak keluar dari otak akak ni!!!Kena tanya Tomeilah....kalau macam ni!

mamai on March 25, 2010 at 10:58 AM said...

kalau lelaki yang menang macam mana...nak pakai juga ker

a.z.r.i.n.a.03.07 on March 25, 2010 at 11:02 AM said...

alamak aii Ted tak terpikirlah pulak..kRina kena update blog lagi satu lah jwbnya..kalau nak jd sponsor!.. smpat ke ni ? Padahal xpernah publish pon..hehe..

tergendala pasal dulu kamera ghosak..

nanti bila dah ready kRina email tau..

awek ninja ungu tapi biru on March 25, 2010 at 11:05 AM said...

pasni mesti makin ramai yg nak join... :)

Miss ... on March 25, 2010 at 11:05 AM said...

mcm best je hadiah tu hehe

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai on March 25, 2010 at 11:07 AM said...

nak jugakk hadiahh

nursarah on March 25, 2010 at 12:04 PM said...

huhu. suka.suka.

mana lah idea tak kunjung tiba..

♥S@R@♥ on March 25, 2010 at 12:34 PM said...

thanks ea tedi ;)

blueCITY® on March 25, 2010 at 12:38 PM said...

wahhhhh
makin best ni
dak tedi, i bzs lagi ni
nanti2 free i buat k
lallaal

dotblogspotdotkom on March 25, 2010 at 12:48 PM said...

"..kalau lelaki yang menang macam mana...nak pakai juga ker"..

huhuhu hang blh jadi penari zapin.. pakai kat songkok.... huhuhuhuh

sueanne on March 25, 2010 at 1:45 PM said...

kRinaa..sila update blog satu lagi..hahahah..

wow..makin meriah beb..tgh pikir2x nak join ke x ni..hehehe

fikaryna on March 25, 2010 at 1:49 PM said...

masih ada maser..huhu..

~LP Lum~ on March 25, 2010 at 2:03 PM said...

salam tedi~

hehehe... adiah makin tertarik hati.. tapi otak aku msh beku laie.... :'(

deena awanis on March 25, 2010 at 4:34 PM said...

wuyyooo..siap ade penaja hadiah ni..hebat2..=)

tapi...
idea lom kuar lagik r..camne nak menang gelang ni???=(

sekamar rindu on March 25, 2010 at 5:28 PM said...

salam....

semakin mantap....contest..

pensel kontot on March 25, 2010 at 6:10 PM said...

perh best lak aii...
siap ade penaja...

huhuhu


meletop

PinQib on March 25, 2010 at 6:31 PM said...

haha,. x mampu laa nak taja2 ni..

white rose on March 25, 2010 at 7:47 PM said...

murah rezki akak...
ade plak yg nak sponser hadiah kan...

ni laah tanda mengeratkan lagi perhubungan...

smoga terus succes...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting