Wednesday, March 31, 2010

NikOn DSLR D40 : SaYa SuKa. TerIma KasIh aTas PemBerIan InI....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:45 AM
Saya buat 'contest'. Klik di sini untuk turut serta. Hadiahnya di sini. Terima kasih.

Photobucket

Ini adalah Nikon DSLR D40. Yeah! Amat 'hensem!!"

Harganya sekitar RM 1400- RM 1700.00 . Betul tidak?

Oh! Rasa 'heaven' bila di hadiahi dengan sebuah kamera yang canggih-manggih ini. Tiada ungkapan yang mampu di ungkap selain terima kasih, terima kasih terima kasih!!

Terharu.

'Tedi!! Oh Tedi!! Bangun! Dah pukul berapa dah ni!!'

Damn!!

Aku bermimpi!!

ARghhhh!! Tekanan!!

Nota kakitanganku : Ada sesiapa mahu beri sebagai hadiah, sila angkat tangan tinggi-tinggi!! 0/





32 kUs-kUs:

robaaiah on March 31, 2010 at 7:51 AM said...

kamu mahu kamera itu ya kawan?

kita click nuff kamoo banyak2 yer...

nuff kamoo dah sama harga ngn kamera, kamu cash kan tau :)

oke tak itu macam ? :)

robaaiah on March 31, 2010 at 7:52 AM said...

eh...mami tak log out laaaa hahahahahahaha..

robaaiah on March 31, 2010 at 7:52 AM said...

diulang ini adalah te dan bukan makcik mami heeee....

ashie023 on March 31, 2010 at 7:53 AM said...

kamera nikon ni, yang slalu ku bawa ble ada majlis2 ...best memang best kalu dapat sebijik..

Hazzy Ishak on March 31, 2010 at 7:56 AM said...

nak jugak tedi
kalau lah bendalah ni jatuh dr langit
hahaha

relevan on March 31, 2010 at 8:00 AM said...

Bermimpi pula rupanya dia..

green on March 31, 2010 at 8:14 AM said...

mimpi ke??

Ain on March 31, 2010 at 8:18 AM said...

nak jugakkkk....

kesian kita kan, sampai terbawak-bawak ke alam mimpi....

salam kenal....

@rE-LonG on March 31, 2010 at 8:23 AM said...

Warghh!!
igtkan contest ni dpt camera tu..hihi ;)

~LP Lum~ on March 31, 2010 at 8:31 AM said...

salam tedi~

hehhee.. aku pun slalu gak mmpi psl camera itu.. tapi siri yg lain.. :)
memang segak sungguh kan ted?? :)

Snowwhite Zone on March 31, 2010 at 8:38 AM said...

cehh mimpi grupenye ted... hangenn aku...

kalu dapat, best tuuu.. anis nak bmimpi jappp

zan-xray on March 31, 2010 at 8:41 AM said...

lerr mimpi rupanya..
sambar je satu

mamai on March 31, 2010 at 8:42 AM said...

hehehehe mimpi camera pun ada juga ker

Softtouch [Hanim] on March 31, 2010 at 8:59 AM said...

sy pun teringin nk ade org adiahkan camera tu..kalulah dpt tedi..tido pun sy senyum jgk..he he he

Mr PenyuBiru on March 31, 2010 at 9:00 AM said...

apa susah,nnt dpt cek nuff sambar aa satu. :D

Misz Pinkie Winkie on March 31, 2010 at 9:02 AM said...

wahhh..
ingat betol tadie..
mimpi rupanya.
tapie kalo dapat betol..
memang beshh kan..
lin slalu kehulu kehilir pakai camera h/p jerk

Amieynna Amin on March 31, 2010 at 9:09 AM said...

cehh..
mimpi je..
huhu..
nak jugak!!!!

Watierman, rmanbkr on March 31, 2010 at 9:25 AM said...

Kan dah mimpi...tadi Akak kejut tak bangun erk?

[s][u][e][h][a][n][n] on March 31, 2010 at 9:40 AM said...

lor betul2 ingat ko dapat hadiah tu...jeles jugak memula baca tajuk n3 tu kih kih kih

cik syazni on March 31, 2010 at 9:43 AM said...

laaa...aku br je exsaited sbb ingat btol2..haha

Misz Pinkie Winkie on March 31, 2010 at 9:48 AM said...

tedi..
saya sudah join contest.
mulernya memang takmo join sbb malass..
tapie setem itu buat hati lin berubah secara mendadak.
harap syarat-syarat dia betol.

Misz Pinkie Winkie on March 31, 2010 at 9:50 AM said...

http://miszpinkiewinkie.blogspot.com/2010/03/si-tedi-buat-contest-bila-dak-itam.html

tedi ini linknya.

aNIe on March 31, 2010 at 9:55 AM said...

Larrr...ingatkan betul2 tadi...

Akak pun mengidam camera tu..sbb memang suka amik gambar

Ieda Al-Habsyi on March 31, 2010 at 9:55 AM said...

pelamak!!! dah lama aku ngidam tuh! :)

Che' Pit on March 31, 2010 at 10:08 AM said...

suka nikon DSLR.. tapi mahal,. x mampu

Solehah on March 31, 2010 at 10:34 AM said...

isk..best sgt ke weh..hehe..aku malu nak bawak sebab besar sgt..aku kan pemalu..

Miss ... on March 31, 2010 at 11:34 AM said...

la mimpi je ke? mati2 ingat dpt hadiah td hahaha

MyaFiza on March 31, 2010 at 11:52 AM said...

punyela excited happy utk tedi sbb dpt kamera tu..
aleh2 mimpi.
ish...terkena lagi..

a.z.r.i.n.a.03.07 on March 31, 2010 at 1:27 PM said...

Nak seribu daya Ted..wat cam kRina; sebulan pejam mata campak sratussetengah sampai setahun. pastu koreklah tang mana2 tambah..

kalau sedebab duit nak kuar mmg sayang..


pasal dah minat sangat kat Nikon dari tahun lepas lagi tp bila Abg suggest Canon....ikut jer lah..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on March 31, 2010 at 3:53 PM said...

cis!! aku pun tertipu!!

tinie bangun

hahahaha

asilahmuhajer on March 31, 2010 at 4:18 PM said...

ingatkan betul tadi. hahaha. tipah tertipu.

bellar0ssa on March 31, 2010 at 10:42 PM said...

aku pon nak sebijik ted.tapi aku nak d5000 hehehehe.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting