Sunday, September 27, 2009

Mas|h mOOD cuT| Lag| & Had|ah Kuiz 'CapturE Angka 10,000'....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:12 PM
Photobucket

Rasa malas gila mahu bekerja esok. 10 hari cuti otot-otot sudah malas bekerja. Boleh sambung cuti lagi? Ekekekke....

Hari ini aku masih lagi ingin berjalan raya. Rumah makcik-makcik dan sepupu sepapat belum habis jelajah lagi. Lepas Asar nanti mula balik serang hendap rumah mereka.

Okey!
Ingat lagi kuiz Capture angka 10,000? Pemenangnya ialah kak E dan Hanim.

Buat kak E dan Hanim. Hadiah sudah siap di balut. Bukan aku yang balut tetapi adik. Selama ini memang dia rajin balut membalut. AKu tukang arah sahaja. Ekkekekeke..

Hadiah akan di pos secepat mungkin. Ingatkan mahu pos waktu cuti hari raya ini, tetapi fikir balik takut tiada orang di rumah aku akan poskan bila sudah mula bekerja okey?

Jangan irihati okey? Hadiah adalah sama nilai, sama barang, sama saiz dan sama isinya. Yang berbeza cuma warna sahaja. He he he he.. Adil dan saksama.

Tunggu dengan sabar ye kak E dan Hanim.

Nota kakitanganku : Cuaca panas dan mata mengantuk.





23 kUs-kUs:

sharamli on September 27, 2009 at 1:32 PM said...

mengnt0k jgk..hu3

messyremo on September 27, 2009 at 2:35 PM said...

ngntok tido ler~~hehe

sini mendung aje~

Snowwhite Zone on September 27, 2009 at 2:56 PM said...

sini dah ujan woo

bila ms buat kuiz ni

Fatt Chin Choy on September 27, 2009 at 3:53 PM said...

aku terlambat ni... tak tau pun

@--- Sueanne ----@ on September 27, 2009 at 4:13 PM said...

congrates kepada yang bakal terima hadiah tue..hihihih..

mood keje ilek ye ted..
ape kate kamu pakai baju raya + bawak kuih muih ke sekolah..
mesti mood raya tue still ada lagi wlaupun dah keje..hihihi

selamat kite dah warmup 2 hari yang lepas..yeahhh..:p

ber_uwang on September 27, 2009 at 5:41 PM said...

nak adiah juga...

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:36 PM said...

ekekeke sha.. welkamben.. lama cuti raya...

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:36 PM said...

messy.. sini ptg td panas terik.. nak tdo x besh

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:36 PM said...

anis... x perasan ek kuiz tu.. kuiz tu laju sgt...

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:37 PM said...

ekekekek FCC.. lain kali leh juin!!

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:37 PM said...

sueanne : baju raya pun aku x de.. camne nak raya.. sekolah cina.. aku seorang melayu.. lagi x de mood raya.. ha ha ha...

sI tEDI on September 27, 2009 at 7:37 PM said...

ber_uwang : ekekekekeke...

umi_e on September 27, 2009 at 8:26 PM said...

kak e dah stop beraya... orang pulak datang beraya kat rumah ;)

* kepada yang lain juga - sudi-sudilah singgah di rumah kak e ya :)

ashie023 on September 27, 2009 at 8:52 PM said...

hari tuh..aku ader capture 010101..kekeke..x sempat ambe nak masuk, dah lepas...10000..muehehe

ashie023 on September 27, 2009 at 8:54 PM said...

kalu ko nak tgk ,kabo ah..ari tuh ader 2 pelawat je..

mamai on September 27, 2009 at 8:58 PM said...

dah ada tak alamat aku kau nak pos hadiahkan

sI tEDI on September 27, 2009 at 9:25 PM said...

kak e.. ade kuih muih tak tu?? ekekekekek

sI tEDI on September 27, 2009 at 9:26 PM said...

ekekekekekkeke.... cantiklah no tu dak ashie.. bak mailah... nak tgk...

selalunya 2 org boleh capture no yg sama...

macam dak zara ari tu dgn kak e dapat captured 10 001 ekekekekeke

sI tEDI on September 27, 2009 at 9:26 PM said...

ekekekekke mamai... InsyaAllah...

Solehah on September 27, 2009 at 10:46 PM said...

ermmmmmmm, nak hadiah jgk boleh??

sI tEDI on September 28, 2009 at 12:10 AM said...

hehehehe solehah...

Softtouch [Hanim] on September 28, 2009 at 11:49 AM said...

time kasihlah tedi yer...sush payah semua..

masih mengharap ko2 tedi nk pg dak utih atau bg pinjam skjp pun jd lah

sI tEDI on September 28, 2009 at 3:12 PM said...

ekekekeke hanim..sabo je lah.. :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting