Sunday, September 20, 2009

AmacaM 1 SyawaL?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:27 PM
AdehHhh.. Sunyi dan sepi betul dunia blog Syawal ini. Aku masih lagi mahu menulis 'entry' dalam kesibukan hari ini. Sudah tengah hari. Memang rasa mahu pitam. Ha ha ha ha.. Nasib baik hari ini cuaca ALhamdulillah. Mendung tetapi cerah. Eh! Macam mana itu?

Aku harap tetamu akan datang semula selepas Zohor. Bagilah aku rehat sekejap. Meluruskan pinggang. Ekekekeke... Hari ini tiada baju raya. Hanya berkain batik. Gila!!

Okey kawan-kawan. Aku tahu kamu semua sibuk berjalan raya. Tapi ini mungkin 'entry' untuk Mrs Jukogyu yang beraya esok. Selamat berpuasa Mrs Jukogyu!! Ekekekekke...

Nota kakitanganku : Bila sudah biasa kemaskini. Tidak buat rasa lain macam pula! ekekekkee..








17 kUs-kUs:

syahrilkadir on September 20, 2009 at 2:18 PM said...

silap haribulan kita berdua je terhegeh2 update blog time raya ni myqza...apapun selamat hr raya diknon!

syahrilkadir on September 20, 2009 at 2:18 PM said...

silap haribulan kita berdua je terhegeh2 update blog time raya ni myqza...apapun selamat hr raya diknon!

ashie023 on September 20, 2009 at 4:08 PM said...

kkekkee...ambe ader nih..

lupie on September 20, 2009 at 5:08 PM said...

Sis,
Dropping by to say "Selamat Hari Raya" from Meowmmy & Gang

sI tEDI on September 20, 2009 at 5:10 PM said...

ekekek BRO SAK... agaknye lah.. org lain sibuk kumpul duit raya.. aku nyorok ni... duit raya dah nak abesh. ekekekeke

sI tEDI on September 20, 2009 at 5:12 PM said...

ekekekekeke dak ashie... aku kejap2 dok depan lappy bila rasa nak luruskan pinggang dan lari dr tanggungjawab. ha ha ha

sI tEDI on September 20, 2009 at 5:12 PM said...

sis lupie terima kasih

farah on September 20, 2009 at 7:01 PM said...

buat open house mmg memenatkan.

esok, giliran rumah saya plak.

hehe.

sI tEDI on September 20, 2009 at 7:28 PM said...

farah : rumah aku hari2 open. ekekekekek

Wanita Itu on September 20, 2009 at 8:33 PM said...

ted|..

te ada..tp takde mood la huhu..

eh, te dah bawak si puteh ke klinik, ada satu klinik swasta dekat ngn umah rupenyer.. harga not bad, cucuk kurap tu RM10 ajer..

sonoknyer dpt bawak puteh gi klinik ihiks..

salam aidil fitri ted|..

^_^

flygurl on September 20, 2009 at 9:05 PM said...

hi tedi....
selamat hari raya....
malam baru ada masa nk bukak blog..
hehehe...=)

PROFkusut on September 20, 2009 at 9:49 PM said...

ken batik? wahhhhhhhhhhhhhhh
:)

hikkks

mamai on September 21, 2009 at 12:27 AM said...

penat ler hari ini beraya esok kena sambung lagi
nak beraya di jasin pulak
selamat hari raya harap tak terlamat buat dak utih

sI tEDI on September 21, 2009 at 9:14 AM said...

wah te. oklah harga tu... tak mahal sangat.. nanti tgk 4-5 hati cantik dah. x de kurap lagi.

sI tEDI on September 21, 2009 at 9:14 AM said...

ekekekekek gadis terbang... malam baru free. aku malam dah tebongkang x sedar diri

sI tEDI on September 21, 2009 at 9:15 AM said...

prokusut.. senang je kain batik.. beangin. ekekekekeke

sI tEDI on September 21, 2009 at 9:15 AM said...

pakcik mamai. duit raya x de ke? kata dak utih. ekekekeke

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting