Thursday, March 11, 2010

HiLanG DiRi BuKan HiLanG akaL.....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:20 PM
Tuan Blog akan bercuti menulis selama 5 hari dari 11 Mac 2010 sehingga 15 Mac 2010 bagi mengikuti Kursus Birotatanegara di Pusat Latihan KemAH, Ayer Hitam, Muar.

Oh! Sesiapa yang mengenali tuan blog bolehlah datang menyapa dan beramah mesra. Jangan lupa bawa buku jika mahukan tandatangan di Autograph! Tiada bayaran yang di kenakan untuk bergambar tetapi sila pastikan skrin telefon bimbit atau kamera kamu cukup panjang dan lebar menampung kapasiti atau saiz diriku ini. Wah! Ayat bajet macam 'fofular'!! Tapi maaflah aku tidak akan memakai tag nama 'Si TeDi'. He he he he...

Boleh buat pengumuman begini 'Siapa punya nama samaran 'Si TeDi' sila berjumpa saya sekarang! Aku akan mengangkat tangan dan bangun berjumpa kamu. Maaflah jika aku malu-malu dan tersipu-sipu. Itu memang aku!

Seandainya tarikh kehilangan aku itu melebih masa yang telah di nyatakan di perenggan pertama di atas, sila sedekahkan Al-Fatihah dan doakan agar aku sejahtera di mana sahaja aku berada.

Doakan juga semuanya berjalan dengan lancar.

Semoga kita 'bertemu' lagi. InsyaAllah.

Terima kasih.

Nota kakitanganku : Positif dan senyum. :)!






51 kUs-kUs:

GiGGLe GaL on March 11, 2010 at 12:27 PM said...

smoga ko slamat ted..jg diri..

fikaryna on March 11, 2010 at 12:35 PM said...

moga selamat g n balik..selamat la ber kursus dan dikurus..hehe..

ikan emas on March 11, 2010 at 12:37 PM said...

Selamat memakai baju putih-hitam

MyaFiza on March 11, 2010 at 12:38 PM said...

jaga diri...selamat berkursus...

Ejamaria on March 11, 2010 at 12:44 PM said...

dik sayang... pegi biro tatanegara je... minta fatihah pulak... kursus ni syok, walau pun internet takde - nnt bz giles dibuatnye...

Hazzy Ishak on March 11, 2010 at 12:45 PM said...

bila la giliran ku pulak..huhu

Frodo Baggins on March 11, 2010 at 12:46 PM said...

selamat bertatanegara!
ngahahhaha ~~

kucen pas kat wa ...
tulun jaga

ONE ZABA on March 11, 2010 at 12:49 PM said...

selamat berjuang....

pensel kontot on March 11, 2010 at 12:58 PM said...

selamat pergi dan selamat pulang ye ted....amin

relevan on March 11, 2010 at 1:12 PM said...

Selamat Tedi..

ct sarah on March 11, 2010 at 1:27 PM said...

selamat berkursus...

ashie023 on March 11, 2010 at 1:28 PM said...

ko pegi biro tatanegara..
mesti ada sesi burung hantu atau tido lam gelap nih..ahahha...beware ye..

and selamat pergi dan balik..

Wanita Itu on March 11, 2010 at 1:31 PM said...

ada ada saja dia hee...

ala 5 hari ye?

takpa nnt te dtg selalu klik nuff ted| kay :)

walaupun te majuk ngn nuff te.. huhu..

zns on March 11, 2010 at 1:33 PM said...

ala..mesti rindu nak baca citer cik tedi...
cik tedi...kursus BTN ramai orang yang berjumpa jodoh tau...tapi bukan aku...hik hik
paper pun ..take care.

~LP Lum~ on March 11, 2010 at 1:36 PM said...

salam tedi~
selamat menjalani kursus... :)
akan aku tunggu kembalinya dirimu pada tarikh yg telah tertera di atas tadi... :)

Misz Pinkie Winkie on March 11, 2010 at 1:42 PM said...

selamat pegi berjuang btn.
selamat memakai baju taik cicak.
selamat mendengar ceramah dan leteran
selamat berkawad kaki.
lin pastie merindui kamu.
peace.

Dee on March 11, 2010 at 1:54 PM said...

enjoy ye..n also take care..

Amieynna Amin on March 11, 2010 at 1:58 PM said...

moga selamat pergi dan balik...

cahayachenta on March 11, 2010 at 2:03 PM said...

ishh ko ni..
ayat mmg tak boleh blah..

apapun slmt menadah telinga, memenuhkan perut dan ht2 smasa memandu...

hans on March 11, 2010 at 2:04 PM said...

hahahaha....gila bosan kena pergi kursus birotatanegara

p/s : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

LuVidA^^ on March 11, 2010 at 2:19 PM said...

bye2...elok2 g kusus BTN tu ehee

Watierman, rmanbkr on March 11, 2010 at 2:22 PM said...

Enjoy yourself Dik...moga selamat semuanya....jaga diri....!

[s][u][e][h][a][n][n] on March 11, 2010 at 2:26 PM said...

semoga kamu seronok di sana..selamat berkursus

Adlina Husaini on March 11, 2010 at 2:26 PM said...

bestnya BTN..selamat berjuang!! :D

Adlina Husaini on March 11, 2010 at 2:26 PM said...

bestnya BTN..selamat berjuang!! :D

Ms.Independant on March 11, 2010 at 2:37 PM said...

tedi...
ngeri aku bace ayat last tu...
jgn la ckp macam tu dear...

kamu tekke dan cepat2 balek!

:)

nuraarin-life on March 11, 2010 at 3:50 PM said...

kursus ini sebenarnya lebih kurang sama dgn bercuti..lupakan hal kerja sebentar.. tinggalkan apa yg duka dan kita tenangkan diri

Liliyuli on March 11, 2010 at 4:28 PM said...

tedi...saya baru tahu dak utih dah xde ye?
dak utih sakit ke? =(

embun d tengah malam on March 11, 2010 at 4:46 PM said...

selamat bercuti

TiTin on March 11, 2010 at 5:31 PM said...

selamat berkursus btn ye...dgr kata kursus tu cam agak tough...kena kuatkan semgt, metal dan jugak fizikal...

do take care n be back safely ya...

umi_e on March 11, 2010 at 5:55 PM said...

Selamat bergembira selama berkursus ya :)

zaradgreat on March 11, 2010 at 6:00 PM said...

selamat holiday tedi!
anggap lah ini holiday
hohoho

white rose on March 11, 2010 at 6:03 PM said...

selamat berkursus...

take care ye kak...

alvin takda rumah harga 8juta story.... on March 11, 2010 at 7:06 PM said...

selamat bergumbira..
tcare si tedi..

MisZrOxZy on March 11, 2010 at 7:52 PM said...

gud luck ted!

AzuanBudakMemandai on March 11, 2010 at 7:54 PM said...

selamat berjaya...

deena awanis on March 11, 2010 at 9:02 PM said...

rindu laa kat ko pas neh..hehe

mamai on March 11, 2010 at 9:32 PM said...

jgn meyimpang ke tempat lain pulak lepas kursus

aNIe on March 11, 2010 at 10:26 PM said...

Selamat Berkursus tEDl...jgn lupa kalau berkursus di s.alam beritau akak ye...nanti akak pi cari

al-mankaraqi on March 11, 2010 at 10:59 PM said...

selamat kursus, maaf zahir batin!

fiD on March 12, 2010 at 9:36 AM said...

xpyh pegi tu benda,huhuu

dotblogspotdotkom on March 12, 2010 at 3:23 PM said...

nanti ada le poco2.. memang tak menahan la kot tedi.... ingat masa sekolah je jon BTN nih... huhuhu

zeqzeq on March 12, 2010 at 9:57 PM said...

elokjaga hati bebaik nanti hilang

ninim on March 13, 2010 at 2:02 AM said...

selamat semuanya

she_mah on March 13, 2010 at 12:23 PM said...

oh rindu kamu kak tedi.
take care..

lupie on March 13, 2010 at 1:39 PM said...

Have a good training!
Will miss you!

P:S: Sorry to hear about Dak Utih ....

INDRA QIRANA on March 13, 2010 at 4:09 PM said...

lama tak jenguk sini..anyway all the best la ehhh

blueCITY® on March 14, 2010 at 2:27 PM said...

dak tedi............

rindu kamoo

heeeeeeeee
jaga diri

xoxo

siti murni ishak on March 14, 2010 at 2:40 PM said...

slmt berkursus tedi..;-) dah balik kursus nanti amik award kat blog i k..

Tuah said...

Boring pulak menunggu Cik Ted balik dr kursus. Sunyi je kat sini bila Cik Ted xde....

Anonymous said...

Hi, after reading this amazing paragraph i am also delighted to share my know-how
here with mates.

Here iss my page - attic mold removal estimate portland general

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting