Friday, October 23, 2009

M|nTa PerhaT|an OranG-OranG KampUnGKu sEkeL|an...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 AM
Opss! Okey!! Aku telah memadam beberapa blog yang aku ikut dan mungkin akan memadam separuh lagi blog yang tidak aktif di sini dan juga aku tidak aktif di sana. Jangan salah faham, oleh kerana had limit blog yang kita boleh ikut adalah sebanyak 300 sahaja, oleh itu aku selalu menghadapi masalah untuk mengikut blog yang seterusnya jika mereka tidak meletakkan ruangan 'ikut' di blog mereka.

Di sini aku meminta jasa baik antara kamu jika ada pembaca senyap aku (kalau ada) sila lapor diri ya? Ekekekekeke... Kamu mungkin salah seorang yang aku telah padam dari senarai pengikut aku. Atau pun kamu boleh tinggalkan sepatah dua kata sebagai ucapan kewujudan kamu di sini.

Kamu juga boleh memadam aku jika aku tidak aktif di blog kamu juga!!

Okey!! Mari-mari lapor di sini..

Nota kakitanganku : Cuma aku yang kadang-kadang tidak terikut kamu... :)







71 kUs-kUs:

sue_pinky on October 23, 2009 at 7:33 AM said...

OMG!..
ni warning keras dr si tedi ni...
huhuhhuhuhu...

Nakamura Kazuki on October 23, 2009 at 7:38 AM said...

dear Tedi,

Inspector sahab melapor diri..hehehe

Samaira on October 23, 2009 at 7:49 AM said...

erk adakah sy di delete ekeke
hehehe

Watierman on October 23, 2009 at 7:56 AM said...

Saya Hadir Cikga....gu pun tidak gi pun bukan!!!

Saya akan balik kampung hujung minggu ini...kena suruh Tomei hantar tulis surat kebenaran tak????

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on October 23, 2009 at 8:02 AM said...

saya DAK YANIE PUTRAJAYA YG GEBU telah melaporkan diri...


hehehehhehe

NuR on October 23, 2009 at 8:15 AM said...

bos...
selamat pagi *tabik*

saya NUR beralamat ceritahatinur dot blogspot dot com datang melapor diri.
nak buat pengakuan jujur ni bos.
kadang2 tak terikut saya dgn entry bos.
tapi saya cuba utk ikut bos..
bos jgn potong gaji (delete blog) saya ekk..

hehehe

cHeRyNa PiReS on October 23, 2009 at 8:33 AM said...

aku tak sure la plak aku ikut ke tidak...tp itu tidak mengapa, kalo ko delete aku pon aku akan terus tgk blog ko nieh sbb ko dah masuk blog list.

no hal punya kalau ko terdelete aku.

tp kalau aku belum follow, boleh add skang ke?

dotblogspotdotkom on October 23, 2009 at 8:48 AM said...

huhuhu... this is 1st time masuk blog hang.... so pakcik melaporkan diri huhuhuhu... memang tak menahan....

Solehah on October 23, 2009 at 8:52 AM said...

uih..aku skg dah tak berapa aktif semenjak internet takda...uwaaaaa..kamu sayang aku kan?ehehehe..

asilahmuhajer on October 23, 2009 at 8:53 AM said...

saya pun nak melapor diri gak tuan! eh, puan! eh..bukan..cik!

saya kadang2 tak sempat nak follow semua entry sbb blog ni sgt2 aktif.

tahniah!

cahayachenta on October 23, 2009 at 9:06 AM said...
This comment has been removed by the author.
cahayachenta on October 23, 2009 at 9:13 AM said...

Saya penunggu blog cahayachenta melaporkan diri bagi pihak tuan saya iaitu cik Raihan dengan pesanan:

"Jangan delete blog tuan saya.. Kalo tak saya akan menghantui hidup kamu seperti ju-on!!!"

mamai on October 23, 2009 at 9:15 AM said...

kalau kejap ada kejap tak ada macam mana pulak..

Alimaz-Kembara Terasing on October 23, 2009 at 9:18 AM said...

akak mai lapoq diri nih.....yes mai lord...

@rE-LonG on October 23, 2009 at 9:40 AM said...

sI tEDI...
siLa jgn buaGku dari hidupmU..hiihihi..
Love ur bLog..Love everytiG bout it ^_^

blueCITY on October 23, 2009 at 9:46 AM said...

salam

biru datang lapor diri bos
ai ai boss
muahhahahah
nak padam blog biru pun tak per
hukhuk
xoxox

a.z.r.i.n.a.03.07 on October 23, 2009 at 10:01 AM said...

mera naam KRina.

datang untuk lapur diri pada tumse mem saab..


tak terkejar KRina skarang niy...mengah ari2.. hehehe..

Koyuki on October 23, 2009 at 10:11 AM said...

00ooo00

patut ler followers kite menyusut

ahahahahaha~

aite bos!

suhaila-ab on October 23, 2009 at 10:29 AM said...

salam kenal...jemput datang umh aku...aku ada meow jugak..hehehe...

Tinie a.k.a Ibu Fatin on October 23, 2009 at 10:33 AM said...

aku pembaca senyap tau!! sila jangan lupa "jangan delete nama aku"

♥S@R@♥ on October 23, 2009 at 10:52 AM said...

jgn delete sy..huhu
sy spesis kejap ada,kejap xda..hehe

tapi boleh dikatakan tiap hari baca blog ni..hehe

jgn delete sy ea cik tedi..

ZARA 札拉 on October 23, 2009 at 11:01 AM said...

walamak~

aku ada lagi tak kak?

ejdeejasmi on October 23, 2009 at 11:32 AM said...

ngeee saya didelete kah?..huhu..
mmg selalu jadi pembaca senyap pun..bukan tak mahu dikomen2 lan..tapi faham la saya menggunakan line schoolnet yg mana line nye sukar menembusi,,..huhuhu


tulunnnn

Liliyuli on October 23, 2009 at 11:36 AM said...

sepatah dua kata eh?

kehadapan tedi..

(alamak! dah dua kata dah tu,xleh nak sambung dah)

hahahahaa

flygurl on October 23, 2009 at 11:45 AM said...

aiyooo...
internetku skrg manyak problem la tedi...
jrg leh online maa..
tapi bila dpt online...blog tedi yg first dibaca..huhuhuhu...=P

F a N T a S Y on October 23, 2009 at 11:56 AM said...

ermm.tedi..
saye didele ke??

hihihi

Faarihin on October 23, 2009 at 11:57 AM said...

salam.. sy juga ingin melaporkan kehadiran sy di sini.. (^__^)

sy punya blog ke yg kna delete? ish2.. smpai ati.. hahaha =P

farah on October 23, 2009 at 12:30 PM said...

ted,

jgn padam aku ya.

:P

Ayu on October 23, 2009 at 12:46 PM said...

ko nk delete aku delete la.. blog ko bukan nya best pun... muahahhaha...

(mampuih aku kena saman dek tedi kang) ampun tuan tanah kedaung....

ayat x menahan.. <<-- ni dah kes terikut pakcik la nih.. chehh..

oranglidi on October 23, 2009 at 12:54 PM said...

ha?. 300 je ke?

oranglidi on October 23, 2009 at 12:56 PM said...

blog wa mmg xde kt sini kan?

~LP Lum~ on October 23, 2009 at 12:56 PM said...

dear tedi... akak mlaporkn dri d snie... cma kekdg aje xtrupdate blog... :P

Softtouch [Hanim] on October 23, 2009 at 1:55 PM said...

sy pun nk melapor diri jugak....:)

sharamli on October 23, 2009 at 5:06 PM said...

sy xkan padam kamo0..
sekian...
:P

ustazah dyLLa on October 23, 2009 at 6:17 PM said...

Assalamualaikum kpd empunya blog...sy pegawai PENCEGAH KEMAKSIATAN ingin melawat laman blog ni sekiranya terdapat unsur2 yang tdk sepatutnye berlaku. Sekiranya ade berlaku, sy akan memecat anda dari ruangan ini. Sila ambil perhatian wahai cik punya blog ni. Jika cik ingin melihat laporan mingguan sy sila clik laman blog sy di AKAL & HATI. Sekian terima kasih.

miSs siv on October 23, 2009 at 8:55 PM said...

mcm mane nak padam?
=p

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:12 PM said...

sue : ekekekke x keras sgt!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:12 PM said...

hencek nakamura : yes inspektor sahab

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:12 PM said...

samaira : tidak!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:13 PM said...

kakwatie : tomei n jello ikut ke?

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:13 PM said...

yanie : laporan di terima!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:13 PM said...

nur : TQ

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:14 PM said...

cheryna pires : aku tak terdelete ko!! ekekekeke

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:14 PM said...

pakcik : memang x menahan ko 1st time

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:15 PM said...

solehah : selalu sayang!! :) wink!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:15 PM said...

asilah : terima kasih!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:15 PM said...

CC: ekekekke.. x delete :P

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:16 PM said...

mamai : itu kira aktif!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:16 PM said...

alimaz : TQ

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:16 PM said...

arelong : TQ

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:16 PM said...

biru : xoxo

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:17 PM said...

kakrina : ekkekekeke.. kejar mane yg sempat je kak

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:18 PM said...

koyuki : ya ampun!!!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:18 PM said...

suhaila : aku dah dtg :P

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:19 PM said...

tinie : senyap ke kau?

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:19 PM said...

sara : masih dalam senarai. ekekekekke

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:20 PM said...

dak zara : ko mesti ada! :P

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:21 PM said...

emi : kamu juga ada!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:21 PM said...

liliyulo : ok! Aku paham ucapan ko ?:

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:21 PM said...

gadis terbang : TQ

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:22 PM said...

fantasy : tidak !

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:22 PM said...

faarihin : laporan di terima!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:22 PM said...

farah :!ada lagi!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:23 PM said...

ayus : ayat ko mmg x menahan!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:23 PM said...

orglidi : dah berzaman aku add ko!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:24 PM said...

LP Lum! Ok! laporan di terima!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:24 PM said...

hanim : Tq!

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:24 PM said...

sharamli : TQ juga.

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:25 PM said...

dylla : blog ini bebas dr segala perkara 18 sx :P

sI tEDI on October 24, 2009 at 10:25 PM said...

miss siv : pakai pemadam!

GiGGLe GaL on October 25, 2009 at 8:45 PM said...

ted,
aku ni peminat setia dak utih..melapor diri..ekekeke

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting