Sunday, September 13, 2009

Bos!! k|Ta B|La Lag|??

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:23 AM
Photobucket

Dak Utih : Bos! Kita bila lagi?
Aku : Bila lagi apanya?
Dak Utih : Orang lain semua dah buat kad raya!
Aku : Nantilah aku buat.
Dak Utih : Jangan lupa letak gambar aku ye Bos sebagai kertas dindingnya?

Photobucket

Aku : Okey! Gambar yang ini!!
Dak Utih : Agak-agaklah Bos! Bagi yang sopan sedikit!!
Aku : Sopan macam mana lagi? Kaukan sentiasa berbogel sahaja!
Dak Utih : Itu satu penghinaan Bos! Sob sob sob!
Aku : Kenyataan!!

Nota kakitanganku : ZZzzzzzzzzzzzzzzzzZZZzzzz......

35 kUs-kUs:

PROFkusut on September 13, 2009 at 12:49 AM said...
This comment has been removed by the author.
PROFkusut on September 13, 2009 at 12:51 AM said...

olohh comeynyer kucin deaaa.. :)

cintaAnna on September 13, 2009 at 12:56 AM said...

uish...ni kalau Si Suci ke Si Qaseh tengok ni mesti berebut2 ni...

wkakwkakwka...ti aku letak gambo Qaseh dgn aksi yg sama...ahahhahaha..

ber_uwang on September 13, 2009 at 1:04 AM said...

he he he seksinya...


lagu suatu masa ni ...buat luka lama berdarah kembali

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:10 AM said...

ekekek progkusut. TQ.. kecomelan dia ikut tuan dia.. ha ha ha

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:11 AM said...

ekekeekek anna.. ada gak ke posing ghairah ni? kekekekeke

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:11 AM said...

adehhh my twin.. luka yang mana tu. mahu aku rawat? ekekekke.. offer ni!!

aku suka sgt lagu ni!!

cintaAnna on September 13, 2009 at 1:14 AM said...

Ade tapi dlam senarai nak publish...akakkaka

imHepPie on September 13, 2009 at 1:29 AM said...

wuuu...bogel..gambo censored btol hik3

areQue on September 13, 2009 at 1:39 AM said...

kak tedi>>

jaga2..kang kucing akak yg seksi ni pon mangkok blog biol tu amik wat tatapan...tu pun kalo die pnye otak dah tk le fikir waras,ahahahhah

sharamli on September 13, 2009 at 1:41 AM said...

uiks..da tid0?

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:56 AM said...

anna.. ekekekek.. kira macam tunggu turn lah.. ekekekke

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:56 AM said...

imheppie.. dak utih bogel x yah sensored. ekekekekke

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:57 AM said...

ha ha ha ha RQ.. hampagas kalau di aamek.... ekekekekeke

mamai on September 13, 2009 at 1:57 AM said...

lucahnya dak utih tidur hehehe

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:57 AM said...

sha : buat2 tido!!

sI tEDI on September 13, 2009 at 1:58 AM said...

ekekekkekeke mamai... ilang ingatan tu

DaliaLiyana on September 13, 2009 at 2:37 AM said...

berdiolg ngn kucing?
nak belajar gak tu...hehehe..

itafukada on September 13, 2009 at 3:38 AM said...

wahhh..nak kad raya bckgrd dak utih okeii..hehe..

Ms.Lilies on September 13, 2009 at 5:07 AM said...

woh...nice view ekekekeke....

miSs siv on September 13, 2009 at 5:14 AM said...

weh..kalo ko letak gmbar dak utih yg tuh, aku tak leh amik ah..aku kan under age agy..=p

Wanita Itu on September 13, 2009 at 5:28 AM said...

lor tedi.. mmg terdedah sangat tuh hee..

cian dak utih.. hahaha..

umi_e on September 13, 2009 at 7:48 AM said...

laaaaaa kesiannya dak utih...

* bos buatkanlah baju supaya dak utih tak berbogel terus - paling waktu raya :p

niesz on September 13, 2009 at 12:16 PM said...

hahahha..xnah tgk kucing tdo cam tu..
sexy benor!!

Snowwhite Zone on September 13, 2009 at 2:52 PM said...

muakakaka sexy giler dak utih...

dah buat bj melayu utk dia ke ted?

Nadiah Effendy on September 13, 2009 at 4:23 PM said...

salam,

wah cantiklah kucing! bulu bersih

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:39 PM said...

ekekek Dalia.. belasah jek..

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:40 PM said...

ekekek itafukada : background yg agal lucah tu hanya untuk umur atas 18 thn jek. ekekekek

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:40 PM said...

ekekekek ms lilies

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:40 PM said...

miss siv... sebab tu aku x leh letak gambo yg tu..

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:41 PM said...

ekekekeke te.. tu lah.. kena tutup sket ni...

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:41 PM said...

kak e.. jangan harap nak pakai baju kucing ni..

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:41 PM said...

ekekek niesz.. ini pun sopan lagi ni...

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:42 PM said...

eekekkeke hanim. x de maknenye nak buat baju raya dia..

sI tEDI on September 13, 2009 at 9:42 PM said...

TQ nadiah

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting