Sunday, September 13, 2009

D| Paksa JawaB TAG!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:08 AM
TAG dari Nor Hayati . Ini adalah paksaan untuk menjawab TAG!! Ekekekek.. Tidak!!! Ikhlas..

Nyatakan 6 perkara tentang pemberi TAG ini

Nor Hayati
* Aku panggil Yati
* Dia tulis blog dalam English. Aku kena buka kamus. Ekekekekke..
* Selalu blog pasal H.A.B.I.B.I dia. ekekekekke...
* Jarang kemaskini blog. Aku jerit-jerit baru ada.Ha ha ha
* eh eh... baru 4 lah..
* mana lagi 2? Ha ha ha ha..

setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi tentang diri sendiri :

* ada 8 ekor kucing. ha ha ha ha
* dak utih
* Dak itam
* Dak kimo
* Mak dak Oyen
* Dak Oyen
* Adik dak Oyen warna oyen
*Adik dan Oyen seekor lagi warna Oyen
*Adik dak Oyen seekor lagi warna Oyen + itam


pilih 10 penerima TAG ini dan describe tentang diri mereka.

*ntah
*ada
*ke
*yang
*mahu
*jawab
*ini
*TAG
* hah
*?

TAG yang kedua ini tidak di suruh tetapi aku gatal mahu buat :

ABC Tag!

A=Available : Tidak pasti!!
B=Birthday : Sehari sebelum Birthday Nur
C= Crushing On : ini macam makan kit kat ke?
D=Drink you last had : Jus epal hijau
E=easiest person to talk : tiada. Tapi kalau haiwan dengan dak utih. ekekekkee
F=Fovourite song : Patah Jadi Dua by Alda
G=Gummy bears or gummy worms : Gummy bears .. Nuki Nuki
H=Hometown : Kat sinilah..
I = In love with : My Blog
J=Jungle : Hijau
K=Killed someone : Berdosa
L=Longest car ride : .............
M=Milk shake flovour : Vanilla
N= Number of siblings :5
O=One wish : Semoga sihat sejahtera
P=Person you called last : Orang. Selamat berbuka kalau puasa. Ekekekeke..
R=Reason to smile : bila kawan-kawan komen yang lawak-lawak dalam entry
S=Song you last heard : Suatu masa by M.Nasir
T=Time you wake up : Tak tidur macam mana mahu bangun
V=Vegetable : Bayam goreng
W=Worst habbit : sudah tidur
X=X-ray you had : masa kemalangan tahun 2007
Y=Yoyo's are : Berat badan yang macam YoYo. Kejap naik Kejap turun
Z=Zodiac sign : Taurus

Nota kakitanganku : Okey! Siap!! Sila semak dan beri markah okey Yati!!




16 kUs-kUs:

Solehah on September 13, 2009 at 9:21 AM said...

ok..bagi 80 markah..ehehe..

itafukada on September 13, 2009 at 10:03 AM said...

cik tedi leh dpt 60% je ni.sbb ngelat kat fakta and tag org tu.hikhik..

Nakamura Kazuki on September 13, 2009 at 10:08 AM said...

tedi....coolla tag ABC tu..hahaha..tag2 macam tu baru sempoi skit..hahaha

Wanita Itu on September 13, 2009 at 10:57 AM said...

ala tedi..

nak jawab leh?

tp yang ABC tu ajer ihiks..

farah on September 13, 2009 at 11:19 AM said...

8 ekor kucing?

byknya.

Snowwhite Zone on September 13, 2009 at 12:09 PM said...

lm dah x dpt tag laaa..xdeorg nk kasi tag ka?

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:42 PM said...

ekekek solehah lah bg markah

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:43 PM said...

ekekeke ita.. nampa sgt malas nak jawab

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:43 PM said...

ekekkeke hencek nakamura...

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:43 PM said...

sila te kalau sudi...

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:43 PM said...

ekekek farah> nak sikit tak?

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:44 PM said...

ekekkekeke anis.. jawab je lah yg ni

~ نورحياتي ~ on September 14, 2009 at 6:03 AM said...

cik ted!!
makaseh krn sudi m'jwb tag sya..
terharu sgt2..
~_~

ZARA 札拉 on September 14, 2009 at 9:20 AM said...

Z tu Zara lah wei~

sI tEDI on September 14, 2009 at 1:34 PM said...

ekekekek yati.. sama2

sI tEDI on September 14, 2009 at 1:34 PM said...

dak zara : nama aku pun mula dr z tau :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting