Friday, March 26, 2010

TeKa TeKi : sIaPa LeLakI PaLinG 'ensEm' Di DunIa?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:06 AM
Saya buat 'contest'. Klik di sini untuk turut serta. Hadiahnya di sini. Terima kasih.

Photobucket

Huraian kata kunci :

1. Eh! Itu blog aku!

2. Aku tidak tahu. Pada lengan dengan cara memukul mentega dan gula halus sehingga kembang!

3. Aku tidak pakai kasut tumit tinggi!

4. Wajib!

5. Erk! No Komen!

6. Banyakkan Istigfar dan kuatkan iman dengan amal ibadat.

7. Oh! Alamatnya di Air Hitam, Muar. Bukan Parit Jawa. Saya sudah pergi.

8. Harga Taman Buaya berlainan dengan harga untuk ke Taman Tema.

9. Oh! Ini aku tidak pasti. Siapa orangnya sila angkat tangan!

10. Bilik tidur saya warna putih.

Sekian. Terima kasih.

Nota kakitanganku : Siapa yang paling 'ensem'?






19 kUs-kUs:

saya_arief on March 25, 2010 at 7:50 PM said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Hafizd on March 25, 2010 at 7:57 PM said...

nabi yusuf~

nursarah on March 25, 2010 at 8:03 PM said...

Nabi Muhammad saw.

MyaFiza on March 25, 2010 at 8:04 PM said...

nak tergelak bila baca keywords tu. macam2 orang cari kt blog kamu ni tedi...hehehe...

ezam on March 25, 2010 at 8:12 PM said...

cantik atau manis semuanya terletak pada pandangan mata masing2...

beauty lies in the eye of the beholder katanya...hiks....

cik EPAL on March 25, 2010 at 8:20 PM said...

kucing tedi paling handsome :D

Miss ... on March 25, 2010 at 8:47 PM said...

sokong cik epal muahaha

embun d tengah malam on March 25, 2010 at 9:40 PM said...

kucing tedi lagi terbaik ensem

sueanne on March 25, 2010 at 9:40 PM said...

gilenye soalan no 5 tue..hahaha..mengong sape yg search nyee..huhuhu..

Solehah on March 25, 2010 at 9:57 PM said...

ooo tedi, ko menyembunyikan lelaki hensem dlm blog ni eh..nasib baik ada org discover, kalo tak mesti bersembunyi ja dlm blog ni..

cik syazni on March 25, 2010 at 10:40 PM said...

AKu selalu gelak bc keyword nuff! haha!

maiyah on March 25, 2010 at 11:05 PM said...

mmg mcm2 kata kunci tu kan

Watierman, rmanbkr on March 25, 2010 at 11:10 PM said...

Pak Abu ke tu??

GhOsToNe on March 25, 2010 at 11:40 PM said...

sy pling hensem!

cikgu isza on March 26, 2010 at 12:17 AM said...

tersenyum melihat keywords tu.. macam2 orang ni.. harap terungkailah segala kemusykilan :)

sharamli on March 26, 2010 at 12:53 AM said...

ensem itu subjektif......

Misz Pinkie Winkie on March 26, 2010 at 10:49 AM said...

lin suka manis dari encem.
hhahha..(tak de kena mengena kot)

PinQib on March 26, 2010 at 11:00 AM said...

tu la.. hensem tu mcam hensemnye hugh laurie.. ahaks

deena awanis on March 26, 2010 at 2:15 PM said...

cam ayat perempuan sihir yang citer snow white jer.."mirror2, who is the most beautiful women in this world??"

so, maybe keyword tu di type oleh lelaki sihir la plak kot..=D

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting