Wednesday, March 03, 2010

BERHATI-HATI PADA KERTAS YANG MELEKAT PADA CERMIN BELAKANG KENDERAAN ANDA . CARA TERBARU UNTUK MENCURI KERETA

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:45 PM
Sedarlah semua! Tolong sebar-sebarkan. Kita berjalan menghampiri tempat parking, membuka kereta dan masuk kedalamnya. Kita start engine kereta dan bersedia untuk berundur. Bila kita melihat cermin belakang untuk melihat kawasan belakang, kita dapati ada kertas yg melekat ditengah-tengah cermin belakang menghalang pandangan kita. Jadi kita parking balik kereta, buka pintu dan keluar untuk menanggalkan kertas (atau apa jua benda) yang menghalang penglihatan kita tadi.

Bila anda sampai dibahagian belakang kereta, pada masa itulah pencuri itu akan keluar dari tempat sembunyinya, masuk kedalam kereta dan memecut pergi.Dia mungkin akan merempuh anda dengan laju semasa mereka melarikan kereta anda. Perasan tak kaum hawa? Saya pasti beg duit kita masih didalam kereta. Jadi sekarang pencuri memperolehi kereta kita, alamat rumah kita, duit kita, dan kunci2 kita. Rumah kita dan kesemua identity kita telah diperolehi!

BERHATI-HATI DENGAN CARA BARU YANG DIGUNAKAN Jika kita melihat ada kertas melekat pada cermin belakang kita, teruskan memandu. Tanggalkan kertas itu kemudian. Dan bersyukur kerana anda membaca email ini. Saya harap anda akan hantar email ini kepada kawan-kawan dan keluarga, terutama wanita.

Kesemua maklumat peribadi dan pengenalan diri yang berada di beg tangan anda sudah tentu tidak mahu jatuh ketangan orang lain.

Siti Fatimah binti Mat Rifin
Penolong Pengarah (Awam)
Unit Tugas Khas Cawangan Jalan Tingkat 9, Blok F,
Ibu Pejabat JKR Malaysia ,
Jalan Sultan Salahuddin,
50582 Kuala Lumpur
Tel : 03-26967833 Fax : 03-26973004 email : FatimahMR@jkr.gov.my

Nota kakitanganku : Terima kasih kepada kakwatie atas kiriman emel ini.






24 kUs-kUs:

~LP Lum~ on March 3, 2010 at 2:00 PM said...

salam tedi~

dan terima kasih jua sebab sudi sebarkan email akak watie 2 pd kami semua... :)

Hazzy Ishak on March 3, 2010 at 2:05 PM said...

ya
dah dpt emel ni..
mcam2 idea dorang ni eh

syaf on March 3, 2010 at 2:05 PM said...

oow makn bahaye
thanks 4 da information

Mimie.Candy Cane on March 3, 2010 at 2:18 PM said...

tenkiu for the information teddy..

maiyah on March 3, 2010 at 2:22 PM said...

mcm2 taktik baru yg orang wat.. makasih info

relevan on March 3, 2010 at 2:25 PM said...

Ini rompakan style baru..

Misz Pinkie Winkie on March 3, 2010 at 2:34 PM said...

cik tedi
thanks..kak watie juga thanks.
tambah satu lagi info pasal niat licik orang bergelar penjenayah.

white rose on March 3, 2010 at 2:37 PM said...

saya ade dapat email ni...

TQ share ngn sume orang...

Jard The Great on March 3, 2010 at 2:40 PM said...

skang mcm2 benda org buat utk kenakan org.. hohoho

flygurl on March 3, 2010 at 2:46 PM said...

iskk...
bahaya tul
kena berjaga-jaga lepas ni..

Amieynna Amin on March 3, 2010 at 3:00 PM said...

terima kasih kerana menyebarkan..
semakin pandai penyangak2 itu..

cikgu isza on March 3, 2010 at 3:07 PM said...

trima kasih sudi berkongsi info.. yang ada anak juga bahaya.. ngan anak2 nanti penjenayah bawak lari..

~0~ on March 3, 2010 at 3:15 PM said...

memacam teknik diorang nie

«♪Ruff♪» on March 3, 2010 at 3:21 PM said...

sama mcm kes mak aku 5thn dlu....
teknik yang sama di gunakan di parking hospital....
akhirnya polis jupe kete tersebut setelah beberapa bulan hilang dgn keadaan yang sgt teruk.....

:: eyeNa :: on March 3, 2010 at 4:16 PM said...

owh bahayanyee.. takut... grrrr

embun d tengah malam on March 3, 2010 at 4:21 PM said...

thank bagi info

Wanita Itu on March 3, 2010 at 5:19 PM said...

thanks sebab share :)

bellar0ssa on March 3, 2010 at 6:02 PM said...

hmmm macam2 teknik skrg ni..memanglah manusi skrg desperate sangat kan.. keji dan kejam..lagi2 yang membunuh tanpa belas ihsan.

Kancilbiru on March 3, 2010 at 7:42 PM said...

ee...takutnya...better biarkan jer kertas2 tu...lantak!
Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

alvin takda rumah harga 8juta story.... on March 3, 2010 at 7:43 PM said...

bagus...peringatan utk semua ni..bukan saja hawa..adam pun sama kan..

sueanne on March 3, 2010 at 9:34 PM said...

beb..
ada satu cara lagi beb..dorang baling telur kat cermin depan..bila telur tue dah tertempek kat cermin, mesti kite gune viper tuk bersihkan cermin tue kan?..tapi tue cara yg salah..lagi kite gune viper, lagi teruk putih telur tue merebak..so biarkan n cari tempat yg ramai orang tuk bersihkannye..

macam2x cara dorang gunekan skang ni..berhati2xlahh..huhuh

deena awanis on March 4, 2010 at 12:36 PM said...

macam2 gaya orang nak wat jahat ni yer..

日月神教-任我行 on April 8, 2010 at 5:16 PM said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

日月神教-任我行 on May 12, 2010 at 7:29 PM said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting