Wednesday, March 17, 2010

Dia suDah TiaDa. TeTaPi aKu MasIH Di SiNi. Ini PaparaN yanG kE saTu RiBu. Ya! 1,000!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 5:30 PM
Photobucket

Alhamdulillah. Syukur. Sudah sampai 1,000 'entry' yang aku tulis. Bermula dari 0 sehinggalah ke 1,000 berbagai cerita yang telah aku kongsi. Bermula dengan 0 pengikut kini aku sudah ada hampir 700 orang pengikut. Bermula dengan tiada pembaca, hari ini aku berani kata aku sudah punya seorang dua pembaca tetap. Syukur.

Terima kasih kepada kamu semua. Yang mengenali aku hanya melalui penulisan. Melalui kucing-kucing kesayangan. Walaupun ikon blog ini sudah tiada, sudah tidak dapat beraksi, aku tetap berasa puas kerana selalu menulis mengenainya. Selalu berkomunikasi dengan kamu kerana dia juga. Walaupun dia sudah tiada, dia pasti berbangga kerana aku ada kamu yang tetap setia memberi sokongan dan semangat saat aku kehilangan dia.

InsyaAllah, selagi aku punya hati dan perasaan, punya kasih sayang, punya cerita dan punya waktu, aku akan tetap menulis. Doakanlah agar semuanya sentiasa baik dan terpelihara sahaja.

Terima kasih buat kamu semua. Tanpa kamu pasti tulisanku hanya menjadi debu dan berterbangan hilang lantas tiada terkesan di hati. Terima kasih.

Aku cuba lakukan yang terbaik demi dia dan untuk kamu juga.

InsyaAllah.





37 kUs-kUs:

@rE-LonG on March 17, 2010 at 2:11 PM said...

Tahniah Tedi..
Suka dgn bLog awak sgt2.. ^_^

Hazzy Ishak on March 17, 2010 at 2:22 PM said...

tahniah!
pas ni boleh wat kenduri kesyukuran..

fikaryna on March 17, 2010 at 2:25 PM said...

wah..1 pencapaian..akan terus jadi pembaca tegar selagi ada internet..huhu..

maiyah on March 17, 2010 at 2:33 PM said...

alhamdulillah..
ada award utk tedi

Rowena Chasez on March 17, 2010 at 2:36 PM said...

congratz tedi..
byknyer entry die...
:)

zeqzeq on March 17, 2010 at 2:40 PM said...

oohh ada HATI ada perasaan lagi ker?

Liliyuli on March 17, 2010 at 2:51 PM said...

pergh! seribu tuuuuuuuuuuuuuu...*jeles*

=P

nuraarin-life on March 17, 2010 at 3:01 PM said...

wah wah wah..1000...banyaknyer...

jangan berhenti menulis tedi...

teruskan sehingga ke 10000 pule..

Miss ... on March 17, 2010 at 3:05 PM said...

tahniah semuga semakin rajin berblogging k :)

mamai on March 17, 2010 at 3:10 PM said...

sama-sama la kita berkongsi

Adlina Husaini on March 17, 2010 at 3:19 PM said...

wah tedi, thums up!

zella y on March 17, 2010 at 3:22 PM said...

tahniah!!
byknyer dh tulis...
kagum....

Misz Pinkie Winkie on March 17, 2010 at 3:24 PM said...

tahniah tedi.
ada dia, ada kamu dan ada kami.
ertinya blog kamu sudah lengkap.

cik EPAL on March 17, 2010 at 3:34 PM said...

banyaknyaaa. tahniah. teruskan menulis :)

relevan on March 17, 2010 at 3:37 PM said...

Caya lah Tedi..

blueCITY® on March 17, 2010 at 3:38 PM said...

cewahhhhhhhhh..

lepas ni mesti den nak g check gak berapa jumlah post den, hakhakhak..

tapi mesti dak tedi menang punya
ekekke...

tahniah!!
teruskan berkarya..


byk gak pelajaran dan pengajaran den dapat kat blog u,


jaga diri
xoxo

MyaFiza on March 17, 2010 at 3:40 PM said...

tahniah tedi...
ak baru mencecah 100. tedi dah sampai 1000.. bagus2x..
teruskan menulis tedi. =)

nj on March 17, 2010 at 3:41 PM said...

sitedi...
congratulations!! keep it up...and surely will keep on reading ur stories...

aNiSa hANg tUaH on March 17, 2010 at 4:39 PM said...

wa..
keep in tuc yer kak tedi
suka suka sume entri kak tedi
:)

Ms.Independant on March 17, 2010 at 5:13 PM said...

WOW! byk nye!!!
keep on blogging dear!

:)

cikgu isza on March 17, 2010 at 5:38 PM said...

wahhh dah seribu! tak terkejar akak..
teruskan berblogging... sentiasa menyokong
:)

zaiMi on March 17, 2010 at 6:02 PM said...

tahniah tedi. semoga ko akan terus berblog sampai bila-bila.:)

Wanie-san on March 17, 2010 at 6:11 PM said...

bagus tedi!!
suke sgt dgn entry2 kamu yg menunjukkan sifat2 kasih syg kamu kat kucing2...=]

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on March 17, 2010 at 6:25 PM said...

walopon dia tiada...

dia tetap di hati...

=)

umi_e on March 17, 2010 at 6:27 PM said...

Salam... semoga terus menerbitkan entri2 baru :)

white rose on March 17, 2010 at 6:37 PM said...

kak tedi,

siapakag gerangan 2 orang yang stia membaca blog akak ni???

saya tengok ramai je...lebih dari 2 orang...

ape2 pun TAHNIAH dah 1000 n3...memang superb laa akak nih...

TAKE CARE...

Si DaiSi PuTih on March 17, 2010 at 6:49 PM said...

tahniah kak tedi di atas entri yg ke 1000. Keep it up~ :)

ber_u_wang on March 17, 2010 at 6:55 PM said...

seribu kisah may twin telah kita kongsi

nursarah on March 17, 2010 at 7:09 PM said...

1000? clap.clap. tahniah tedi. support kamu..!

bellar0ssa on March 17, 2010 at 7:16 PM said...

huhu moge teruskan berblogging =D

keen on March 17, 2010 at 7:22 PM said...

tahniah tedi! akak juga pembaca setia blogmu...kalau online ler...hehe..teruskan berblogging...

Nur Su'aidah Bachok on March 17, 2010 at 7:38 PM said...

teruskan berbelog !!!

sueanne on March 17, 2010 at 11:01 PM said...

followers dah 700????..ini tidak adilll...hahahah

congratessss bebbb..teruskan menulis tauu...

ciK LyndaWawa igUana on March 18, 2010 at 12:28 AM said...

gile banyak kawan..gila banyak ko tulis..syabas...

PinQib on March 18, 2010 at 3:28 AM said...

haishh.. br sampai.. 134.. wahh..

Softtouch [Hanim] on March 18, 2010 at 3:02 PM said...

tahniah tedi sudah smpai 1000 n3...

||| PöJìé PööH ||| on March 18, 2010 at 5:24 PM said...

sedih jer dgr since Utih kamu dah xde..
amik la yg baru Tedi pengubat kerinduan..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting