Wednesday, September 09, 2009

B|La s| aBanG yanG MenDoDo| s| aD|k tErT|duR sekaL|...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:28 AM
Photobucket

'Pok! Pok! Pok! Tidurlah adikku!!'

Photobucket

EhMmmmm....

Photobucket

ZzZZzzzz....

Photobucket

KroOOoohh....

Photobucket

.................

Dak Itam : Bos!! Mana kau tahu, aku abang Dak Utih adik?
Aku : Teka saja. Berdasarkan saiz badan!!
Dak Itam : Mana boleh!! Kau kena ada fakta!!
Aku : Okey!! Aku buang kau adik-beradik balik kat tepi jalan. Nanti aku cari fakta tu semula. Kira macam imbasan masa silamlah!
Dak Itam : Okey! Okey! Aku abang, Dak Utih adik.
AKu : Tahu takut!
Dak Itam : BuueeeekkK!!

Nota kakitanganku : Aku memang main belasah saja bagi Dak Itam jadi abang Dak Utih jadi adik. Ha ha ha ha... Manalah aku tahu siapa yang keluar dulu....

36 kUs-kUs:

Softtouch [Hanim] on September 9, 2009 at 11:50 AM said...

yelahkan manalah tedi tau sape kuar dulu lanlah kalu tedi bidan mereka kan...

imHepPie on September 9, 2009 at 11:58 AM said...

haha..taw takot..

Watierman on September 9, 2009 at 12:07 PM said...

Wah..Adik dah bangun abang masih krooohhhh lagi ....cam real jer...ada2 aje si tedi ni...

@--- Sueanne ----@ on September 9, 2009 at 12:08 PM said...

owh baru tau dak itam n dak utih adik bradik..heheh..xtau pun sblm ni..rupe lain2 la katekan..hihih

asilahmuhajer on September 9, 2009 at 12:25 PM said...

intimnyeee mereka berdua ni.
tido pun pok-pok.

GiGGLe GaL on September 9, 2009 at 12:27 PM said...

mengikut firasat kajian sejarah aku, aku rasa dak itam tu abang la.. bukan bangla ye.. abang la. kerana nampak muka dewasa-tua beliaw berbanding ropa dak utih yg kebudak-budikkan tu.. ok la tu kan..ekekek..

rindu aku kat bebudak ni.. aku ingatkan sekor2 ambek upsr.. ye la. ko tak post pon pasal dorang.. bz blajar la agaknye tu..ekekeke ..gud luck dak utih.. abang ko dah tekkatan 1.. so.. ko la amek upsr tahun ni kan..[ok..aku merepek..da lapar la wei..]

sI tEDI on September 9, 2009 at 12:35 PM said...

ekekekke hanim.. derang datang umur dah sebulan..

sI tEDI on September 9, 2009 at 12:35 PM said...

ekekekek imheppie...

sI tEDI on September 9, 2009 at 12:36 PM said...

ekekekek kakwatie... derang ni kaki tdo...

sI tEDI on September 9, 2009 at 12:36 PM said...

wah!! sueanne baru tahu yek.. ekekekeke

sI tEDI on September 9, 2009 at 12:36 PM said...

ekekekke asilah.. berlakon je tu..

sI tEDI on September 9, 2009 at 12:37 PM said...

ha ha ha.. hampagas je mrs giggle.. pandai je ko letak abg die tengkatan1...

Wanita Itu on September 9, 2009 at 12:43 PM said...

kita rasa dak utih dulu..

semalam mimpi dak utih cakap dia lagi tua dari dak itam..

masih frust..tak sempat jawab kuiz huhu :p

imam on September 9, 2009 at 12:59 PM said...

main hentam jer ko..
apasal ko tak tgk mase mak dia beranak..
aku selalu buat kat kucing aku pasal kalo nak beranak dia tak duduk diam..

ko usap perut dia, baru dia diam n beranak dengan tenang.. and that time aku dapat tau mana yg kuar dulu..

kira bidan kucing ah aku ni..hahaha

s@yangh@sni on September 9, 2009 at 1:14 PM said...

aku penah dengar kucing berdengkur dan mengigau time tido

sI tEDI on September 9, 2009 at 1:18 PM said...

ekekekeke te.. pandai je lah borak dgn dak utih..
lain kali juin ye te...

sI tEDI on September 9, 2009 at 1:19 PM said...

imam : kucing ni orang buang dekat rumah aku 6 beranak

sI tEDI on September 9, 2009 at 1:19 PM said...

hasni : berdengkur tu pernah.. mengigau lom lg. ekekekek

Ms.Lilies on September 9, 2009 at 1:19 PM said...

sgt stim mata dia ahahaha

ZARA 札拉 on September 9, 2009 at 1:25 PM said...

hehehe~

wei~

pagi tadi takde elektrik~

aku tak sempat join contest!

damn!!

sI tEDI on September 9, 2009 at 1:35 PM said...

ms lilies.. mata dia x pe.. jgn org yg tgk. ekekekke

sI tEDI on September 9, 2009 at 1:36 PM said...

alahaiii dak zara.. kita cuba lain kali. ekekekkeke

Tinie a.k.a Ibu Fatin on September 9, 2009 at 1:53 PM said...

wakaka..
selalunya mmgla yg lbh besar itu abang kan?
kan?
kan?

NuR on September 9, 2009 at 2:12 PM said...

haha..cumel je tgk dak itam tu..

farah on September 9, 2009 at 2:57 PM said...

haha.

mcam2 idea je kau nie ted!

:D

Alimaz-Kembara Terasing on September 9, 2009 at 4:44 PM said...

salam tedi...awak rajin mengomen kat blog saya...jom kita tukar link ok ker...saya add awak nih....

sI tEDI on September 9, 2009 at 5:17 PM said...

ekekekek tinie.. aku fikir macam tu. beso abang. kecik adik. ekekekeke

sI tEDI on September 9, 2009 at 5:18 PM said...

ekekekke nur.

sI tEDI on September 9, 2009 at 5:18 PM said...

hehehhe farah... otometik :P

sI tEDI on September 9, 2009 at 5:18 PM said...

ok! alimaz! Terima kasih!!

arnamee on September 9, 2009 at 5:18 PM said...

Subhanallah..tomeynyer..kucing2 tu.adakah mc tuannya?

Snowwhite Zone on September 9, 2009 at 6:03 PM said...

ted, dak2 berdua ni adik beradik ke? blur le kejappp

sI tEDI on September 9, 2009 at 6:34 PM said...

arnamee... mc?
erk...

saya tuannya.. ekekekeke

sI tEDI on September 9, 2009 at 6:35 PM said...

a'a lah anis... ekekekek

ustazah dyLLa on September 10, 2009 at 6:43 AM said...

wat ujian bertulis...sure tau sape adik sape abg...~hahaha

sI tEDI on September 10, 2009 at 5:04 PM said...

ha ha ha dylla.. puas lak aku nak suruhd erang menulis. ekekekeke

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting