Tuesday, September 15, 2009

SeMakaN Kata kUnc|

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:07 PM
Jika kamu ada berdaftar dengan Nuffnang tentu kamu juga ada kata kunci yang lucu-lucu kadangkala. Mari kita kongsikan kata kunci untuk hari ini.

Photobucket

Okey! Tolong mengaku siapa yang cari ini dalam blog aku? Ekekekekke... Ada sesiapa buat Bingka Roti hari ini? Aku mahu skodeng blog mana yang buat 'entry' pasal bingka roti hari ini!!

Photobucket

Oh!! Amat simpati sekali. Andai aku tahu siapa yang mencari tips di atas pasti akan aku nasihatkan. Tidak perlu!! Tidak usah menunggu. Bak kata orang tua-tua ' Buang karang sahaja!"

Photobucket

Yup! Yang ini pasti seorang calon PMR dan merupakan pelajar cemerlang. Maaf dik. Jangankan kata Bank Soalan PMR Negeri Kelantan, Negeri Melaka pun aku tiada!! Kalau UPSR mungkin!!

Eh! Satu lagi!!

Photobucket

Sehari dua ini ada pelawat dari Jepun yang skodeng blog aku. Ada antara kamu dari Jepun? Sila angkat tangan ya? Tidak mungkin Oshin membaca blog aku!!

Untuk kawan-kawan atau followers baru, sila tinggalkan link kamu di shoutbox supaya aku dapat membalas kunjungan. Ini kerana kebanyakan daripada kamu hanya tambah aku sebagai kawan tetapi tiada link yang di berikan. Terima kasih.

Nota kakitanganku : Esok ada Kuiz yang patut kamu turut serta. Jangan ketinggalan.






31 kUs-kUs:

flygurl on September 15, 2009 at 10:47 PM said...

ade kuiz lg ke??
hehe..=p
sila nyatakan pukul brape yer..
supaya tak terlepas...
huhu...

flygurl on September 15, 2009 at 10:47 PM said...

err....
tetibe jd org first plak yg komen.hehehe...=)

ber_uwang on September 15, 2009 at 10:48 PM said...

laju nya my twin buat n3.. tak terkejar den

sI tEDI on September 15, 2009 at 10:51 PM said...

gadis terbang.. kuiz ini pasti terkejar punya. ekekekekke.. dalam tengah hari.. x pe.. kuiz ni memang ambil masa sedikit. ekekekekek

sI tEDI on September 15, 2009 at 10:52 PM said...

my twin lalink dak ber_uwang.. laju ek..? I'm corry!! tak yah kejar2.. macam cite industan lak yu ni lah!!

ZARA 札拉 on September 15, 2009 at 10:52 PM said...

hahahaha~

yg masuk blog aku keyword lucah2 jer~

aien~s corner on September 15, 2009 at 10:53 PM said...

hehe.. tedi! amek kad aien..hehe ne kad tedi??

Ayu on September 15, 2009 at 10:54 PM said...

ko wat kuiz slalu tak tunggu aku.. mencik ahhhh!!!!!!!1


out of topic --->> uih.. ko nih ted.. slaluk je terkesima walau hanya dgn gamba.. tp kalu dak utih wat gitu .... haruss di tebang pokoknya ngakk..

Snowwhite Zone on September 15, 2009 at 10:54 PM said...

esok ada kuizz? anis nk sertai jgk!!!

hehehehhe

♥S@R@♥ on September 15, 2009 at 11:01 PM said...

best2 ada kuiz lg..akan sara tungguu bukan utk tgk saje tp utk join sekali..kehkeh

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:09 PM said...

ekekekkeek dak zara..kadang2 seronok gak layan keywords nie. ekekekekeke

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:10 PM said...

aiens : ok! Nanti aku amek. kad aku coming soon. ekekekeke

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:10 PM said...

ayus.. kali ini kuiz semua org berpeluang.. tidak kira lambat atau cepat. ekekekekek

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:11 PM said...

ekekekekek anis.. jangan lupa esok dah lah..

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:11 PM said...

ekekekeek sara.. meh juin..!!

azman shah on September 15, 2009 at 11:17 PM said...

i follow...

NuR on September 15, 2009 at 11:19 PM said...

hehe.bingka roti..
tak buat lagi...

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:19 PM said...

azman : nak follow ke mana tu? ekekekkeke

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:20 PM said...

ekekekeke nur.. okey!! jadi bukan nur lah tu. ekekekekeke

imHepPie on September 15, 2009 at 11:30 PM said...

aku nak mintak soklan intebiu lulus ptk boleh..mana nak cari neh??

Nakamura Kazuki on September 15, 2009 at 11:32 PM said...

hajimimashite...watashi wa nakamura-san desu..Nihongo jin desu...dozo yorishiku...kekekeke..nila pelawat drpd jepun tu kuttt..kekeke

farah on September 15, 2009 at 11:44 PM said...

haha.

kelakar je kan.

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:47 PM said...

imheppie : PTK Interview ek???
ada ek? aku selalu soalan objektif jek.. tutup mata pun boleh tanda. ekekekekeke

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:47 PM said...

ekekekekke hencek nakamura : iras2 lah tu.. ekekekkekeke

sI tEDI on September 15, 2009 at 11:48 PM said...

ekekekekek farah!! kadang2 inilah punca senyum hari2.. ekekekek

Faarihin on September 16, 2009 at 12:10 AM said...

salam ..

huhuhu.. memacam la dia orang ni.. kalo cari tentang kucing ok lah gak kan,.. (^__^)

cik tedi terima la kad ghaye dari saya yang tak seberapa itu.. leh pilih mane yang berkenan.. sila2lah.. kad ghaye yg simple2 aje deh.. hehehe.. (^__^)

sI tEDI on September 16, 2009 at 12:11 AM said...

ekekekekeke.. nanti i skodeng yu punya kad yek?

mRs.jUkoGYu on September 16, 2009 at 3:41 AM said...

best ke nuffnag ni?hmmm...

ije on September 16, 2009 at 6:40 AM said...

erkk.. memang simpati kes tgu ex bf tu~ hmmm

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:13 AM said...

mrs jugokyu : erhMmmm.. macam mana mahu jawab ek?

sI tEDI on September 16, 2009 at 8:13 AM said...

ye lah ije : kesian betul... sampai sanggup gugel. mesti die ngah tensen!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting