Monday, September 14, 2009

Aku PerLukan Mask! Eh! ATau CPR! MaNa Yang Leb|h berKesaN?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:00 PM
Maaf!! Laju sangat aku buat 'entry' hari ini. Tetapi 'entry' yang ini aku memang tidak dapat mahu menahan nafsu dari mem'publish'kannya.
Sampai ke pejabat aku terasa seperti bilik aku sudah berpindah di belakang loji kumbahan. Tolong!! Sesiapa yang bekerja di Indah Water Melaka datang ke pejabat aku segera. Aku rasa tugas yang kamu lakukan hari Jumaat lepas tidak sempurna.
Ketidak sempurnaan itu menyebabkan bau yang tidak sepatutnya aku hidu telah membuatkan hidung aku jadi sebu!!
MasyaAllah. Kuatkanlah iman aku di petang-petang yang panas terik ini!!!
Aku tidak boleh menarik nafas panjang!!
Nota kakitanganku : Terasa mahu aku samak lubang hidung ini!!

36 kUs-kUs:

@--- Sueanne ----@ on September 14, 2009 at 3:24 PM said...

ERK????

sumbat je kapas kt dua2 lubang hidung tue..pastu bernafas kut mulut..:p

Watierman on September 14, 2009 at 3:29 PM said...

Cpr????..mesti ramai volunter karang....kalau mask tu boleh lagi aka tolong....

ladymiaka86 on September 14, 2009 at 3:31 PM said...

mask blh la bg.. CPR tu sure ramai yg akan hulurkan bantuan...
sabo2 je cik tedi...

sI tEDI on September 14, 2009 at 3:41 PM said...

sueanne : itu macam aku makan pula bau tu!! ha ha ha

sI tEDI on September 14, 2009 at 3:41 PM said...

ekekke kakwatie : bulan2 puasa ni org fikir 2kali nak bg cpr.. ekekekekek

sI tEDI on September 14, 2009 at 3:42 PM said...

adehh cik sue.. sakit hidung ni di buatnya!!

Alimaz-Kembara Terasing on September 14, 2009 at 3:43 PM said...

salam...ish3 kesian awak ....mmg betullah depa tak wat keja...sumbat je la idung tu dengan kapas...

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:04 PM said...

ekekekek alimaz.. derang buat keje. tapi x sempurna.. ekekekke

ashie023 on September 14, 2009 at 4:04 PM said...

aiyayaya....manyok bersabo ye tedi..kenapa x pakai mask???kan ari tuh klinik dah bagi mask(innocent nye aku suh tedi pakai..aha)

Tinie a.k.a Ibu Fatin on September 14, 2009 at 4:06 PM said...

tak boleh bayangkan

QuEeN Of 2 Heroes on September 14, 2009 at 4:09 PM said...

eeee....mesti seksa nak leh ke tunggu balik ni....huhuhu

ber_uwang on September 14, 2009 at 4:13 PM said...

my twin... apa suda jadi.. hari ni pakai perfume bau jamban ke

ZARA 札拉 on September 14, 2009 at 4:13 PM said...

CPR wei!!

CPR!

oleh lelaki kacak~

niesz on September 14, 2009 at 4:14 PM said...

euw...sabo je la..
suh dorg bersih kan cepat2..
ilang mood suda..

itafukada on September 14, 2009 at 4:18 PM said...

ita rs better guna tong gas oksigen je kot.huhuhu..

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:21 PM said...

dak ashie : mask pun rasanya tak dapat nak mengahalang bau lah.. perit sangat ni hah!!

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:22 PM said...

x payahlah bayangkan tinie!!

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:22 PM said...

rasa nak balik cepat je ni queen...

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:23 PM said...

adeh beruwang!!! penutup jamban tu yg tak tutup sepenuhnya!!

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:23 PM said...

dak zara kacak ke tak dalam bulan pose ni tiada ertinya!!

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:24 PM said...

alahh niesz..d ah 3 kali tepon.. alasan dia,, ari ni banyak tempat nak g

sI tEDI on September 14, 2009 at 4:24 PM said...

alahaii... itafukada!! berat tol bebanannya..

aien~s corner on September 14, 2009 at 4:43 PM said...

haa??? uish..

Mawar_berduri on September 14, 2009 at 4:44 PM said...

Huh..bahayo tu idu bau lelamo...boleh rosak sensor hidung tuh karang ...baik jangan lah cik tedi ni dok lelame dalam opis..pg la ngular ke mane2...klau orang tanye bg alasan....BAU BUSUK JAMBAN dok dalam office tu .

Faarihin on September 14, 2009 at 6:29 PM said...

report cepat2 kat IWK tu.. ish2.. sabau ajelah time2 bulan pose ni yer.. jangan lupe.. bau2 itu juge hasil dari manusia juga.. huhuhu.. (^__^)

cintaAnna on September 14, 2009 at 7:07 PM said...

Indah Wateer...seindah nama..seindah bau...

hahahha...

ko nye...simpanan pun ade kan kat situ???

p/s:soklan apekah itu??

hoho..aku sudah mengong!!

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on September 14, 2009 at 7:40 PM said...

aduyaii..
sampai samak :D

imHepPie on September 14, 2009 at 8:00 PM said...

ya mmg patut samak...

sI tEDI on September 14, 2009 at 9:14 PM said...

aien : erk!

sI tEDI on September 14, 2009 at 9:14 PM said...

mawar_berduri : esok aku akan ketemu lagi bauk itu.. sob sob sob

sI tEDI on September 14, 2009 at 9:14 PM said...

faarihin : dah 3-4 kali call.. x sampai2 gak..

sI tEDI on September 14, 2009 at 9:15 PM said...

anna : lagi2 mau tanya!

sI tEDI on September 14, 2009 at 9:15 PM said...

norul : ekekekekkeke.. :P

sI tEDI on September 14, 2009 at 9:15 PM said...

imheppie : patutkah aku benam lubang idung aku dalam lumpur?

mRs.jUkoGYu on September 15, 2009 at 7:56 AM said...

bau kencing petai ke dik...eeeeyuuuckkk!busuk tu...tp aku suke petai ;p

sI tEDI on September 15, 2009 at 3:00 PM said...

mrs jugokyu : bau tangki najis yg terbuka pintunya.. ekekekke

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting