Wednesday, September 16, 2009

Ku|z AnGka PeLawat kE 10,000!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:20 AM

Sempena dengan kehadiran pelawat yang ke 10000 di blog aku satu kuiz akan di buat.

Kuiznya begini sila 'capture' angka 10000 di Ruangan Selamat Datang dan buat satu 'entry' khas di blog kamu .

Seperti contoh.

Photobucket

Kemudian sila maklumkan kepada aku melalui 'shoutbox' untuk aku tahu mengenainya. Jika malu-malu Dak Utih kamu boleh emel aku di mylosermind@yahoo.com

Kuiz ini sebagai tanda menghargai kamu yang sentiasa sudi menyokong blog aku!!
Penyertaan tutup serta merta jika angka sudah berganjak ke 10001.

Terima kasih.

Nota kakitanganku : Pemenang kuiz terdahulu hadiah kamu dalam perjalanan!! PakcikDot! Maafkan aku jika hadiah kamu agak 'keperempuanan' sedikit. Sueanne terimalah seadanya ya? Ekekkekeke..

* Lebih kurang 100 pelawat sahaja lagi! Banyak ke? Tidaklah!! Ekekekkeke...






50 kUs-kUs:

tengku_fir21 on September 16, 2009 at 5:52 AM said...

hahaha
begitu byk aktiviti di blog kamu...

ber_uwang on September 16, 2009 at 6:07 AM said...

my twin lama nya nak tunggu .. yang cepat tak de ke?

umi_e on September 16, 2009 at 6:21 AM said...

banyak lagi ni... kalau tak ada ke sure boleh duduk depan PC tunggu jadi angkat 10,000 :P

QieFLy si Dolce on September 16, 2009 at 7:16 AM said...

hahahah jgn risau....Qief akan tetap tunggu tibanya detik ke-10,000 itu....skang ni baru 9,893 ader 107 je yang tinggal pejam celik da boleh post kat blog Qief :P

ZARA 札拉 on September 16, 2009 at 7:45 AM said...

wah2~

nak gaks~

uhuks~

nak~

Watierman on September 16, 2009 at 7:56 AM said...

huhuhu...sempat ke ni..akak nak buat byk kerja nak berkukis , menjahit labuchi & manik2....nak blog for hadiah lagi....nak kemas beg baju & anak2..nak masak untuk berbuka & sahur...Tediiiiii pinjam tangan....& mata ....huhuhu nak hadiah gak!!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:08 AM said...

mana ada banya. seket je fir. ekekekeke

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:10 AM said...

lama ke ber_uwang.. alahai... aku ingatkan dah lambat. Ini supaya adil kepada semua!!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:11 AM said...

ekekekekek kak e. kembali semua petang nanti ye!! ekekekekek

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:11 AM said...

wah!! cayalah qiey!! kondipen tu amat di hargai! ekekekeekke

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:12 AM said...

ambillah dak zara :P

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:12 AM said...

kakwatie : buatlah kerja dulu 3-4 jam sekali jenguklah tinggal brape nombor dia.. ekekeekekke

Solehah on September 16, 2009 at 8:18 AM said...

yey..nak join..

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:21 AM said...

ekekekekeke... sila solehah!!

sharamli on September 16, 2009 at 8:25 AM said...

ala..rs cm nk j0in..tp da mls nak wat entry..s0b3

m[R]'s on September 16, 2009 at 8:40 AM said...

eh..ni sudah baik..kontest raya..yuhuu

ashie023 on September 16, 2009 at 8:51 AM said...

dapat duit raya ke?hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on September 16, 2009 at 8:52 AM said...

saya sokong blog anda...

hehhehehhe....agak2 leh dapat kuih raya tak? hhehehhe

asilahmuhajer on September 16, 2009 at 8:56 AM said...

aktif la blog ni. bagus2.
dak utih pun masuk ke??
alahai..salah kategori la dak utih..patutnya masuk la ptandingan kucing comel..

@--- Sueanne ----@ on September 16, 2009 at 9:11 AM said...

wahhhh..wahhh..wahhh..
ade contest lagi???..
cayala teddd..
kite stay kt sini 24hours smbil click2 nuffang kamu..hihihiih

p/s : wokeh...no problem..
org nak bagi tue kira dah berbesar hati dah kite..heheheh

~0~ on September 16, 2009 at 9:25 AM said...

wah...best...

messyremo on September 16, 2009 at 9:44 AM said...

wewwitt~~

ptg kang msti sampai 10000..

pagi ni aku ade keje sket..
so talkleh ler nk ngdap lame2 depan pc..
harap2 ptg ni aku yg dapat..muahahah
then aku nk dak utih sbg adiha...muhahaha sekali lagi~~

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:51 AM said...

ekekekekeke.. sha.. tepek jek!! tak yah tulis apa2pun ok.
tajuk jek.. :)

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:51 AM said...

m[R]'s : Meh lah turut serta

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:52 AM said...

dak ashie : akan di pertimbangkan!

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:52 AM said...

yanie : kalau pos kuih raya.. nanti posmes ngap dulu!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:53 AM said...

ekekeke terima kasih sueanne !! duduk elok2 ye. makanminum x de. bulan pose ni. ekekekeke

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:53 AM said...

~o~ : meh join sama!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:54 AM said...

ekekeke asilah.. mehlah juin. dak utih x de. ekekekeeke

sI tEDI on September 16, 2009 at 9:54 AM said...

ekekekekeke messy : dapatlah sangat dak utih tu. mr messi tu ko nak campak mane?

ZARA 札拉 on September 16, 2009 at 10:08 AM said...

damn!!

aku dapat 10001!!

♥S@R@♥ on September 16, 2009 at 10:12 AM said...

alamak terlepas lak..sara 10002..
tedi buat blk semula..kehkeh

Watierman on September 16, 2009 at 10:13 AM said...

huhuhuhuhuhuhuhuhunape 10002! Tediiiii tu la suruh check 3 4 jam lagi

sI tEDI on September 16, 2009 at 10:22 AM said...

ekekekeke dak zara!! adehhhh.. sipi!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 10:23 AM said...

ekekekeek sara... alahai.. terima kasih sebab join!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 10:23 AM said...

ekekekeek sara... alahai.. terima kasih sebab join!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 10:24 AM said...

ekekekek kakwarie : x sangka lak laju bebenor... ekeekekek i'm corry!!

umi_e on September 16, 2009 at 10:25 AM said...

Akhirnya kak e BERJAYA!

* Usaha tangga kejayaan *

Kak e tak malu-malu dak utih tau sebab syaratnya kena buat n3 kat blog :p so kak e dah buatlah...

* hadiah hari raya - spesel ekkkk ;)

mamai on September 16, 2009 at 10:27 AM said...

yess pakcik pasti menang kalau tak raya nanti pakcik curi dak utih

Snowwhite Zone on September 16, 2009 at 10:50 AM said...

ramai btl pengunjung blog ted... sbb blog km best... ada dialog kucen..

a.z.r.i.n.a.03.07 on September 16, 2009 at 10:51 AM said...

laaa tak bezzzlar..
dah lopeh...

messyremo on September 16, 2009 at 12:56 PM said...
This comment has been removed by the author.
messyremo on September 16, 2009 at 12:59 PM said...

weh..giler cepat...

tak aci lar..

aku marah ni sebab aku tak menang!!!
kalau aku menang aku tak kisah..hehe

sila buat sekali lagi auntie tedi yg cun~~

arnamee on September 16, 2009 at 2:59 PM said...

beshnyer ade contest..
tapi tetap terlmbt.. flight delay la sayam..;p

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:03 PM said...

kak _e : tahniah!!! tunggu hadiah yek!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:04 PM said...

kekekekke mamai : aku sunatkan dak Bob nanti!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:04 PM said...

ekekekke anis dialog kucing ek? isk... x de lah.. biasa2 saja...

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:05 PM said...

ekekekekeke kakrina.. sabau yek.. cuba lain kali!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:05 PM said...

messy : yup laju! pukul 10 pagi sudah ada pemenang!!

sI tEDI on September 16, 2009 at 6:06 PM said...

ekekekek arnamee.. InsyaAllah boleh juin lain kali okey TQ

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting