Thursday, September 03, 2009

MaafKan akU PenuNggu ACER!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 PM
Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Dak Utih : Bos!! Aku dah cop kipas tu dulu!
Aku : Patutlah aku rasa udara kurang je. Sampai kat kau dulu ye?
Dak Utih : He he he...

Nota kakitanganku : Malam tadi beliau kena belasah dengan Dak Kimo lagi sampai berdarah-darah.

40 kUs-kUs:

ustazah dyLLa on September 3, 2009 at 12:14 PM said...

alahai...mcm tuannye jugak leee...~ngeee

Wanita Itu on September 3, 2009 at 12:48 PM said...

laaa...

awat dak kimo wat dak utih gitu ??

teuku@ceh on September 3, 2009 at 12:51 PM said...

tedi...

boleh aku taw ko nyer polower dah brape orang??

apsal tak nampak angka?
mesti dah ramai sangat kan..pastu aku taw ko ni jenis merendah diri..
pastu ko invisible kan angka tersebut..bagusla ko nie Tedi..

GiGGLe GaL on September 3, 2009 at 12:53 PM said...

kesian beliaw tu..muka seakan2 suci jerr kan.. ekekeke..

GiGGLe GaL on September 3, 2009 at 12:54 PM said...

ok.. aku geram ni.. geram sgt..

dan soklan aku kat ko.. cemana ko bley run 2 antivirus dlm satu masa? tak bergaduh ke hape avg dgn avira tu? ibarat dak utih dan dak kimo..ekekeke..

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:01 PM said...

ekekekek dylla.. sama yg macam mana tu? ekekekekek

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:01 PM said...

te : dak kimo tu mmg seekor yg garang!

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:02 PM said...

ekekekekk aceh... x ramailah aceh.. aku bukan hide... font dengan warna latar sama hitam.. ekekekek.. cuba ko hightlightkan mesti ada. dalam 200 org jek.. tp bukan 200 yg aktif.
ekekekeke

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:02 PM said...

mrs giggle : macam je.. tp x pun... ekekekekek

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:04 PM said...

mana ko tahu aku run 2 antivirus mrs giggle.. atau soalan ko ni double meaning?

eh eh.. ko nampak ek..? ntahlah. cikgu ICT sekolah lama aku yg buat. dia yg pasangkan dua.

mungkin sbb die pun nak pasang 2 agaknye. ekekekekeke

Solehah on September 3, 2009 at 1:05 PM said...

siannya dia..cedera teruk sgt ke?simpati btl kat dia..

ZARA 札拉 on September 3, 2009 at 1:09 PM said...

alahai~

kesian beliau~

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:14 PM said...

solehah : kalau aku takde mmg x de sape berani nak leraikan sebab dak kimo tu kalau tgh mengamuk kita2 pun kena.

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:14 PM said...

dak zara : apakan daya.

Anya on September 3, 2009 at 1:14 PM said...

I love your pictures
they all puurfect =^.^=

asilahmuhajer on September 3, 2009 at 1:19 PM said...

alahai..comelnya dak utih ni. rindu betul nak tengok dia.

lepas ni upload la video lak.

dak kimo buat dak utih berdarah2?? hangin betul diriku.. bagitau dak kimo, aku akan membalas dendam. hehehe..

mamai on September 3, 2009 at 1:22 PM said...

kenapa kau biarkan dia bergaduh hiss tak baik

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:34 PM said...

Thank's you anya...

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:35 PM said...

ekekkeke asilah... guna HP video x clear lah..

Kimo tu memang garang. rasa nak hantar welfare jek...

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:35 PM said...

mamai : semalam aku takde. adik aku takut nak leraikan.

Watierman on September 3, 2009 at 1:35 PM said...

Kucing jantan kalau gaduh memang faham ....tapi yang dua beranak kat rumah akak bercakaran sampai cabut bulu....mak aii melawak ape ke namanya tu????Dak Utih tolong nasihatkan sikit Dak Tomei & Mak Jello tu!!!

sI tEDI on September 3, 2009 at 1:40 PM said...

ekekekekke kakwatie : bulu derang lebat.. gurau2 pun leh tercabut .. ekekekeke

sharamli on September 3, 2009 at 1:51 PM said...

alahai..sian..asek kena belasah je..

chekdenoor on September 3, 2009 at 1:53 PM said...

Waduh....dok lama-lama kat ecer....leh ker jadi celik it ....tolong update blog.....ukhusssss

Ms.Lilies on September 3, 2009 at 2:00 PM said...

ko pernah try bg dia tgk gambo dia kat blog? ehehee

ASYIQ on September 3, 2009 at 2:26 PM said...

Hu hu..sian dak utih. Si Bulat akak pun kena buli juga...selalu....dan hero yang buli si Bulat bulunya macam dak utih...hihi.

Sian Bulat...sian dak utih!!!

sI tEDI on September 3, 2009 at 2:35 PM said...

apakan daya sha.. dah bahagian dia..

sI tEDI on September 3, 2009 at 2:36 PM said...

chekde : dak utih memang selalu tolong update blog.. ekekekeekkee

sI tEDI on September 3, 2009 at 2:36 PM said...

ada ms lilies... cuba kau semam entry2 aku sebelum ni... ekekekekek

sI tEDI on September 3, 2009 at 2:37 PM said...

cikgu ashiq... kalau depan mata mmg tolong leraikan.
dak kimo ni mmg kaki gaduh. kadang2 sampai terbangun pukul 2-3 pagi pergi rumah org leraikan dia... ekekekeke

Ayu on September 3, 2009 at 2:50 PM said...

avast ngan avira kurang ngam la ted..

leadleedeea on September 3, 2009 at 3:13 PM said...

comellaaa utih...heheheheee~!! kiut jek tunggu tuan die kat laptop, siap2 baring2 tido lagi tuuuu...hehehe~!

Softtouch [Hanim] on September 3, 2009 at 3:16 PM said...

siannya dak utih, smpai berdarah dia kene...nape dak kimo tu?dia jeles ngan dak utih ker?

sI tEDI on September 3, 2009 at 3:41 PM said...

sape tu cikgu ayus?

sI tEDI on September 3, 2009 at 3:42 PM said...

ekekekke lead .. port baru die..

sI tEDI on September 3, 2009 at 3:42 PM said...

hanism.. meang tak pernah ngam lah.. x tau kenapa...

Faarihin on September 3, 2009 at 4:10 PM said...

uish.. kecian dak utih kna blasah yer.. tumpang simpati pada dak utih.. huhuhu..

sI tEDI on September 3, 2009 at 4:34 PM said...

silalah hulurkan derma faarihin berupa beebrapa kilo ikan bg memulihkan semangatnya. ekekekeke

Snowwhite Zone on September 3, 2009 at 6:08 PM said...

rotan aje dak kimo tu.. amboi bese dia yee

sI tEDI on September 3, 2009 at 6:27 PM said...

anis.. dak kimo tu x makan saman..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting