Tuesday, March 02, 2010

NuFFnanG EarnInG : 18 HarI TIDak BerBLoGGInG. TeKa BeraPa Aku DaPaT?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:45 PM
Aduhai! Aku kembali berperasaan sebagaimana bila mula-mula berblogging dahulu. Pendapatan yang di damba tiada. Apa yang aku dapat simpulkan ' Tiada kemaskini. Tiada pendapatan!' Aku percaya pada ini.

Photobucket

18 hari aku tidak berblogging secara konsisten seperti biasa. Aku tahu semuanya akan jatuh terjunam. Baik dari segi analitik pengunjungnya hingga ke pendapatannya.

Photobucket

Ini adalah amaun minggu pertama selepas 'cash out' pendapatan kali pertama. 07 hingga 13 Februari 2010. Oh! Sila tepuk tangan dengan gembiranya! Amaun yang menggembirakan hati.

Photobucket

Okey! Ini pula pendapatan dari 14 hingga 27 Febryari 2010. Sila lihat baris yang pertama sahaja. Oh! 0.25 sen sahaja. Syukur. Sekurang-kurangnya ada daripada tiada. Sila tepuk tangan juga!

Nampak? Aku selalu cakap, kerap mengemaskini blog merupakan salah satu daripada faktor penyumbang kepada peningkatan pendapatan. Tiada kemaskini, tiadalah amaun pendapatan yang di idamkan.

Okey? Sudah tahu berapa amaun pendapatan yang aku dapat 18 hari tidak berblogging? Ya! Sila tepuk tangan!

Nota kakitanganku : Sedang berfikir-fikir untuk berkongsi 'cash out' pertama dengan kamu. Bagaimana? 'Contest?'




37 kUs-kUs:

Mr PenyuBiru on March 2, 2010 at 1:52 PM said...

contest la apalagi.hehe...

Hazzy Ishak on March 2, 2010 at 2:05 PM said...

yay tepuk tangan ramai2

flygurl on March 2, 2010 at 2:23 PM said...

contest! contest!
x sabar nk join...hehe...

cik bunbun on March 2, 2010 at 2:31 PM said...

nak kontes gakk.. weee:D

Misz Pinkie Winkie on March 2, 2010 at 2:35 PM said...

contest..contest..
lin tak pnah join contest.
hhehhe

zns on March 2, 2010 at 2:43 PM said...

yea yea...contest...hik hik

kak anie on March 2, 2010 at 2:47 PM said...

Akak masih belum dpt cash out pertama akak...walaupun tak banyak...tapi teruja...

nursarah on March 2, 2010 at 2:55 PM said...

we vote for contest! yeeha

♥S@R@♥ on March 2, 2010 at 3:00 PM said...

banyak gak tu jika berbanding sara yg belum pernah cash out ni..hehe

cayalah tedi nak share duit nuff ng kita org..syg bnyk la camni..

klu da lebih lg leh la coping dekat kedai sara http://esaragshop.blogspot.com/

jemput singgah ea ;)

cahayachenta on March 2, 2010 at 3:14 PM said...

yeah contest.... cepat2.. apa soklannya

Wanita Itu on March 2, 2010 at 3:19 PM said...

YEAY!!!!!!

TED| DAH KEMBALI!!!

:)

Alimaz-Kembara Terasing on March 2, 2010 at 3:22 PM said...

welcome back tedi

@rE-LonG on March 2, 2010 at 3:30 PM said...

nak..nak try..
buatla contest..mane tau kt menaG ke..hahaha!!

zella on March 2, 2010 at 3:36 PM said...

hahahha..nk kongsi??
nak!! ;p

syaf on March 2, 2010 at 3:52 PM said...

aku ni ha rm1.50 sajor

cikgu isza on March 2, 2010 at 4:09 PM said...

tedi bertuah..
sebab bila ke blog dia, nuff dia selalu jaga :)

ezam on March 2, 2010 at 4:11 PM said...

mine rm0.75 mentn aje tk naeik2 sh bertahun..hehehhe

zaradgreat on March 2, 2010 at 4:27 PM said...

wat open table la tedi
boleh aku datang umah
buat kenduri?

heeeeeee

fiD on March 2, 2010 at 4:34 PM said...

uhuhuhu...

xpe kak tedi, try ok!

relevan on March 2, 2010 at 4:40 PM said...

Contest2..nak menang ni..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on March 2, 2010 at 4:54 PM said...

contest??
setuju!!
open table pun aku setuju
hahahaha

[s][u][e][h][a][n][n] on March 2, 2010 at 4:56 PM said...

mesti duit nuff tu byk sampai ko terpikir nak buat contest :p

aNiSa hANg tUaH on March 2, 2010 at 5:48 PM said...

kalau dpt byk2
blanje la kitorg
hehehe

embun d tengah malam on March 2, 2010 at 6:01 PM said...

selamat bercontest

Amieynna Amin on March 2, 2010 at 6:17 PM said...

nak hadiah...
nak hadiah..
nape kamu sepi tanpa berita?

umi_e on March 2, 2010 at 6:26 PM said...

alhamdulillah... ada juga pendapatan yang masuk :)

* buatlah cabutan bertuah :P

||| PöJìé PööH ||| on March 2, 2010 at 6:31 PM said...

Bagusnyerrr!

dee on March 2, 2010 at 6:40 PM said...

tepok tgn dh ni....
bolehlah wat contest pas ni..:)

GhOsToNe on March 2, 2010 at 6:40 PM said...

cntest sape plng hnsem!

widda_me on March 2, 2010 at 6:45 PM said...

betul2

bellar0ssa on March 2, 2010 at 7:39 PM said...

masih mantap tu ted.huhu.

unwanted on March 2, 2010 at 7:53 PM said...

contest la..
apa lagi..:)

Solehah on March 2, 2010 at 7:55 PM said...

tak yah contest..bg je kat aku..

Aiydalela on March 2, 2010 at 10:47 PM said...

tak penah dapat tau..hehehe..

buatla contest.. teringin gak nak join..tp bile nak join..mesti problem aje line nih..uish! dengki kot.. hahhaha..

blueCITY® on March 3, 2010 at 8:05 AM said...

tedi,

i nak minta tolong ni weh.
i tak reti camana nak tempek pic yg i copy paste ke microsoft word ke blog nih?
i dah copy paste amaun nuffnang, ingat nak wat n3, tapi tak dapat. i tak reti
huwaaaaaaaaaa
buta it kan i nih
ekekkek

leh tolong ke weh?
bagi dlm email ke
heeeeeee

ciK LyndaWawa igUana on March 24, 2010 at 5:13 PM said...

camne kamu dapat nie..sila bgth?org punye asyik kosong ajew....ntah...macam tak berfungsi dowh...

日月神教-任我行 on May 12, 2010 at 7:29 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting