Tuesday, March 16, 2010

DoNut Oh DoNut!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:01 PM
Tiada yang mengemelkan angka 46 666. Angka itu terbatal.

Pelawat ke
46 800. Salin skrin dan emelkan ke mylosermind@yahoo.com Emel pertama di kira pemenang!

Photobucket

Sudah lama tidak makan Big Apple Donut. Hari ini ke Jusco di sebelah Tesco. Sakit kaki berjalan. Pusing punya pusing punya pusing, nampak juga donut akhirnya...

Photobucket

J.Co yang pertama di Melaka rasanya.

Selepas makan J.Co, aku rasa, aku lebih suka Big Apple. He he he... Orang kata teringat-ingat cinta pertama. Ekekekekeke.... Sekali sahaja aku pernah cuba buat donut. Tapi tidak jadi.

Apapun bergantung pada selera masing. Pasti ada yang kata sama sahaja rasanya antara Big Apple dan J.Co..... Kamuj pula bagaimana?

Nota kakitanganku : Dak Itam pula tidak ada selera makan! Rindu Dak Utih agaknya.... :(





25 kUs-kUs:

~ نورحياتي ~ on March 16, 2010 at 8:09 PM said...

wahhh...rindu nak mamam BAD!!

terliur da ni oooo.. :(

..::..ein..::.. on March 16, 2010 at 8:13 PM said...

ade donut feberet ein....ayaaarrkk...menggiurkan ni....xleh jd...wahahaaa

NuR on March 16, 2010 at 8:29 PM said...

tergoda dgn paparan imej di atas.. oh.. mahu saja terbang ke tesco.beli donut di big apple

larra on March 16, 2010 at 8:31 PM said...

memanggg..BIG APPLE mmg sedap..boleh mengidam2 kalo dah lame tk makan..aroma donut dia tu yg buat tk leh lupe....

ninim on March 16, 2010 at 8:38 PM said...

masalahnya saya yang ke 4805
huhuhuhu

Solehah on March 16, 2010 at 8:41 PM said...

ooo..j co dah ada kat melaka...dlu masa mula2 aku suka sangat j co ni..skg aku x berapa suka sbb manis la donut ni..:) aku org ke 46800..haihhh..

Solehah on March 16, 2010 at 8:41 PM said...

ooo..j co dah ada kat melaka...dlu masa mula2 aku suka sangat j co ni..skg aku x berapa suka sbb manis la donut ni..:) aku org ke 46800..haihhh..

white rose on March 16, 2010 at 8:41 PM said...

big apple...i like it...
urm...nyummy...

LORD ZARA 札拉 on March 16, 2010 at 8:42 PM said...

cantiklah!

aku bleh pergi!

hahaha~

P/S : kamu dapat tak apa yang aku hantar hari itu? -_-"

Amieynna Amin on March 16, 2010 at 9:01 PM said...

alaa... 46811... terlebih 11..
huhu..

fiD on March 16, 2010 at 9:05 PM said...

big apple no 1!

aNiSa hANg tUaH on March 16, 2010 at 9:15 PM said...

rindu jgk sama dak utih
hmm

~ نورحياتي ~ on March 16, 2010 at 9:16 PM said...

wahhh...tahniah la kpd org 46800 tuhh..

aku org ke 46803..wakakak..lebih 3 org.. :p

MyaFiza on March 16, 2010 at 9:28 PM said...

alahai..terlepas lagi.

lama x makan donut. tedi..bile nak belanje donut? hehe =)

Miss ... on March 16, 2010 at 9:30 PM said...

x penah rasa lagi hehe

cikgu isza on March 16, 2010 at 9:33 PM said...

selera x kena dengan donut di kedua2 tempat tu kot.. lebih suka donut orang depan umah ni (jiran).

Paling suka kalau dia bagi free.. hehehe XD

sI tEDI on March 16, 2010 at 9:34 PM said...
This comment has been removed by the author.
Kak anie... on March 16, 2010 at 10:03 PM said...

tEDl...akak prefer Big Apple...sebab donut dia sedang2 saja...tak macam J.co...lembut sgt...

NARDtheNERD on March 16, 2010 at 10:51 PM said...

sukaaaa big apple...nyum nyum...cedappp~..=)

Wanita Itu on March 16, 2010 at 11:01 PM said...

big apple!!!!! :)

HonEyBuNNy on March 16, 2010 at 11:23 PM said...

nak ckit...heheh

maiyah on March 16, 2010 at 11:36 PM said...

alamak dah tolopeh plak

sudi le kiranya ambik award yg lagi x sebape tu kat blog kita yek

JMR on March 17, 2010 at 12:03 AM said...

46844 leh adiah saguhati x? hehehe

@rE-LonG on March 17, 2010 at 8:31 AM said...

Wawawa..xdpt lg..hihi

Yup..even kT xrase donat kat J.Co tu..tp kT tgok pn kT tau xleh tndingi Big Apple ;)
sodapY ;)

Papa meow on March 17, 2010 at 9:23 AM said...

sekali sekala makan ni sedap gk, donut antara yg paling senang nk buat hahar

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting