Monday, March 29, 2010

PerTanDinGan MasIh Di Buka......

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:45 AM
Photobucket

Kembali lagi untuk mengingatkan.

Sila klik 'banner' di atas untuk maklumat lanjut!

Blog aku 'Kadangkala Diam Itu Adalah Lebih Baik' mengadakan satu pertandingan yang menyediakan hadiah-hadiah yang menarik. Kamu boleh melihat apakah hadiahnya di sini.

Sila baca syarat-syarat penyertaan terlebih dahulu. Penyertaan kamu adalah amat di alu-alukan bagi memeriahkan lagi pertandingan yang julung-julung kali di adakan.

Terima kasih dan selamat men'join'kan diri.

Kamu sudah turut serta?





4 kUs-kUs:

farae on March 29, 2010 at 7:12 AM said...

adekah aku first?ngeha

fikaryna on March 29, 2010 at 8:10 AM said...

belum..save d best 4 d last..huhu..

umi_e on March 29, 2010 at 8:38 AM said...

Salam... Tengah nak mencari idea ni... :P

* tengok orang lain semuanya hebat2 - rasa cam tak layak nak ikut bertanding :-S

** baby ku pun ikut juga??? hebat-hebat!!**

Watierman, rmanbkr on March 30, 2010 at 7:59 AM said...

Nak juga ikut tapi idea sekontang cuaca di utara Dik!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting