Wednesday, March 31, 2010

sErIus! Saya Suka Apr|L.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:30 PM
Photobucket

Hari ini 31 Mac 2010 . Hari terakhir dalam bulan Mac. Banyak yang berlaku dalam Bulan Mac. Dak Kimo, Dak Oren, Dak Itam juga Dak Utih. Semuanya ada kisah pahit yang tersendiri.

April datang lagi. Setahun yang lalu, aku berdoa andai di panjangkan usia, aku mahu bertemu lagi April di tahun berikutnya. Alhamdulillah. Impian aku hampir tercapai! Andai di panjangkan umur, esok sudah masuk 1 April.

Siapa yang lahir bulan April? Jom raikan bersama!!

Nota kakitanganku : Mahu minta Nur belanja!







18 kUs-kUs:

Wanita Itu on March 31, 2010 at 7:58 PM said...

biler ya besday kamu ..
kita lupa ..
kita rasa pernah save dalam handset..
tapi takde..
bila ya kawan? :)

fiD on March 31, 2010 at 8:16 PM said...

wah! nanti ade org kena baling telur la.

dotblogspotdotkom on March 31, 2010 at 8:25 PM said...

huhuuh.... esok dah april... emm kejao je... ntah apa² yang pakcik buat selama 3 bulan nih... tak de pencapaian langsung... huhuhuhu

HonEyBuNNy on March 31, 2010 at 8:26 PM said...

alhamdulillah...d pnjgkan umo g....selamat dtg april...;-)

HEMY on March 31, 2010 at 8:42 PM said...

bulan april mengigatkn yg aku kena amek EA form..sempat lagi ke?

MyaFiza on March 31, 2010 at 8:56 PM said...

dah nak masuk bulan 4. kejap je rasa kan.

mamai on March 31, 2010 at 9:10 PM said...

kalau nur belanja bro nak juga hahahahaha

Watierman, rmanbkr on March 31, 2010 at 9:15 PM said...

Akak tahu tarikh lahir kamu dalam bulan april....nanti nak korek n3 yg lepas2!

aNiSa hANg tUaH on March 31, 2010 at 9:25 PM said...

selamat tiba april

teringat lak lagu fazley
"bila april"

cikgu isza on March 31, 2010 at 9:28 PM said...

gambar tu cantik!

ciK LyndaWawa igUana on March 31, 2010 at 9:35 PM said...

bday esok kew?huhu...becoming besday la ye....semuge menjadi insan yang matang..=)

zeqzeq on March 31, 2010 at 9:46 PM said...

jika banyak belanja, bulan Mac pun boleh kan??

NuR on March 31, 2010 at 9:47 PM said...

saya...saya..saya..

huhuhu..
bila april..
umur saya makin meningkat..
hukhuk

Ms.Lilies on March 31, 2010 at 10:01 PM said...

esok 1 april besday mak aku...
dah standby ni nak tipon nyanyi2 haha

ashie023 on March 31, 2010 at 10:15 PM said...

huhuhu..ada apa pada bulan april ye??nanti abis april ni lah..aku nak figure out..kekekek*evil laugh

blueCITY® on March 31, 2010 at 10:24 PM said...

tedi,
besday u ke esok?
plisssssssssssss la
adehla,
esok ke weh?
esok opis i nyer besday weh
biar betul
nak hadiah ke?
boleh je
lalalal

white rose on March 31, 2010 at 11:09 PM said...

lok aih...

makin meningkat ye bila sampai april seterusnya...

muehehehe...

teringat lagu fazli...

nj on March 31, 2010 at 11:40 PM said...

sitedi...
kak norma April juga...so April sangat bermakna buat diriku ini!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting