Saturday, September 26, 2009

Mengapa s|nOps|s PenuH Cer|ta Nur Kas|h BoLeh TerLepas Kepada UmuM??

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:20 PM
Photobucket

Kredit Gambar di sini.

Amat kecewa kerana sudah mengetahui kesudahan cerita Nur Kasih 26 episod. Hampa sungguh sebab macam tidak seronok sudah tahu jalan ceritanya.

Aku tidak dapat menahan hati dari membaca apabila mendapat linknya dari satu laman web hiburan.

Rasa macam tidak berbaloi sahaja setia menunggu setiap hari Jumaat sedangkan ada orang lain yang sudah menyebarkan sinopsis penuhnya. Dan aku tidak dapat menahan hati dari membaca sehingga habis. Alahai....

Selepas ini pasti aku sudah tahu apa sahaja yang akan berlaku di dalam setiap episod.

Nota kakitanganku : Adik beria-ia minta aku ceritakan. Aku buat tidak layan sahaja. Biar dia tengok sendiri. Ha ha ha ha... Jahat!!





40 kUs-kUs:

NuR on September 26, 2009 at 9:09 PM said...

hooo.. dah tak excited nak tgk la kalo tau.. sape ek yg bocor soalan nih.. eh silap..bocor sinopsis nih.. rasa nak dush2..

semlm tunggu... tapi takde..

Fatt Chin Choy on September 26, 2009 at 9:18 PM said...

kenapa ko baca? ish3

::[si putihpurple]:: on September 26, 2009 at 9:18 PM said...

i xtau lg..bgus2!!haha;D
tp kn..nape xde episod 18 kat tv3 nyer lmn web? xkuar lg ke? bese da kuar..haihhh~ smngt nk tgk ni..

flygurl on September 26, 2009 at 9:21 PM said...

isk3...
hampir2 tergoda nk baca. hehe...
x best kalau dh tau ending citer...
sabar2....

GiGGLe GaL on September 26, 2009 at 9:22 PM said...

kejam ko..ekekeke.... citer je lerr... aku dulu addicted tunggu everyfriday..tapi dah jadik lain la pulak..tak dpt aku nak bergerak kemana2 asal jumaat je nak tengok..so..aku malas nak tunggu dah..ekekeke..

ashie023 on September 26, 2009 at 9:35 PM said...

kekeke...ader sinopsis ye..zoom..aku pegi baca skrg...muehehhee..aku nak tunggu pong malas..nak downlaod pong malas...kekadang je aku tgk ni..dolu follow drama nih..aish!

ZARA 札拉 on September 26, 2009 at 9:39 PM said...

hahhaa~

dah tau semua eks?

zaradgreat on September 26, 2009 at 9:43 PM said...

kwn aku pun ckp dah bleh baca smpai habis citer nih on9
tapi aku tak follow citer nih
huuuuuuuu

nenek™ on September 26, 2009 at 10:11 PM said...

hehehe.. aduhai..sian... tpi kalo xbace pn tetap ade satu kuasa tarikan nk suh kite bce gk..ye x

ber_uwang on September 26, 2009 at 10:14 PM said...

ala citer la my twin... aku dah mula jatuh cinta pada Nur..kalau dia janda aku nak meminang ni

ustazah dyLLa on September 26, 2009 at 10:27 PM said...

salam...hai kak...selamat kembali...ahai...busy...
sy pun dpt sinopsis ni 3mggu yg lps...tp sy wat diam je...bile tibe je tym crita NURKASIH, sy critakan apa yg akan terjdi...terkjut laa 1 umah pasai ape yg sy cite sumenye btul...hahaha...xsabar plak akak2 sy nk tau crita ni...

i.am.belle on September 26, 2009 at 10:34 PM said...

eh ada ke? nak tahu kat mana link tu. sebab belle mmg jrg tgk tv. nak follow pun tak sempat citer nur kasih tu.


hehehe. sgt keji tp i suka tahu full sinopsis xD

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:10 AM said...

a'a nur.. semalam x de.. raya2 ni.. cite lain yg kuo

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:10 AM said...

FCC : aku tak dapat nak menahan nafsu dr membaca :)

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:11 AM said...

si putih purple... kadang2 lambat.. ekekekekke...

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:12 AM said...

betul tu gadis terbang... baik ko jgn tergoda. ekekekekeke

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:13 AM said...

ekekekek mrs giggle .. baik ko tgk sendiri.. ha ha ha

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:13 AM said...

ekekekek dak ashie.. sila gugel.. kalau x jumpa..mintak aku ok?

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:13 AM said...

ekekek dak zara...

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:14 AM said...

ko tgk cite apa zaradgreat. wonderpets ke? ekekekekek

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:24 AM said...

betul tu nenek. baca dgn tonton feel dia lain gak

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:24 AM said...

beruwang : kenapa apakah.. kamu tidak akan dapat meminang dia.

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:25 AM said...

ekekekke dylla. selamat kembali... a'akan.. biar derang tk sendiri. meriah sikit

sI tEDI on September 27, 2009 at 12:25 AM said...

belle.. aku dah tinggalkan di blog kamu

imHepPie on September 27, 2009 at 2:00 AM said...

adeh..seb bek aku x terjebak dgn virus nur kasih neh...haha

farah on September 27, 2009 at 2:12 AM said...

semua org suka tgk nur kasih.

tp aku tidak.

mmg tak tgk.

en_me on September 27, 2009 at 7:43 AM said...

tak pernah tengok puunnn.. uhuhu

Naff said...

he he he tak pe....tak pe, lagi bagus da tau drpd aku yg tak penah nak tgok he he he

sI tEDI on September 27, 2009 at 8:31 AM said...

ekekkeke imheppie... nasib baik aku terjebak dgn virus nur kasih dr virus hiv. ekekkeke

sI tEDI on September 27, 2009 at 8:31 AM said...

ekekkeke farah...

sI tEDI on September 27, 2009 at 8:31 AM said...

OOooOo.. ok en_me... cuba try tgk sekali

sI tEDI on September 27, 2009 at 8:32 AM said...

wah!! naff.. 4 komen terakhir semua tak tgk, ekekkeekke

Rantong on September 27, 2009 at 8:33 AM said...

Nice blog. Informative & impressive content.
________________
View Profile: Rantong™

messyremo on September 27, 2009 at 2:37 PM said...

yg gi bace nape..

aku pn bace gak tp sket jer..buat2 luper..haha

[z@ck] on September 27, 2009 at 4:00 PM said...

yg g bgtau tu pun cerdik benau..
artis gak kan yg bgi sinopsis citer tu..
hadess..nsb x bc sinopsis..
huhuhu

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:32 PM said...

terima kasih Rantong!

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:32 PM said...

ekekeke messy.. nafsu membaca tak dapat di tahan!

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:32 PM said...

ekekeke zack.. nak baca ke? bacalah.. ekekekekeke

d|n on September 28, 2009 at 6:38 PM said...

nasib bek ak x bace..
x saspen la da tau..haha
rugi2..

d|n on September 28, 2009 at 6:39 PM said...

nasib bek ak x bace..
x saspen la da tau..haha
rugi2

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting