Friday, September 11, 2009

B|La PeruT BerLagU |raMa kErOncOng!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:30 PM
Hari ini perut semacam sahaja. Berbunyi-bunyi pula. Pelbagai irama. Tapi yang pasti irama keroncong paling hangat sekali. Laparkah?

Di tambah dengan cuaca yang panas dan kering.

Selepas itu gatal-gatal tangan menjenguk blog yang di penuhi makanan!!

Tiba-tiba aku mengidam Ayam Goreng Mc D!
Seumur hidup belum pernah merasainya lagi. Selalu hanya layan KFC!!

'Tuan yang baik hati. Mari kita ke Mc D dan hulurkan tangan ringankan beban untuk membayarnya sekali!"

Nota kakitanganku : Di manakah kamu berbuka hari ini. Berdoalah agar aku berbuka di McD dan dapat makan percuma berbuka nanti!! He he he....

40 kUs-kUs:

iva saionji on September 11, 2009 at 3:47 PM said...

cik tedi kat melaka ek..alahai xdapat ar nak blanje..iva kat kL..huhuhu

{lumut} on September 11, 2009 at 4:06 PM said...

aku nak mkn mcD jugak..
sudah berbukan tdk merasa beger mcD...huhu...

nak lemang?
erk..tbe2 plak..hehe

azman shah on September 11, 2009 at 4:20 PM said...

bila pose mcm2 keinginan dtg

Ms.Lilies on September 11, 2009 at 4:24 PM said...

aku ingat anak aku je sibuk nak mcd..rupanya ko pun ehehehe

messyremo on September 11, 2009 at 4:39 PM said...

cet...

meh r dtg kuantan..aku belanje..hehe

dah lame aku tak dtg sini..

i missssh u tooo la tedi..
eh,dak utih sihat?

pari pari syurga on September 11, 2009 at 4:43 PM said...

anim plak perot angin jer...
asik rasa nak terken.. dan asik sendawa jer. hahahaha.



huh? tak penah rasa ayam mcd? peerrgghh... sgt mabelessssss lah tedi. serius!



*tedi buat anim terliur... demm~
hehehe.

Faarihin on September 11, 2009 at 4:51 PM said...

salam cik tedi..
hari ini cuaca sangat panas + terik kan..


p/s: err.. camne cik tedi leh trus teka cik hajah nora tu? adakah org itu sama dgn yg sy kenal? yup.. dia makcik saya.. dia spupu mak saya.. ha,ahlah dia balik 24 aribulan nanti..

Mawar_berduri on September 11, 2009 at 5:02 PM said...

huhu..serius..tak tipu..ayam mcD memang best...aku suke sangat ...lagi best dari ayam KFC..ni pada lidah aku la..tapi kepada yang tak tahan makan pedas..sila jangan cuba Ayam goreng mcD spicy...coz memang pdas ....cube la yang regular je ye..pon sedap ...:) ..

Watierman on September 11, 2009 at 5:45 PM said...

Salam Tedi....Mcd Chicken...kalau burger tak pe lah...akak tak mamam ayam le!!!

Wanita Itu on September 11, 2009 at 6:05 PM said...

hmmm..

ayam MCd memang tak sesedap KFC, tapi still sedap juger hee..

aduh tedi..kamoo buat te nak makan KFC pula..

*_*

imHepPie on September 11, 2009 at 6:17 PM said...

jom gi mcd..nak makan gak..

tpi lipis neh mane de mcd!!!!...huuuuu

Nakamura Kazuki on September 11, 2009 at 6:19 PM said...

tedi..irama keroncong kalau ditambah skit alunan regge atau sentimental barus besh perut kita berdengung......kekeke....ambe pun terliur gak Mc D ni.....huhuhu..tapi tempat ambe nak ke Mc D...jauh sangat tak berbaloi..takpe2 esok2 confirm...Mc D menjerittttttt

imam on September 11, 2009 at 6:33 PM said...

jom pi mc d dataran pahlawan..kita sahur kat sana..nak tak?

NuR on September 11, 2009 at 7:00 PM said...

mcd..
lama tak singgah

emm.. sape tuan tu?
hehehe

ashie023 on September 11, 2009 at 7:04 PM said...
This comment has been removed by the author.
ashie023 on September 11, 2009 at 7:05 PM said...
This comment has been removed by the author.
miSs siv on September 11, 2009 at 7:06 PM said...

nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~
nak jugak~

aku berbuka di bilik pantry~
=(

ashie023 on September 11, 2009 at 8:03 PM said...

tu sape yg delete sampai 2 komen kat atas?(akulah tuh..ahaha..kemasalahan bermesej ngan hpone..sori)..

ambe ke KFC je..

cintaAnna on September 11, 2009 at 9:17 PM said...

MCd aku hanya sukerr burger nya sahaja....uwaaaaa sedap! big mac..
Tapi harus meahan nafsu mkn fast food

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:27 PM said...

iva : belanja secara online. macam aku buat ni.. silalah iva jamu.. jamu mata. ekkekekeke

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:27 PM said...

lumut : aku rasa kamu nun jauh di sana. sabarkannafsu makan itu sehingga pulang ya?

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:28 PM said...

azman : ikut nafsu lesu :)

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:28 PM said...

ms lilies : aku pun kategori budak2 gak.. ekekekeke

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:29 PM said...

messy : tambang aku ke kontan bersamaa dgn 5-6 kali aku boleh makan mekdi di sini. dush!!


semua sihat > ALhamdulillah..

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:30 PM said...

anim : ade gastrik ke... kentut buang angin,,, best!! boleh kurus.. la la la

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:30 PM said...

faarihin : cik hjh nora tu di PPD. Aku selalu berurusan di situ :)

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:31 PM said...

mawar_berduri : aku setuju. petama kali cuba aku dah rasa mmg best. ekekeke

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:31 PM said...

kakwatie kena bela lembu lah gamaknya... ekekekekek

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:32 PM said...

ekekekke te : x pe.. ajak cik abang pergi okey? pastikan di ayg belanja... ekekekke

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:32 PM said...

imhepie : lipis x de mekdi .. minta datuk CT sponsor satu!!

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:33 PM said...

hencek nakamura kat CH tu ade kepsi je kan..

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:33 PM said...

imam : anak dara mana leh kuo subuh2...

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:34 PM said...

nur : marilah singgah..
tuan? oOoOo... tuan kaki spnsor.. eh eh.. bukan sugar daddy.. ekekekekeke

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:34 PM said...

miss siv : jgn salah gunakan duit bantuan dgn makan mewah2... la la la

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:35 PM said...

dak ashie : kira enpon canggihlah tu..

ko makan kepsi ek?

sI tEDI on September 11, 2009 at 11:35 PM said...

anna : ko makan big mac ke??? 3 lapis tu...

sharamli on September 12, 2009 at 12:06 AM said...

berjaya x bkk kt mcd?

a.z.r.i.n.a.03.07 on September 12, 2009 at 12:33 AM said...

skali-skala layan ayam McD sedap gak ehh...

sI tEDI on September 12, 2009 at 9:01 PM said...

mestilah berjaya sha..

sI tEDI on September 12, 2009 at 9:01 PM said...

sekali sekala je kak rina.. x boleh selalu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting