Wednesday, September 16, 2009

MenGapa BuanG Buku |n|?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:53 PM
Photobucket

Haiya!! Kenapa buang buku ini?

Apek yang angkut surat khabar lama bagi pagi tadi. Satu lagi buku lukisan dari pelukis luar negara. Unik-unik woOoo lukisan dalam buku itu.

Gambar di atas Buku Malaysia Book Of Record Special Edition!!
Banyak info dan ilmu kita dapat daripada buku ini. Tetapi masih ada lagi manusia yang tidak menghargai buku-buku ilmiah dengan mencampakkannya ke tempat pengumpulan barang-barang yang tidak berharga!!! Buku ini berat agaknya sebab itu dia mahu jual!!!

Tepuk dada tanya selera.

Nota kakitanganku : Hari ini kerja setengah hari tetapi banyak kerja yang perlu di siapkan. Aku akan skodeng blog kamu kemudian. Terima kasih!!





22 kUs-kUs:

miSs siv on September 16, 2009 at 4:32 PM said...

buku apekah??
kasik aku~

miSs siv on September 16, 2009 at 4:32 PM said...

1st!!
aku patut dapat duit raye lagi~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on September 16, 2009 at 5:08 PM said...

buku tu sangat best utk di baca.....

ashie023 on September 16, 2009 at 5:23 PM said...

buku pelukis luar negara..hehhee..tolong jangan bukak lebih2 ye..walaupong unik!ehhehe..ambe amik course seni lukis, aduyai manyak bersabar jelah nak wat assg tentang pelukis luar negara dan lukisan deme2 tuh..aigoooo..

sharamli on September 16, 2009 at 5:35 PM said...

buku pelukis luar negara?

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:12 PM said...

ekekekek miss siv : buku malaysia book of record special edition..

duit raya? sampul raya nak?

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:12 PM said...

betul tu Yanie..

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:12 PM said...

ekekekke dak ashie. buku lukisan tu a ku tak dapat nak amek gambo sbb kat bos.

ini buku lain!

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:12 PM said...

rasanya sha. sebab nama2 macam nama mat salleh :)

niesz on September 16, 2009 at 6:32 PM said...

ish2..xpatut tul buang buku cam tu..
tgk pon da tau cam mahal jer..
emm..da nk raye ni..
buku pon buang2 ek..huhu..

Basuh Baju on September 16, 2009 at 7:46 PM said...

gua tepuk dada dan dapati mmg buku tu ptt dibuang..haha

aien~s corner on September 16, 2009 at 8:36 PM said...

abz tedi amik x buku 2???

Wanita Itu on September 16, 2009 at 8:43 PM said...

tedi nak buku tu ihiks ihiks

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:03 PM said...

nak duit raya kot niesz

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:03 PM said...

meh aku tepukkan lah basuh baju!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:04 PM said...

aien : den amek ni hah.. malaysia book of record special edition..

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:04 PM said...

ekekekek te : bos aku dah wat warta untuk letak pejabat!!

farah on September 17, 2009 at 12:00 AM said...

bagi kat saya je,
dah la saya suka membaca.

:)

sI tEDI on September 17, 2009 at 12:20 AM said...

ekekekekek.. farah.. berat ni!! ekekekeke

PROFkusut on September 17, 2009 at 7:39 AM said...

cik tedii... tolong fotostet kan...

lalalalala

iva saionji on September 17, 2009 at 8:25 AM said...

uik...leh jek nak buang2 ilmu macam buang ape jek..erm...xpatut..xpatut...

Snowwhite Zone on September 17, 2009 at 9:32 AM said...

sygnyer buang buku ni... x nak kalu ambe pun blh

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting