Thursday, March 25, 2010

nOTis UnTuk ahLi GenGBLoGGer

cOrat cOret Oleh : myQza pada 5:00 PM
Saya buat 'contest'. Klik di sini untuk turut serta. Hadiahnya di sini. Terima kasih.


Photobucket

Semalam mendapat komen ini. GengBlogger bukan di godam tetapi berpindah server. Aku mohon maaf. Maklumat lanjut kamu boleh baca dalam komen di atas.

Jadi, kepada Ahli GB yang 'frust' menonggeng sebab jumlah trafik pengunjung jatuh menjunam tergolek-golek harap bersabar ya. InsyaAllah, sedikit masa lagi GB akan kembali seperti biasa.

Sementara itu apakata turut serta 'contest' aku dulu sebagai tanda perkenalan. Ha ha ha..

Nota kakitanganku : Ada penaja baru. Nanti aku umum! :)





25 kUs-kUs:

Hazzy Ishak on March 25, 2010 at 2:06 PM said...

memang menjunam teruk tedi
huhu

GB sebagai medium terbaik utk menaikkan blog2 yang dibawah tempurung mcam blog haz tu

Hazzy Ishak on March 25, 2010 at 2:07 PM said...

hidup GB

Mr PenyuBiru on March 25, 2010 at 2:09 PM said...

harap server baru nnt lebih mantap.

awek ninja ungu tapi biru on March 25, 2010 at 2:17 PM said...

tedi ader try ping kt cni? http://rakandaus.blogspot.com

Nur Su'aidah Bachok on March 25, 2010 at 2:18 PM said...

sy dah beberapa bulan nk join gengblogger tapi masih tak berjaya hingga kini.. kecewa !!

awek ninja ungu tapi biru on March 25, 2010 at 2:18 PM said...
This comment has been removed by the author.
~0~ on March 25, 2010 at 2:19 PM said...

owhh...ok

kak anie on March 25, 2010 at 2:31 PM said...

Thanks tEDl...for the info...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on March 25, 2010 at 2:34 PM said...

hahaha

@rE-LonG on March 25, 2010 at 2:50 PM said...

Si Tedi..
sgt bestY ko wat contest..
tp kT xpndai bab kreatif2 ni..ape2 pn..hadiah dia memg menarik..best ^_^

Even kT xmasuk contest ko..tp kT myokoG pd sume yg bminat ;)
Chayok2!! ^_^

Mr.Homosapiensz on March 25, 2010 at 2:50 PM said...

rasanya masalah GB dah lebih dari 1 hari kot...aku bru join 1minggu GB tu...huhu

saya_arief on March 25, 2010 at 3:05 PM said...

tidak sabar menunggu kepulangan GB..

zaradgreat on March 25, 2010 at 3:31 PM said...

ku tak berkesempatan nak join minggu nih
tunggang terbalik aku minggu nih
lama lagi kan due date?
hohoohohoh

maiyah on March 25, 2010 at 3:45 PM said...

katne bleh join gb nih

~UNai~ on March 25, 2010 at 3:50 PM said...

ohoo...tak nah lak baca mesej2 pelik nie.. selalu abaikan ajerr... heee..

NARDtheNERD on March 25, 2010 at 4:08 PM said...

i baru join sehari dah jadi cam ni..hahaaha..sedih..=(

fikaryna on March 25, 2010 at 4:23 PM said...

aku nak jadi geng tp x dapat masuk..x tau la mana silap..

relevan on March 25, 2010 at 4:24 PM said...

Nanti boleh juga kawan masuk geng GB ni..nak tingkatkan laluan trafik..bagi semua jalan jadi sehala..

mamai on March 25, 2010 at 4:57 PM said...

bro geng bas sekolah ajer

Watierman, rmanbkr on March 25, 2010 at 5:34 PM said...

Akak ni geng mane erk????Jangan Gangster dah!

GhOsToNe on March 25, 2010 at 5:48 PM said...

cntest ape ek??
ak terlepas kah??

Jard The Great on March 25, 2010 at 6:02 PM said...

ooo... patut laa.. ehehehe

PinQib on March 25, 2010 at 6:30 PM said...

hahah... bukan menjunam.. jatuh berfdebuk..

thnks for the info akak

joegrimjow on March 25, 2010 at 7:07 PM said...

pindah server untuk bagi banyak lagi ping2 menarik
hehe

white rose on March 25, 2010 at 7:51 PM said...

ha'ah laa kak...

sy dh baca pun komen dorang nih...

tapi sy dah terpadam link nya...
xpe2, sy cari HENCIK GOOGLE...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting