Tuesday, March 02, 2010

InI kErJa OranG AmerIka!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:34 AM
Ini janji yang tertangguh berkaitan dengan 'entry' ini. Maaf atas kelewatan namun tetap ingin di tunaikan.

Ini adalah kiriman emel dari rakan. Sekali pandang memang cantik, 2 kali pandang menyampah. 3 kali pandang ' Orang Amerika ni tak de kerja lain ke?'

Antara gambar-gambarnya :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yang ini comel. Erk!! He he he he...

Jika ada yang berminat untuk tengok yang lain-lain boleh tinggalkan emel dalam ruangan komen!

Nota kakitanganku : Ada di Malaysia?





22 kUs-kUs:

AzuanBudakMemandai on March 2, 2010 at 7:49 AM said...

kena conteng ke kucing tue

eqbalzack on March 2, 2010 at 7:49 AM said...

PIC YG LAST TU OK SKET LAA...HEHE

ONE ZABA on March 2, 2010 at 7:55 AM said...

ada..tapi rambut anak-anak muda kita la.

dotblogspotdotkom on March 2, 2010 at 8:06 AM said...

kalau binatang tu... ok lagi la...

yang jadi masalahnye la nih.. anak muda kita pun ikut sama macam tu..... dengan rambut la.. muka berconteng la... dah macam x de tamadun plak dah.... tu lagi teruk... tu buatan org yahudi... lagi dasat... huhuhuh

relevan on March 2, 2010 at 8:20 AM said...

Kucing Hellowen pun ada..?

Amieynna Amin on March 2, 2010 at 8:20 AM said...

kene conteng ke kene cukur?
kesian tapi comel..

fikaryna on March 2, 2010 at 8:36 AM said...

x comey..suka yg ori..sian bulu depa..

Hazzy Ishak on March 2, 2010 at 8:48 AM said...

2nd memang tak leh blah..

syaf on March 2, 2010 at 8:57 AM said...

comel gielr kucing2 itew..
cam ne dieorg buat ha? edit gambar saje ke atau die cat kucing 2

Misz Pinkie Winkie on March 2, 2010 at 9:29 AM said...

cantik memang cantik
namun kejam tetap kejam.

zeqzeq on March 2, 2010 at 9:44 AM said...

kreatif seksa wooo

~ نورحياتي ~ on March 2, 2010 at 9:46 AM said...

kalau jumpe kucing2 camne konfim aku lari punya..

takut wehhh

~0~ on March 2, 2010 at 10:27 AM said...

kejam sungguh

GiGGLe GaL on March 2, 2010 at 10:33 AM said...

dak ted,
ko try wat kat dak utih..aku nak tengok ensem ke tak..aku tanak kaler2 yg lain..aku nak gambar yg no 3 tu ... nak tengok masuk ke tak masuk ngan dak utih...ekekek..sian dak utih..jadik mangsa ujikaji aku plak..

JMR on March 2, 2010 at 10:56 AM said...

kreatif gk org amerika ni..seb baik tak create pompuan bogel kt kucing tu..hahha

al-mankaraqi on March 2, 2010 at 11:39 AM said...

pencinta haiwan tak protes ke?

alif on March 2, 2010 at 12:17 PM said...

wow..kagum kagum ni kalau letak kat flickr beribu komen seluruh duni dapat ni..err..pakai perisian apa ni..share2 la..
err salam kenal saya alif.. www.syoknyaDownload.blogspot.com saya tak dpt follow awak error la..awk follow saya erk..nanti saya follow semula..sker sgt dgn pic edit ni

~LP Lum~ on March 2, 2010 at 1:44 PM said...

salam tedi~

huhuhu....... xcomey lgsung!!

deena awanis on March 2, 2010 at 1:55 PM said...

aik, cane dorg wat ni???

told la hejauw on March 2, 2010 at 2:20 PM said...

chantek seyh hahhaha

zaradgreat on March 2, 2010 at 4:50 PM said...

geli nye
kecuali yang last tuh
kira okeh la

tapi kesian kucing tuh

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on March 2, 2010 at 4:55 PM said...

nak nak
tiut_kiut@yahoo.com

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting