Tuesday, March 30, 2010

NuFFnanG : sILa GuNa BurunG MerPaTi UnTuk HanTar cEk saYa. SuPaya SamPai seGerA!! Saya suDah CuKup TeruJa!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 5:25 PM
Photobucket

Serius teruja. Ha ha ha.. Tolong jangan cakap aku gayat okey!

Bukan tidak pernah terima cek sebelum ini. Selalu. Setiap bulan. Tetapi yang ini lain sedikit. Apa yang lain sukar untuk aku jelaskan. Baru dapat lampiran bayaran dari bank sudah teruja bagai! Ha ha ha ha!!

Photobucket

Cek sudah dalam perjalanan. Tidak sabar menanti. Ha ha ha.. Boleh 'cover' separuh atau lebih pembelanjaan untuk 'contest'. Alhamdulillah. Tepat pada masanya. Allah S.W.T sentiasa mempermudahkan sesuatu niat yang baik. Syukur sangat-sangat.

Jika kamu belum turut serta dengan 'contest', di alu-alukan untuk mengambil bahagian. Ada 3 penaja lagi yang mahu memberi sumbangan. Alhamdulillah. Bila sudah 'confirm' aku akan war-warkan kepada kamu. Sila klik 'banner' di sebelah okey?

Nota kakitanganku : Senyum :D






32 kUs-kUs:

Elin on March 30, 2010 at 1:49 PM said...

mesti bnyak amaun nye tu kan? ;)

Mr PenyuBiru on March 30, 2010 at 1:53 PM said...

tahniah!
bila nuffnang nak buat bayaran guna bank-ink ni

PinQib on March 30, 2010 at 1:54 PM said...

huhu.. mesti banyak nn masyuk la ni

JMR on March 30, 2010 at 1:55 PM said...

alhamdulillah..murah rejeki..

MyaFiza on March 30, 2010 at 2:04 PM said...

wah..bestnyer...

zella y on March 30, 2010 at 2:08 PM said...

wah...syoknyer...
msti masyuk...

Amieynna Amin on March 30, 2010 at 2:13 PM said...

wah2..
ada org nak jd org kaya laa arini..
belanja pizza leh?
hehe

aNIe on March 30, 2010 at 2:25 PM said...

Alhamdulillah...akak pun tengah tunggu cek yang kedua...tak tengok lagi statusnya...

FarhanaDr on March 30, 2010 at 2:27 PM said...

Heehee.. Contest.. Hmmmm.. Menarik.. Kalau berkesempatan ku try yek cik teddy.. :)

blueCITY® on March 30, 2010 at 2:42 PM said...

huwaaaaaaaaa
dak tedi ni jaat taw
i no 5 lum jawab g
ishhhhhhhhh

geram ni
lalalla

LuVidA^^ on March 30, 2010 at 2:54 PM said...

sabar tau... jup ag cek sampai ehehee

makdara terdiva on March 30, 2010 at 3:10 PM said...

wahhh..bole wat kenduri pasni..

fazemy on March 30, 2010 at 3:12 PM said...

Pelik la org yg post pasal cek nuffnang ni msti tak nak bgtau amount collection dia. Arghh peliknya. Bgtau la nak jeles ni.

mamai on March 30, 2010 at 3:14 PM said...

mesti banyak kali ini boleh banjer kat JJ

siti murni ishak on March 30, 2010 at 3:30 PM said...

syok nyer...mesti byk tu...:-)

embun d tengah malam on March 30, 2010 at 3:32 PM said...

tahniah cik

nuraarin-life on March 30, 2010 at 3:34 PM said...

Wah, hadiah contest makin menarik..semoga tedi mendapat rezeki yang lebih lagi.. amin

Misz Pinkie Winkie on March 30, 2010 at 3:41 PM said...

wahh..ramainya penaja
hadiah pastie lumayan.

ciK LyndaWawa igUana on March 30, 2010 at 3:55 PM said...

belanje saye cik tedi..=)

maiyah on March 30, 2010 at 3:55 PM said...

tahniah.. tumpang teruja ni, kita ni bila lagi agaknya

PinQib on March 30, 2010 at 4:09 PM said...

klik iklan mr potato akak

Ms.Independant on March 30, 2010 at 4:16 PM said...

syOknyeeee si tedi!!!!

:)

Softtouch [Hanim] on March 30, 2010 at 4:38 PM said...

syoknya tedi..at least penat lelah tedi memblog terbalas..lg semmangat tedi nk berblog kan...

relevan on March 30, 2010 at 5:16 PM said...

Pinjam 20 henget boleh?..

Hidier on March 30, 2010 at 5:17 PM said...

bila nak merasa ni :)

qaseh on March 30, 2010 at 5:59 PM said...

kalo mcm ni mesti hadiah tuk contest gempak punya...nak kena join cepat ni.

dotblogspotdotkom on March 30, 2010 at 7:30 PM said...

apa lagi... belanja la kami...huhuhuhu

impish_yatie on March 30, 2010 at 9:16 PM said...

nk jugak!!!huhuhhu

* mEsSy * on March 30, 2010 at 10:43 PM said...

syiok la cm nih..

^_-

bellar0ssa on March 30, 2010 at 11:59 PM said...

wah ted.jelesnye aku..tah bile aku nak dapat cek dr sugar daddy macam kau.hehe

bellar0ssa on March 30, 2010 at 11:59 PM said...
This comment has been removed by the author.
Azizul Luqman on March 31, 2010 at 2:51 AM said...

patut lah mengejar kebendaan..
ini kes rupe ny...
hahaha... :))

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting